Şimdi Ara

İphone kaç yıl kullanılabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Pederde 6 senelik iPhone 5 var. Gerisini siz dusunun :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6plus kullanıyorum. 5.yıla giricem artık ios güncellemesi almıyor. Ancak telefon hala stabil şekilde çalışıyor. O dediğiniz uygulamaları rahat şekilde açıyor. Ama oyun batarya kamera performansından dolayı artık değiştirmem gerekiyor. Sizin yerinizde olsam i7 veya 7plus modellerinden birini alırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıldır 5s kullanıyorum
  • Iphone sağlam telefondur. 5s'i dört buçuk sene kullandım :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 4s de Whatsapp ve diğer uygulamaların en son desteklediği sürümler kurulabiliyor. Youtube’da eski itunes ile yapılabildiğini izleyip yaptım, evde duruyor öyle ortalıkta , çocuk kullanıyor.4s i 2011 de almıştım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan annem iphone 4s kullanıyor (çok uzun yıllardır kullanılıyor bu telefon)
    babam 5s (bayadır kullanıyor.)
    ben 6s (4 yıl)


    sırayla 3-3g-3gs-ipad 4-5-5s-6s
    cihazları cok uzun yıllar kullandık hala kullanıyoruz.
    örn. 3gs calişiyor ama uygulama desteğini bilmiyorum.

    ama bu serüven devam etmiycek galiba
    malum fiyat politikasına bakılırsa androide geçecez gibi duruyor.
  • 2015 ekim 6s almıştım sadece bataryasını değiştirdim hala canavar gibi 4 sene oldu kullanıl mak isterse en az 2 sene belki 3 sene daha götürebilir yani 6-7 sene kullanılabilir bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sturmgewehr44

    apple da eski ioslar ile hicbir uygulamanin yeni surumunu kullanamazsin. milattan evvelden kalan android surumleriyle cogu uygulamanin yeni surumunu kullanabilirsin. bu konuda android farklidir
    Kullanırsın ama kasarak takılarak kullanırsın. Android yazılımı çıkar uygulama ona göre optimize edilir yeni özellik eklenir. Eski yazılıma yeni optimize edilmiş uygulama yüklenirse bu dediğim oluşur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3gs almıstım 4 sene gıttı ipad almıstım oda 6 sene gitti,andoıd cıhazlar o kadar gıtmıyor ılla bı sorun cıkartıyor sımdı gıttım bı ıpad daha aldım bakalım ne kadar gıdecek
  • 2013 yılında the new ipad tabir edilen ipad 3 almıştık. halen çalışıyor ve dergi,gazete ,video izleme , web ve evrak tarama işlerinde iş görüyor.

    2012 de iphone 4s almıştık. Sırasıyla babam,annem ve ben kullandık. Şu anda şirket hattı takılı olarak hayatına devam ediyor. herhangi bir servis vs görmedi cihaz ve makul seviyede hızlı çalışıyor. Uygulamaların çoğu artık desteklenmese de whatsapp ,hepsiburada, n11 gibi birkaç çok uygulama kullanılabiliyor.

    2015te 6. nesil ipod touch 64 gb. almıştım. Halen aktif olarak kullandığım bir cihazdır. Hiç yanımdan ayırmam. Müzik vs işlerimi ve uzun süreli video işlerimi ondan hallediyorum. Ayrıca hdmi adaptörü ile tvye veya monitöre bağlayıp, bluetooth klavye ile ufak çaplı bir all in one haline getirebiliyorum cihazı.

    Babama 3 yıl önce 5s almıştım, halen onu kullanır . Herhangi bir şikayet duymadım kendisinden.

    bu saydığım şeyler sadece iphone açısından da geçerli bir durum değil tabi ki. Hangi cihazı alırsanız alın, iyi baktığınız vakit uzun yıllar size hizmet eder. Örneğin çalıştığım ofisteki bir arkadaşım halen daha note 3 kullanır. Demek istediğim, ne kadar gider meselesi tamamen sizin cihaza gösterdiğiniz özene bağlıdır. Hor kullanırsanız 3 ay bile dayanmaz, kılıf ve ekran koruyucu takar, şarj soketine dikkatli davranır ve gerektiği gibi kullanırsanız uzun yıllar hizmet verirler.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.