Şimdi Ara

İphone X Ahize Cızırtısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
10.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daha 1 hafta önce apple tarafından ekranda dokunmatik hassasiyet probleminden dolayı ekran değişimi yapıldı. Yeni takılan ekranda da ahizeden cızırtılı ses geliyor. Daha 2 hafta önce aldım aldığıma pişman oldum. Onun dışında cihazın aşırı ısınması her hangi bi uygulamada pilin aşırı kötü gitmesi Aynı sorundan müzdarip olan servis deneyimini paylaşabilicek var mı.?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam cızırtı dediğiniz şey hoparlör de olmayıp sadece kulağınıza tuttuğunuzda oluyorsa geçmiş olsun iç hoparlör patlamış demektir. Aynı sorun ben de var. Anında servise verin. İlerleyen zamanda ne olur? Arama gerçekleştirdiğiniz de karşının sesini alamazsınız, sizin sesiniz karşıya gitmez.
  • Hocam belirgin bir şekilde cızırtı var zaten aramada müzikte youtubeden bir şey izlerken duyuluyor. Perşembe günü için randevu bulabildim. Götürücem bakalım ama merak ettiğim onarım için yollarlar mı yoksa o gün mağazada hallederler mi.? Değişim mi olur yoksa yine ekranı mı değiştirip verirler.?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında iphone 4 aldım sim kart ahize hoparlor sorunu yasadım aynı şekil cızırtı problemi yaşadım media marketten aldığım için oraya götürdüm onlarda apple a yönlendirdi artık 4 ncü gidişten sonra değişim istedim yeni cihaz verdiler sene 2012 idi şimdi nasıldır bilmyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende artık bi değişim şansımı denicem hocam ama ne var ki değişim yapacaklarına hiç ihtimal vermiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Sizin sorununuz da nasıl bir yol izlediniz cihaz değişti mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple servis kalitesi eskiden çok iyiydi çok bozmuşlar hocam şuan 8 plus kullanıyorum 1.5 senedir batarya problemi nedeniyle garantiden batarya değişimi istedim değiştirmediler daha dün gittim akasya apple a batarya değişim yapmıyolarsa makineyi hiç değiştirmezler diye düşünüyorum siz genede randevu alıp deneyin belli olmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 26 Ağustos 2019; 17:36:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serhatsn

    Sizin sorununuz da nasıl bir yol izlediniz cihaz değişti mi ?
    Ben Egemek'e vereceğim daha vermek nasip olmadi ama bugün tekrar görüşme sağladım cihaz cidden sıkıntılı. Kargo yoluyla yollayacağım, ürünü Turkcell'den almıştım fakat Turkcell üzerinden vermek istemiyorum hiç. Egemek/izmir'e vermeyi düşünüyorum bakalım. %86 pil durumum var, %80'e kadar sarj ediyor, ısınma sorunu, ahize sıkıntısı vs. bunların hepsini yapmaları laızm.
  • Hocam buraya olumlu veya olumsuz dönüş yapın lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serhatsn

    Hocam buraya olumlu veya olumsuz dönüş yapın lütfen
    X için Ahize problemleri için anakonu olsun bari burası ve ben de gelişmeleri vs. hepsini buraya aşama aşama yazayım.

    Başarı Teknik Servis, KVKTS, Genpa Teknik Servis(bunlar İzmir) bunları önermişti müşteri temsilcisi fakat yorumlara baktığımda beni caydırdı açıkcası. Bir arkadaşım yine iPhone X cihazını Egemek servisine verip memnun kalmıştı. Onun için Egemek benim için biraz daha önde diğerlerinden. Aynı arkadaşımın babası iPhone XR cihazını "vatanbilgisayar" aracılığıyla yollamıştı ama ekstra para talep ettiklerinden aracı kullanmak o yüzden istemiyorum. Telefonun kullanıcı hatasının olduğunu söylemişlerdi vatanbilgisayar ve Apple'ın herhangi bir teknik servisine ürünü ulaştırmadan böyle bir şey yapmaları? Turkcell aynısını bana yapar diye Turkcell üzerinden yollamayı düşünmüyorum.

    1-2 gün içerisinde ürünü "UPS" kargo aracılığıyla Egemek servisine yollayacağım. Kendilerini bilgi için aradığımda sadece kutunun içine koyup, sorunlarını vs. bir kağıda yazıp içine atmamı söylemişlerdi. Kargo ücretini kendileri karşılayacakmış. SimCard'ı içerisinden çıkarıp, IMEI numarasını kaydedip, iPhone bul özelliğini kapatıp, yedekleri almamı söylediler. Böyle sorunu olanlar bir an önce acele etsin.

    İstanbul'da olan arkadaşlar varsa Akasya veya Zorlu Center için randevu alıp götürsünler 1 gün içerisinde halledip geri iade ediyorlar ürünü.




  • Ahizeyi mi değiştiriyorlar yani hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun 7 plusumda vardı
    Ahizenin temizlenmesini isteyin . Ahize temizlenince o cızırtı gidiyor

    Benimde gitmişti üstüne su döküldükten sonra tekrar oldu

    Satmadan önce yine temizletmeyi düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ekran yeni değişti onuda geçtim sadece ahize değil. Telefon her uygulama da aşırı ısınıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhatsn -- 28 Ağustos 2019; 6:50:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serhatsn

    Hocam ekran yeni değişti onuda geçtim sadece ahize değil. Telefon her uygulama da aşırı ısınıyor.
    Siz servise mi verdiniz hocam, verdiyseniz gelişmeleri aktarır mısınız?
  • Yarın götürücem bir kere verdim ekran değişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple X cihazımı üst ahizeden gelen cızırtılı sesten dolayı Akasya avm de ki teknik servisine götürdüm. Benimle ilgilenen arkadaşa cihazı gösterdim. Farklı videolar izletim, Apple’nın kendi zil sesini dahi dinlettim. Hepsinde o cızırtılı ses rahatsız edecek düzeyde duyuluyordu. kendiside durumu kabul etti ama Apple bunu bir sorun olarak görmüyor yanıtını verdi. Çalışanın bana utanmadan söylediği cümle sesi kısıpta dinleyin demek oldu. Ben elbette kabul etmedim bu yaklaşımı daha sonra farklı bir yetkiliyle görüşmek istediği mi söyledim. Gelen arkadaş teknik servis müdürü olduğunu söyledi. O da cihazı kontrol etti ve evet cızırtı var deyip kabullendi durumu ama hiçbir şey yapamayacağını söyledi. Apple bu durumu normal karşılıyor dedi tıpkı ilk gelen arkadaş gibi ve ekledi isterseniz hukuki olarak hakkınızı araya bilirsiniz dedi ve farklı cihazlar da da denedi benim sorunumu aynı sorun X XS XS max xr hepsinde var kronik bir sorunmuş ve (bu cihazların hepsi ayıplı maldır). Bunun üzerine uzun diyalog sonrasında ekranı değiştire bilirim tekrar dedi ama taktığımız ekranda da aynı sorunu yaşıyacaksınız dedi. Öyle de oldu ekranı teslim almaya gittiğimde denedim. Aynı sorun yeni ekranda da var ve bu durum inanın iğrenç bir şey dinliyemiyorum. Görüşme yapamıyorum sürekli insanların sesleri cızırtılı bir şekilde geliyor. İnanın bu zamana kadar sürekli sorunlarda yapıcı taraf oldum. Yaklaşık 4,5 yıldır iphone kullanıyorum. Bir kere sorunum hal olmadan çıkmadım apple dan ta ki bugüne kadar. Peşini bırakmaya da hiç niyetim yok. Elimden gelen her şeyi sonuna kadar yapacağım. Ayıplı mal olduğunu bile bile yardımcı olmadınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serhatsn

    Apple X cihazımı üst ahizeden gelen cızırtılı sesten dolayı Akasya avm de ki teknik servisine götürdüm. Benimle ilgilenen arkadaşa cihazı gösterdim. Farklı videolar izletim, Apple’nın kendi zil sesini dahi dinlettim. Hepsinde o cızırtılı ses rahatsız edecek düzeyde duyuluyordu. kendiside durumu kabul etti ama Apple bunu bir sorun olarak görmüyor yanıtını verdi. Çalışanın bana utanmadan söylediği cümle sesi kısıpta dinleyin demek oldu. Ben elbette kabul etmedim bu yaklaşımı daha sonra farklı bir yetkiliyle görüşmek istediği mi söyledim. Gelen arkadaş teknik servis müdürü olduğunu söyledi. O da cihazı kontrol etti ve evet cızırtı var deyip kabullendi durumu ama hiçbir şey yapamayacağını söyledi. Apple bu durumu normal karşılıyor dedi tıpkı ilk gelen arkadaş gibi ve ekledi isterseniz hukuki olarak hakkınızı araya bilirsiniz dedi ve farklı cihazlar da da denedi benim sorunumu aynı sorun X XS XS max xr hepsinde var kronik bir sorunmuş ve (bu cihazların hepsi ayıplı maldır). Bunun üzerine uzun diyalog sonrasında ekranı değiştire bilirim tekrar dedi ama taktığımız ekranda da aynı sorunu yaşıyacaksınız dedi. Öyle de oldu ekranı teslim almaya gittiğimde denedim. Aynı sorun yeni ekranda da var ve bu durum inanın iğrenç bir şey dinliyemiyorum. Görüşme yapamıyorum sürekli insanların sesleri cızırtılı bir şekilde geliyor. İnanın bu zamana kadar sürekli sorunlarda yapıcı taraf oldum. Yaklaşık 4,5 yıldır iphone kullanıyorum. Bir kere sorunum hal olmadan çıkmadım apple dan ta ki bugüne kadar. Peşini bırakmaya da hiç niyetim yok. Elimden gelen her şeyi sonuna kadar yapacağım. Ayıplı mal olduğunu bile bile yardımcı olmadınız.
    Selamlar hocam, ben yarın servise vereceğim ürünü. Her üründe mi varmış? Benim bildiğim iPhone X ve üzeri kullanan hiçbir arkadaşım böyle bir sorunla karşılaşmamış. Resmen rezillik, haklarınız neyse onu arayın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Evet hocam 8,9 cihaz denedik hepsinde var bu sorun kronik belli ki elbette arıyacağım hakkı mı sonuna kadar gidicem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de 5 gün önce xs aldım ve telefonla yaptığım ilk görüşmede direk bu cızırtı dikkatimi çekti. Sizlerin sorunları halloldu mu? Anladığım kadarıyla servise vermekte çözüm değil. Ayrıca geçmiş iphone larda da bu sorun vardı hatta daha önce bu konu ile ilgili forumlarda telefonun içinde salanan bir parça var muhtemelen Hareket gps sensörü gibi bişey yüksek seste onun titremesinden kaynaklı olduğunu söyleyenler vardı. Sizler bu duruma alıştınız mı? Her konuşmada Ve her müzik dinleyşimde ben sürekli o cızırtıya odaklandığımdan dolayı çok rahatsız edici.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç gün önce 2.el iphone xs aldım kozmetik olarak ve donanımsal olarak bi sorunu yok fakat orta sesten yukarıda müzik dinleyince tiz seslerde cızırtı ve ses patlaması yapıyor alarm ve diğer seslerde yapmıyor 5yıllık mi6 cihazımla denedim inanır mısınız onunki daha iyi arkadaşlar da teyit etti, bağdat caddesindeki Apple a götürdüm yurtdışı cihazı olduğu için bakamıyolarmış Troy servise yönlendirdiler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.