Şimdi Ara

iphone limiti kaldırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçtiğimiz hafta sonu ortalıkta dolaşan bir söylentiye göre Apple, Ekim ayının sonlarına doğru koyduğu bir kullanıcı başına iki adet olan iPhone limitini kaldıracak söylentileri Apple tarafından doğrulandı ve kişi başına 2 adet olan satış limiti 5 adete yükseltildi.

    Limitin neden kaldırıldığı konusunda Apple’dan bir açıklama gelmezken konunun uzmanları, muhtemelen Apple’ın yılbaşı alışverişi yapacak olan kullanıcılar için yeterli miktarda stoğa ulaşmasının ardından limiti kaldırma yoluna gittiğini düşünüyorlar.

    Ancak Ekim ayı içerisinde yapılan limitlemenin ana nedeni olarak, stok sıkıntısından ziyade satılan her 6 adet iPhone’dan birinin SIM kilidinin çeşitli yazılımlarla kırıldığının ortaya çıkmasından sonra alınan bir karar olduğu düşünülüyordu, zira SIM kilidi kırılmış bir iPhone, dünyanın herhangi bir yerinde herhangi bir operatör ile çalışabilir.

    Konu ile ilgili bir başka görüş ise, Apple’ın Avrupa’da şimdilik sadece İngiltere, Almanya ve Fransa‘da satışta olan iPhone satışlarının, Amerika Birleşik Devletleri’nde olduğu kadar iyi gitmemesi sebebiyle bu limiti yükselttiği.

    Bu arada sadece kredi kartı ile satın alınabilen iPhone’un nakit satışının halen yasak olduğu da bildirildi.

    Kaynak:www.macosxpc.com







  • doğrudur 5 adet geldi şu ana kadar bana..aynı kişinin ayni kredi kartiyla alindi..
    6.'yi almaya kalksa kimsenin "hop kardesim" diyecegini sanmiyorum.
    en fazla "hop my friend" derler :P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.