Şimdi Ara

iPhone ve iPad ile inceleme nasıl çekilir ve işlenir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
2.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caneycaney

    mesut bey yazdığımı okumadınız sanırsam.yazdıklarım arasında ipad de var zaten tepe seviyesinde telefon da var.

    Render aldığınız şey ipad,iphone değil.Iphone kalitesinde video çeken ve 3 de 1 fiyatına olan android telefon yok mu? var, dxomark puanları orada duruyor bakabilirsiniz.Google pixel 3 video performansı 2 adım önde puanlar orda duruyor söylediğim gibi.

    11.000 TL iphone XS MAX bastın parayı aldın.Ben de diyorum ki gidip 3500 liraya s9 plus al.(ben bu fiyata aldım amazon.com.tr den)Sonrasında gidip galaxy watch al 1750 tl ye bulabilirsin.

    Sonrasında kalan parayla bir ipad al prosundan olsun. DSLR alma geçtim onu hadi.

    Şimdi ben yukarıda yazdığım 3 lü kombinasyonu 11000 tlye alıyorken neden gidip aynı fiyata sadece bir telefon alayım biraz mantık yahu.
    Bize sizin gibi havadan iphone xs max gelmiyor tuzumuz kuru değil malesef.Kendiniz söylüyorsunuz zaten önüme telefonlar dizildi ben de xs maxı seçtim diye.
    Aynı/benzer kalitede video çeker misin s9 plus ile?Çekersin.Saatin olur mu?Olur hemde fersah fersah şık bir saatin olur.Ipad zaten aynı anlatmaya gerek yok.

    Ben ekosistem adamıyım bana havadan apple geliyor diyorsan o ayrı tabi.Bana da havadan apple gelse ben de giderdim 3 lü ekosistemi kurardım.

    Alıntıları Göster
    Burada atladığınız nokta şu :)

    iPhone 7 veya 7 Plus alın, iPad 9.7 alın, yanına da AppleWatch Series 3 alın. Yine burada gösterdiğim her şeyi yaparsınız.

    XS Max, iPad Pro 11'e ihtiyacınız yok. Samsung bir cihaz ile arka tarafı cam bir telefon çekmeyi denediniz mi? Kaç kere odak kaçacak bir deneyip görün isterseniz :) Bende saydığınız bütün cihazlar var. Hepsini elbette denedim ama yok olmuyor ne yazık ki.

    Bu arada ben telefon ekranında işlerim diyen için iPad'e de gerek yok. Bu uygulama aynı hızda iPhone'da da çalışıyor.
  • Daha önce de söyledim yine söylüyorum Mesut bey "Mesut Çevik" adının bir tür ne ölçüde markalaştığının/bilinirliğinin farkında değil her ne olursa olsun bir markayı bu derece ön plana çekmesi,hemen her konuda bir şekilde firmanın adını geçirmesi ile bunca yıldır bir kısmına teknoloji takipçileri olarak şahit olduğumuz emeğine/birikimine/adına yazık etmektedir.Kendisi unutmamalıdır ki sponsorlar gelip geçicidir uzun yılların kazandırdığı güvenir/objektif /tarafsız isim kalıcıdır ve bir o kadar hassastır.
  • Parası olan için pratik ve hızlı çözüm sunuyor.



    Aynı fuarlara ucu ucuna para denkleştirip giden arkadaş 2-3 bin liralık Android cihazlada biraz stres ve fazlaca zamanını harcayarak ortaya ürün çıkarabilir. Android'de belki videoyu ios daki kadar zenginleştirmez o ayrı..



    Bütçe elveriyorsa pratiklik sunduğu gösterilmiş bu video da. Cihazlar zaten güçlü, herkesin dilinde işlem gücü.



    Ek olarak: İPad'le yakın fiyatlarda benzer işlem gücüne sahip hafif dizüstüler yok mu? iPad yerine hafif dizüstü, ve diğer kameralardan edinilen görüntüler kablo ile bu dizüstüne aktarılarak Apple'ın yakınından geçmeden alternatif üretilebilir.



    Video güzeldi, ürünlerin güçlü yönlerini övmek normal bir durum, sahibi olan insanlar bunları söyleyerek verdikleri paranın karşılığını aldıklarını anlatmak istiyorlar. "Evet pahalı ama iPad 'imle video dahi düzenliyorum, işliyorum. " derler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: khaos

    Daha önce de söyledim yine söylüyorum Mesut bey "Mesut Çevik" adının bir tür ne ölçüde markalaştığının/bilinirliğinin farkında değil her ne olursa olsun bir markayı bu derece ön plana çekmesi,hemen her konuda bir şekilde firmanın adını geçirmesi ile bunca yıldır bir kısmına teknoloji takipçileri olarak şahit olduğumuz emeğine/birikimine/adına yazık etmektedir.Kendisi unutmamalıdır ki sponsorlar gelip geçicidir uzun yılların kazandırdığı güvenir/objektif /tarafsız isim kalıcıdır ve bir o kadar hassastır.
    Merhaba,

    Öncelikle değerli yorumlarınız ve görüşleriniz için teşekkür ederim ama şunları göz ardı etmeyin lütfen;

    1. Hiç bir zaman ben bu ürünleri paramla alıyorum diye sizlere yalan söylemedim. Bakın, 1 tane editör çıkıp da bize bu ürünler firmalardan geliyor, uzun süre kullanıyoruz ses etmiyorlar demez. Diyen bir biz varız zira iki yüzlülüğün anlamı yok.

    Fakat biz dürüstlük yapıyoruz bunları söylüyoruz diye bu sefer bedava alıyorsun sonra reklam yapıyorsun diyorsunuz :) Unutmayın sadece Apple değil aklınıza gelen bütün markaların bütün ürünlerini aynı şekilde kullanma şansına sahip insanlarız.

    Neyi ne için seçtiğimizi de çıkıp anlatıyoruz. Bundan çekinmeye gerek yok. Evet kullanıyorum diyor nedenleri ile de tek videoda gösterebiliyorum.

    2. General Mobile'ın Discovery modelini ben meşhur ettim diyebilirim. O dönem forumda kullanıcılar, Mesut Ağabey inceler misin merak ediyoruz dediler. Firmadan talep ettik geldi inceledik. Gram ilişiğimiz yoktu, 1 kere olsun selamlaşmamış adamlardık ama boy boy reklamları olan Samsung S3'ün üçte biri fiyata bir çok özellik sunuyor bu telefon fiyat / performans kralı diyebildik.

    O dönem de General Mobile'dan reklam alıyorsun, para alıyorsun konuşuyorsun diyenler oldu :) Kısacası her dönem böyleleri çıkıp iftira atacaklar diye ne düşünüyorsam, ne yapıyorsam söylemeyeyim mi?

    Bedava gelen ürüne para verip alıyorum mu diyeyim? Yapmayın lütfen, dürüst insanları sadece dürüst davranıp size ekstra bilgi verdikleri için yerden yere vurmayın.
  • iphone ve ihtiyac? + inceleme yapabilmek icin? :) videonun yarisina bile gelmeden vazgectim.

    Artik editör olabilmek icin Apple ürünü kullanmayida yakinda "standart" ve mucburi killarlar hic sasirmam..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fuckulteli

    Parası olan için pratik ve hızlı çözüm sunuyor.



    Aynı fuarlara ucu ucuna para denkleştirip giden arkadaş 2-3 bin liralık Android cihazlada biraz stres ve fazlaca zamanını harcayarak ortaya ürün çıkarabilir. Android'de belki videoyu ios daki kadar zenginleştirmez o ayrı..



    Bütçe elveriyorsa pratiklik sunduğu gösterilmiş bu video da. Cihazlar zaten güçlü, herkesin dilinde işlem gücü.



    Ek olarak: İPad'le yakın fiyatlarda benzer işlem gücüne sahip hafif dizüstüler yok mu? iPad yerine hafif dizüstü, ve diğer kameralardan edinilen görüntüler kablo ile bu dizüstüne aktarılarak Apple'ın yakınından geçmeden alternatif üretilebilir.



    Video güzeldi, ürünlerin güçlü yönlerini övmek normal bir durum, sahibi olan insanlar bunları söyleyerek verdikleri paranın karşılığını aldıklarını anlatmak istiyorlar. "Evet pahalı ama iPad 'imle video dahi düzenliyorum, işliyorum. " derler.
    Dizüstü bilgisayar ile 4K videoyu render alabilirsiniz ama pili sadece 1 tane 30dK'lık videoyu işleme ve render alma işi sırasında bitebilir. iPad kadar hafif ve video işinde böylesi hızlı bir dizüstü modeli bulmak ise imkansıza yakın :D
  • Apple kadar cihazlariyla entegre olan baska bir sistem yok BU BOYLE BiLiNE.

  • Apple'ı ben de çok sevmem fakat cihazları içerik üretme konusunda gerçekten çok iyi. Siz de bu video ile bunu kanıtlamış oldunuz. Teşekkürler.

  • çoğu donanımhaber üyesi mesut çevik kadar bile objektif değil. şekil şükül markası haline geldi diye güçlü olduğu konularda dahi markayı yermeye çalışıyorlar.

    adam fuar hengamesinde hızlı ve pratik bir şekilde içerik üretmekten bahsediyor. bunu ucuza yaptığını da iddia etmemiş. daha ucuza daha hızlı bir alternatif sunuyor iseniz yazın bence.
    bir de ek olarak konu video oldu mu genel kanı iphone lardan yana. android cihazlar daha çok fotoğrafta popüler. süre sınırlamaması, odak kaybetmemesi, hdr konusunda iphonelar daha başarılı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdf_13 -- 11 Ocak 2019; 2:3:43 >
  • Tecrübe konusmus resmen. Adam videocrption yapti ya la . Ben ipad6 kullaniyorum. A10 Fusion ile benim notebookda ki i5 4210H ile aldigim renderdan daha hizli render aliyor. iOS foto ve video editlemede cok iyi bir noktada. Ah PS ve FinalCut da gelse tam olacak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Mesut

    Dostum döktürmüşsün yine...

    Mükemmmel olmuş video ve çalışman...

    Sen bu işi biliyorsun kardeş...
  • Arkadaşlar adam o kadar uğraşıp eleştirilere cevap vermek ve neden Apple ürünleri kullandığını açıklamak için video çekmiş siz hala hunharca eleştiriyorsunuz tanımadığınız bir insana iftira atıyorsunuz yok para alıyor bilmem ne diye. Açıklamaların neyini anlamadınız acaba işini en kolay yapmasını sağlayan cihazların Apple cihazları olduğunu söylüyor ve neden böyle olduğunu da gayet güzel bir şekilde açıklıyor. İnsanları eleştirmeden iftira atmadan önce söylediklerine itibar etmeyi öğrenin.
    Not: Apple marka hiçbir ürünüm yok.

  • isteyen istediğini kullanır. Marka takintiliginin anlamı yok. Bütçene ve isine gore hangisi sana iyi geliyorsa gider onu alırsın. Adam parasını ister ona verir ister baska bir seye, ister bedava gelen urunu kullanır kime ne? Sen de iyi araştır ona gore al sadece bir kisinin (herhangi bir kisi) yorumuna bakma.

  • Apple cihazlarının video İşletmede çok önde olduğu doğru. Ama aynı şeyi iphone un video çekim kalitesi için söyleyemem. Anında belli oluyor her zamanki kamera ile çekilmediği. Ayrıca sadece iphone parasına dizüstü + dslr

    dslr + android telefon alınıyor.

  • Mesut Çevik gittikce eski ritmini yakalıyor. Apple ürünleri kullanmasamda videonu sona kadar izledim ve beğendim. İyi çalışmalar.
  • güzel, samimi, eğlenceli bir video olmuş. teşekkür ederiz.

  • Anladığım kadarıyla, bir cihazın ömrünü bitirmeden diğerine geçmişsiniz. Müsrüflük mü, parayı nereye harcasam bilemedim durumu mu? Ayrıca internet siteleri reklamlardan, ve bu reklamları veren firmalardan para kazanır.. Her haberin altında reklam ibaresi görmek çok bayağı olmaya başladı..

  • Vay arkadaş bu videodan sonra kimse artık saçma sapan yorumları yapmaz diyordum yine devam edenler var.

    Adam neden apple ürünlerini kullandığını anlatıyor, sizde xs max alın bunları yapın demiyor. hâlâ daha o fiyata şunu alırım bunu alırım diyenler var.

    Adam editor elinde iPhone xs max varken niye daha ucuz diye başka model kullansın, fuarda bukadar kısa sürede video atma imkanı varken neden, hamallık yapıp dslr makina ile çekip şarjı ile uğraşıp 2 saat dizüstüne atıp işlemekle uğraşsın.

    Varsa androidte 4k 30 dakika videoyu değil 30 dakikada 2 saatte işleyeceği bi tablet telefon buyurun eleştirin, ama yoksa ozaman adama saygı duyun.

    Not:Ben hayatımda hiç Apple ürünü kullanmadım, kullanmayıda düşünmüyorum. Ama varsa bir gerçek söylemek gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 11 Ocak 2019; 9:1:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir video olmuş aslında herkes için, bir ürünün marka veya çok güçlü özelliklere sahip olduğu için değil kişinin ihtiyaçlarına göre alınması gerektiğini anlatıyor.

  • Sevgili Mesut Çevik arada ki farkı en iyi anlamamız için aynı işlemi android telefon , tablet ve saat üçlüsü ile yapmanızı tavsiye ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.