Şimdi Ara

iphone imei kayıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar elimde bi tane iphone var şuanda turkcell hat takıp kullanabiliyorum ileride bi sorun oluyormu bunların telekomunikasyon kurumuna kayıt etmek gerekiyormu. teşekkürler.



  • Turkcell hattınızı takıp kullanmaya başladıysanız cihazdan kayıtsız sinyal gönderilmeye başlanmış demektir..

    1 ay içinde mutlaka 2007 yılı içinde yurtdışına çıkış yapılmış bir TC pasaportu ile turkcell merkezlerinden birine gidip kayıt ettirmeniz gerekli.. Çok kısa bir işlem 5 ytl ücret ile anında bütün operatorler için cihazınızı kayıt altına alıyorlar..

    Yalnız bu süre için 1 ayın garantisi yok, biranönce kayda gitmeniz iyi olur..
  • Bu işlem diyer operatörler ıcındemı aynı ? Cihazı alıcam ben amma pasaport u nerden bulucam
  • Bu konuda birisi biraz bilgi verebılırmı lütfen.Kayıt ıslemını pasaport sahıbımı yapması gerek ? Pasaport sahıbının hangı ulkeye cıkıs yaptıgı onemlımı ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: a.candemir

    Bu konuda birisi biraz bilgi verebılırmı lütfen.Kayıt ıslemını pasaport sahıbımı yapması gerek ? Pasaport sahıbının hangı ulkeye cıkıs yaptıgı onemlımı ?



    kayit islemini pasaport sahibinin bizzat yapmasi gerekir, hangi ulkeye giris cikis yaptiginin onemi yok, ister abd'den gelsin , ister burkina faso'dan hic fark etmez.
  • ayrıca pasaport sahibinin bu sene başka hiçbir telefonu o pasaport ile kaydettirmemiş olması gerekir...
  • Iphone alıcaktım sımdıde bu kayıt sorunu cıktı ya bızdede sans yok valla pasaportlu bırılerını bulucaz artık madem baka yolu yok tırmalayıp durucas Bide pasaport sahıbının 2007 yılı ıcındemı yurt dısına cıkıs yapması gerekıyomus ? Yardım pls



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.candemir -- 3 Kasım 2007; 23:13:49 >
  • arkadaş baştan 2. mesajda cevabını yazmış zaten
  • Kimisi 2007 ıcınde cıkmıs olmalı dıyo kımısı nezaman cıktıgı hangı ulke oldugu farketmez dıyo en garantısı gidip vodafone shop a sormak garantı olsun
  • Takvim yılı olarak geçiyor yani hangi yılın içinde isek o yıl içinde .
    Örnek : Diyelimki bu yıl yani 2007 yılı içinde yurt dışına çıkıp geldiniz bir adet cihazı işletebilirsiniz 2008 1 Ocaktan sonra bir tane daha işletebilirsiniz (Eğer 1 Ocakta yurt dışına gidip geldi iseniz )
  • Pfffff ne mesakatli işmiş ya bu iphone sahibi olması kazasız belasız su iphone u alıyım kurban kesicem Peki kayıt konusunda bı sorun cıkma ıhtımalı varmı ? iphone u aldık gıttık vodafone shop a yanımızdada 2007 de yurt dısına cıkıp gelmıs pasaportlu arkadas bu durumda kayıt ettırememe gıbı bı problem oluyomu ?
  • Problem olmuyor hiçbir şekilde, ben Yunanistan çıkışlı pasaportla gittim cihazı Amerika'dan aldım kayıt ettirmek istiyorum dedim, onlar da durumun farkındalar..
  • Bugün 2 tane vodafone shop a gıttım yurt dısından bı cıhaz gelıcek kayıt ıcın ne gereklı dedım 1 tanesı cihazın faturası ve pasaport dedı pasaport un hangı tarıhde yurt dısına cıktııg onemlı deyıl dedı dıyerıde faturaya gerek yok sadece pasaport ve kımlık fotokopısı dedı ıkısının ortasını bulamadım valla bide adam bız cıhazı kaydederız ama sonradan kapanırmı bılmıyorum dedı bazen kapanabılıyomus sonra bu konuda bı bılgısı olan varmı ?
  • Turkcell de 2007 içinde yurt dışından giriş damgalı Türk pasaportu istedi + 2TL kayıt ücreti Fatura matura gerek yokmuş..
  • Ne mesakaltı ısmıs ya bu kayıt ettırmesı iphone almaktan daha zor valla Peki kayıtsız cıhaz nekadar kullanılabılır yanı cıhazı alır almaz kayıtmı ettırmemız gerek ?
  • Aslında en kolay işlem kayıt işlemi ama sanırım aynı soruları tekrar tekrar sorarak gözünde sen büyütüyorsun..

    Tek cevap herşeyi açıklıyor zaten..

    Sadece 2007 yılı içinde yurtdışına çıkış yapmış ancak 2007 yılı içerisinde hiçbir cep telefonunu henüz kaydettirmemiş bir TC vatandaşının pasaportu ve kendisi ile birlikte bir Turkcell merkezine git +5 ytl ücret ile 5 dakika içerisinde tüm hatlara (Hem Turkcell hem Avea hem Vodafone) kaydın yapılsın.. Ne aldığın ülke, ne başkası olması ne de herhangibir konunun önemi yok..
  • arkadaslar benim iphone kapatildi yarin gidip kayit ettiricem sonradan tekrar acarlar degilmi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bynedim

    Aslında en kolay işlem kayıt işlemi ama sanırım aynı soruları tekrar tekrar sorarak gözünde sen büyütüyorsun..

    Tek cevap herşeyi açıklıyor zaten..

    Sadece 2007 yılı içinde yurtdışına çıkış yapmış ancak 2007 yılı içerisinde hiçbir cep telefonunu henüz kaydettirmemiş bir TC vatandaşının pasaportu ve kendisi ile birlikte bir Turkcell merkezine git +5 ytl ücret ile 5 dakika içerisinde tüm hatlara (Hem Turkcell hem Avea hem Vodafone) kaydın yapılsın.. Ne aldığın ülke, ne başkası olması ne de herhangibir konunun önemi yok..



    Böyle soyleyınce cok basit gorunuyoda herkez farklı bısey soyledıgınden cok karısık bı durum oldu benım ıcın nitekım bugun gıttıgım vodafone shop larda bıle hepsı ayrı ayrı seyler soyledıler kımı acılır ama tekrar kapanabılır böyle bı ıhtımal var dedı kımı faturasız kayıt ettıremezsın dedı bısey deyıl cihazı alıcam kayıt ettiremezsem elimde patlıycak okadar para bosuna gıdıcek




  • faturaya ihtiyac yok kim soylediyse hıcbırsey bilmiyor o sene icinde cıkıs yapmıs bir pasaport ve sahibi gerekli, senede bir kayıt yaptırma hakkı var, birde guya vodafone bayisi olacaklar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mece -- 4 Kasım 2007; 23:51:43 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mece

    faturaya ihtiyac yok kim soylediyse hıcbırsey bilmiyor o sene icinde cıkıs yapmıs bir pasaport ve sahibi gerekli, senede bir kayıt yaptırma hakkı var, birde guya vodafone bayisi olacaklar...


    Faturayı isteyen bayi pasaport un cıkıs tarihi önemlı deyıl dedı hem faturayı ıstemeyen hemde pasapor cıkıs tarıhı onemlı deyıl dıyen bı bayı bulursam bu iş olmustur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.