Şimdi Ara

iphone - uygulama indirilemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 yıldır iPhoneSE 64GB kullanıyorum. Sürümü 10.3.3 uzun zamandır güncellemedim bilinçli eskitme yavaşlatma yaşamamak için.
    1 ay önce kilit tuşu çalışmama gibi sorun yaratıyordu, bir çalışıyor bir çalışmıyordu.
    daha sonra ayarları sıfırlama yaptım düzeldi.
    fakat sonra appstoredan uygulama indirmeye tıklayınca kısa bir süre sonra; "uygulama indirilemiyor: tamam / yeniden dene" uyarısı çıkıyor.
    15-20 defa yeniden dene tuşuna tıklayarak iniyor ama!
    internette türkçe ve yabancı dilde arama yaptım. olabilecek her türlü çözüm önerisini yaptım, oto saat ayarını açıp kapatmaktan tutun, son çare denilebilecek fabrika ayarına döndürmeye kadar ama yine aynı sorun devam ediyor maalesef.
    bir de fabrika ayarı sıfırlamasından sonra telefona apple id girdikten sonra icloud için 6 rakamdan oluşan bir kod oluşturmuşum onu da girmemi istiyor, ama çok denedim onu da beceremedim. Eski telefon için olan 4 haneliyi girdim kabul etti! Zira tüm şifrelerimi düzenle yazarım bir deftere ama hiç öyle bir şey oluşturmadım diye anımsıyorum demek ki yanlışım var.
    kredi kartı bilgilerimi de yeniden güncelledim, zaten eksiklik-limit yetersiz olsa, banka bilginizi güncelleyin diyor ve hiç indirme dahi yapmıyor öyle bir durum da yok.
    çok ince bir detay uyuşmazlık var diye düşünüyorum hesap ayarlarında ama nerede bulamıyorum, pc'de itunestan ve apple kimliklerden de baktım ama yok çözemedim.
    aynı problemi yaşayan varsa yardımcı olabilirsiniz teşekkürlerimle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceman0 -- 30 Mayıs 2019; 23:20:46 >







  • Bugün birdenbire aynı problem oluştu ve çoğu şey çare olmuyor. Apple tarafından kasıtlı yapılmış birşey gibi sanki.
  • ya ahahah apple umrumda degil ama su bilinci eskitme sacmaligina guluyorum.

    yillar once cikan cihaz hala yeni surumu aliyor. almasa "apple cihazimizin garantisi bitti diye artik destek vermiyor" diye aglardiniz.

    iPhone 5s dediginiz telefon hala satiliyor. hangi telefonu 5 sene kullanabildiniz daha once?


    10.3.3 telefon guncelleme de almaz, yarin elma logosunda da kalir. guncellemeyi yapacaksin zamaninda. bunun tek yolu bu. bilincli eskitme yapacak firma telefonu guncellemeden de eskitebilir gayet.

    istersen guncellemeden icerikleri ayarlari silerek yap. ama etkinlesirken umarim her sey yolunda gider.
  • bende de oldu aynı durum 2 uygulamada ziraat mobil ve facebookta. ios 10 iphone 7, yeniden dene diyince indirdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan bende de ayni sorun var. Bir turlu cozum bulamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir kaç haftadır güncelleme yapmamıştım IPad4. iki gün önce yapmak istedim bir türlü olmuyor. "Uygulama indirilemiyor" hatası alıp duruyorum.

    DNS, VPN, Fabrika ayarları sıfırlama yaptım, Yeni Kredi kartı tanımladım, farklı internet bağlantısı v.b. ama yine düzelmedi. Bir ara durmadan basarken indirmeye youtube ve google maps 5-10. denemede indi. Başka bir uygulama indiremedim.

    Çözüm bilen veya bulanlardan yardım?
  • ProfMusa kullanıcısına yanıt
    dostum, fabrika ayarlari sifirla yaptiktan sonra yedekten kurmussundur.

    sana tavsiyem tum icerik ve ayarlari sil ve yeni bir iphone olarak kur cihazi.
  • Bu sorun genel. Daha önce foruma başka bir konuda da yazdım. 1.5 haftadır bu sorunu yaşıyorum. Sorunu daha net irdelemek adına Twitter'da arayarak başka kullanıcıların da yaşadığını görebilirsin. 6S-10.3.3 kullanıyorum bende. Sürümle alakası yok bu arada. Son sürüm olanlar bile yaşıyor bu sorunu.
  • İphone 5 10.3.3 sürümlü telefonumda da üstteki yazılan sorunların tamamını yaşıyorum 2 haftadır. @nasilyapsam ın dediği gibi genel bir sıkıntı mevcut fakat uygulama kurmak tam bir işkenceye dönmüş durumda

    iphone - uygulama indirilemiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasilyapsam N kullanıcısına yanıt
    iOS 12'ye geçeceğim, canım çok sıkılmaya başladı. iPhone 5S'i olup iOS 12 kullananlarda bir sorun yok yani.
  • pandistanbul kullanıcısına yanıt
    Eski ayarları geri yüklemeden sıfırdan kurulum yaptım olmadı sonra itunes üzerinden sıfırdan kurulum yaptım yin olmadı, ama bir tek aklımda apple hesabını değiştirmek var onu yapmadım.

    Bu arada benim versiyon da Ipad4 ios 10.3.3

    Su anda 'yeniden dene' basarak her basmamda %20 ilerleye ilerleye uygulamaları kurmayı başardım. Bazı küçük boyutlu uygulamalar(vpn) tek basışta kuruldu. Ama böyle çekilmez bir yolunu bulmak lazım.
  • ProfMusa kullanıcısına yanıt
    Ben dediğinizi de yaptım hocam, işe yaramıyor. Reddit'te falan da sordum kimse çözümünü bilmiyor, iOS 10'da olanlarla ilgili bu sorun.
  • Benim sorun kendiliğinden çözüldü son yaptiklarımdan sonra ekstra bir şey yapmadım, Apple sunucu tarafıyla ilgiliydi herhalde çözüldü, sorunsuz uygulama indiriyorum eskisi gibi
  • Ben bu problemi çok uzun zamandır yaşıyorum. ev internetiyle 10 15 kere deneme yaptığım zaman anca iniyor ama başka bir wifi ağına bağlanıp indirme yaptığımda sorunsuz tek seferde indirmeyi gerçekleştirebiliyorum sorunun modem kaynaklı olduğunu düşünerek modemi değiştirdim ama yinede çözüm olmadı. Yazılım güncellemeleri de aynı şekilde sorun yaratıyor.
  • evde super online var ve hiçbir şekilde indirmiyor. başka ağlarda çatır çatır indiriyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.