Şimdi Ara

iPhone ve Android Cihazlarda Batarya Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba, herkeste şöyle bir algı var iPhone bataryası kötü androidler çok iyi diye. Cihazım HTC One M7 aldığım günden beri gayet memnunum hız ve stabilite açısından ama şarjı hiç memnun edici seviyede değil. 3-3 buçuk saat ekran süresi veriyor 15 saat beklemede. Babama geçen iPhone 4s aldık ve 1 hafta kullandım 5-6 saat ekran süresi aldım sürekli ve oldukça memnun kaldım. Arkadaşlarımdaki g3 olsun note 4 olsun bakıyorum hep 3.5 4 saat ekran alıyorlar, iPhone 6 plus kullanan arkadaşım ise 10 saat ekran süresi alıyor ki zaten iPhonelar beklemede androidlere göre çok daha az şarj yiyor.
    Sormak istediğim böyle bir algı niye var? Shiftdeletede note 4 iphone 6 plus karşılaştırmasında note 4 bataryası daha iyi diyor editör, bunlar hep ezbere mi konuşuyor kağıt üstündeki rakamlara bakıp yoksa ben mi yalış düşünüyorum?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • iPhone'daki kullanım süresi ile androidlerdeki ekran süresi aynı şey değil , kullanım süresi salt ekran süresi değil. Ama buna rağmen iPhone'ların gereğinden fazla gömüldüğünü düşünüyorum şarj konuusunda. ios aslında batarya yönetimini de android cihazlara göre daha iyi yapıyor düşük mah pillere rağmen aldığı değerler daha iyi.
  • g2 ve 4s kullanıyorum. birincil telefonum g2. ikisini aynı yoğunlukta kullanınca 4si şarja takmak zorunda kalıyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tekin G.

    iPhone'daki kullanım süresi ile androidlerdeki ekran süresi aynı şey değil , kullanım süresi salt ekran süresi değil. Ama buna rağmen iPhone'ların gereğinden fazla gömüldüğünü düşünüyorum şarj konuusunda. ios aslında batarya yönetimini de android cihazlara göre daha iyi yapıyor düşük mah pillere rağmen aldığı değerler daha iyi.

    Kullanım süresi ile ekran süresinin aynı olmadığını biliyorum müzik görüşmeler falan da giriyor zaten müzik dinlemedim kullandığım süre içinde, yaptığım görüşme süresini de çıkardım arada kontrol de ettim ekran açık kalmadan artıyor mu diye artmıyordu kullanım süresi. İyice baktım yani ve iPhone önde bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphonedo- piller

    6 ve 6+ ile bataryayı toparladılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.