Şimdi Ara

İphone Onarım Açılışa Özel İndirimli Fiyatlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çok yakında iphonedoktorum.net adresi ile her türlü iphone onarımı sağlayan sistemimizi hayata geçiriyoruz.
    Ekibimizdeki arkadaşlar en az 5 yıldır apple ürünlerinin teknik servislerinde çalışmış ve bu işin ustası olan kişilerdir,
    Ekibimizdeki herkes büyük kurumsal firmalarda görev almış ve işin tüm teknik ve apple kısmında ne gibi gelişmeler olacağını iyi bilen ve sadece apple ürünleri üzerine uzmanlaşmış kişilerdir.

    Piyasada bir çok telefoncu yada teknik servis adı altında bu işi yapan kişiler bulunmaktadır fakat bu kişiler gayet özensiz ve cihazınıza zarar vererek onarım sağlamaktadırlar. Garantili servislerde görev alırkende bu tür cihazlarla sık karşılaşmaktaydık. Örnek vericek olursak cihaz sahibi herhangi bir telefoncuda ekran değişimi yaptırıyor tabi bu işlemi yapan kişi cihazın ekranı değişimi anında kafes ve çeşitli vidalarını alıp değiştiriyor yada hiç takmıyor yada çeşitli parçaları orjinallerini söküp yan sanayi parçaları takıp müşteriye teslim ediyor, bizde kesinlikle bu şekilde bir işlem yapılmamaktadır ve cihazınız özenle onarılmakta,genel bakımları yapılıp onarım öncesi ve sonrası iç ve dış olmak üzere fotoğrafları çekilmekte onarım sonrası e-mail adresinize gönderilmektedir ve onarılan cihazlar size kargolanırken özel kutularımızda güvenli bir şekilde kargolanmaktadır.

    Burdan başvuru yapan ilk 5 arkadaşa (yalnız mekanik onarım) normal fiyatında altında indirim sağlanacaktır. Sadece mekanik onarım için geçerli olacak bir indirimdir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.