Şimdi Ara

İPhone hakkında çok önemli bir kaç soru (İPhone uzmanları lütfen göz atsın) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • haaa bir de komikler.com u izleyebiliyomuyuz????
    bu youtube videoları ve komikler.com videoları bnm için çoook önmli :)
    komikler.com olmasada youtube tamamen sınırsız olmalı 10000 100000 falan limit olmamalı. yeni eklenenler izlenebilmeli. youtubeda var olan istediğim videoyu izleyebilmeliyim. mümkünmü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeni_Surprizi -- 28 Mart 2008; 11:48:43 >
  • lütfen cewaplayın
  • Kadıköy' de bir telefoncu IPHONE 8GB siyah 900 YTL nakit veya 950 YTL World Card a 6 taksit satıyordu.
    Nasıl?
  • telefon kayitliysa iyi.ama ne yazik ki telefoncularin kayitli dedigi telefonlarin % 99 klonlanmis oluyo.buna dikkat et alirken.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: vefakoksal

    telefon kayitliysa iyi.ama ne yazik ki telefoncularin kayitli dedigi telefonlarin % 99 klonlanmis oluyo.buna dikkat et alirken.

    Klonlamaya karşı kendisinin garantisi olduğunu söyledi ama ne kadar güvenilir malum...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TuVNeRa


    quote:

    Orjinalden alıntı: vefakoksal

    telefon kayitliysa iyi.ama ne yazik ki telefoncularin kayitli dedigi telefonlarin % 99 klonlanmis oluyo.buna dikkat et alirken.

    Klonlamaya karşı kendisinin garantisi olduğunu söyledi ama ne kadar güvenilir malum...


    ben de almadan önce çok kafa yormuştum bu olaya.sonuçta 1000 ytl verip telefon alıyosun,bu tip bir şeyden elinde kalırsa çok üzücü olur.bu arada imeinin kolanlanıp klonlanmadığını öğrenmenin yolu şu imiş: *#06# yapınca ekranda çıkan numara ile,telefonun arkasında yazan imeinin birbirini tutması lazımmış,eğer tutmuyorsa klonlanmış demekmiş...valla ben kimseye güvenemedim,kayıtsız aldım kendim kayıt ettirdim..eğer 900 ytlye pasaport kayıtlı ise fiyatı bence makul



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vefakoksal -- 28 Mart 2008; 19:55:42 >




  • Benim pasaportumla kayıt yaptırmam için hiçbir engelim yok. 3 ayda bir yurtdışına çıkıyorum.
    Bu fiyata alayım mı?
  • arkadaşlar boşverin onu bunu da bi kaç mesaj yukarıda youtube ile ilgili sorularım var İPhone hakkında derin bilgi sahibi olanlar cevaplarsa çok sevinicem :)
  • uppppp yaa uppppp!!!!
  • herşeyin başında video izleme sınırı diye birşey yok bu sadece saçmalıktan öte birşey değil. Ayrıca istediğin videoyu tabiki izleyebilir ve hatta sonra izlemek için favorilerine ekleyebilirsin. aşağıda search tuşuna basıp çıkan yerde istediğin videoyu yazıp bulduğunda oynatırsın. özelliklerini biraz kurcalarsan çok daha fazlasını yapabileceğini görceksin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gLam


    quote:

    Orjinalden alıntı: moonwalker_arc


    quote:

    Orjinalden alıntı: Enıac

    Ya arkadaşlar kırdırdık diyelim ama benim kafamda hep ? kalılyor.ya hata verirse ne yaparım diye düşünün 1000ytl verecen birde garanti yok.tel elimde kalırdiye korkuyorum.yani anlıyacağınız cesaret edemiyorum.alıpta bozulan elinde kalan varmı?


    Var, düşürüp kıranlar var, wi-fi sorunu çekenler var yani sadece yazılımsal sorun çıkmıyor donanımsal sorun da çıkıyor ama böyle bir cihazı bu denli ucuz bir fiyata kullanmak istiyorsan bu tehlikeyi göze almak zorundasın.

    Unutmayın bu cihazı amerikada garantili kullananlar 2 yıl boyunca her ay verdikleri 70 dolarla birlikte 399+(70*24)=2079 dolar para ödüyorlar.Bırakta artık sen 800 liraya garantisiz kullan


    2079 Gibi birşey yok tabikide. 24*70 Att den alırsanız war. Yani iphone'un desteklediği tek operatör. 70$ lık konusma sonucu 24 ay kontrakt yapıorsunuz ve size her ay 70 dolarlık bedava konusma verior. Tüm dünyada bu böyledir. Telefonlar 1$ dır. Siz konusma bedelinize göre iyi 1 cihaz seçebilirsiniz. Saygılarımla...


    Sonuç olarak amerikada normal yollar altında iphone kullanmak isteyen birisi bu parayı ödüyor mu ? ödüyor, ne demek yok böyle birşey.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: gsyagtu

    herşeyin başında video izleme sınırı diye birşey yok bu sadece saçmalıktan öte birşey değil. Ayrıca istediğin videoyu tabiki izleyebilir ve hatta sonra izlemek için favorilerine ekleyebilirsin. aşağıda search tuşuna basıp çıkan yerde istediğin videoyu yazıp bulduğunda oynatırsın. özelliklerini biraz kurcalarsan çok daha fazlasını yapabileceğini görceksin.

    sağol kardeşim gerçekten de yardımcı oldun... youtube da açamadığı video yok PC'den Youtube 'a girdiğinden hiçbir farkı yok yani PC den ne yyazsan youtube a,,, İPhone a yazdığıunda da hepsi sırasıyla çıkıyor ve sorunsuz izleyebiliyoruz yani ??
    bir de komikler.com sitesindeki videoları açabiliyo mu?? eğer bunları da cevaplarsan çok büyük sevaba giriceksin arkadaşım :))))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeni_Surprizi -- 28 Mart 2008; 21:47:11 >




  • 950 YTL taksitle alayım mı bu telefonu?
    Eğer klonlanmış olduğu için kapanırsa pasaportumla açtırabilir miyim?
    Nasıl emin olabilirim?
  • komikler.com dediğin siteyi açmıyor denedim. ama belki sonradan yüklenen ve başka bir başlıkta belirtilen flash videoları izleme programyla kullanılabilir.

    "tuvnera" -> 950 ytl ye sıfırsa taksitle fiyatı uygun bence ancak eğer imei si klonlanmışsa pasaporta kaydettirsen bile beyaz listeye aldıramazsın. Ama sende başka bir kayıtlı telefonun imei sini klonlayıp iphone a tanıtarak(yani imei değiştirme diye tabir edilen şey) kullanmaya devam edebilirsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gsyagtu

    komikler.com dediğin siteyi açmıyor denedim. ama belki sonradan yüklenen ve başka bir başlıkta belirtilen flash videoları izleme programyla kullanılabilir.

    "tuvnera" -> 950 ytl ye sıfırsa taksitle fiyatı uygun bence ancak eğer imei si klonlanmışsa pasaporta kaydettirsen bile beyaz listeye aldıramazsın. Ama sende başka bir kayıtlı telefonun imei sini klonlayıp iphone a tanıtarak(yani imei değiştirme diye tabir edilen şey) kullanmaya devam edebilirsin.

    Cihaz 0 ve kutusunda.
    Ben de 3 ayrı telefon daha var. O halde senin dediğin yollar huzur içinde telefonu alabilirim.
  • pornotube açabilyomu
  • quote:

    YouTube 10.000 video ile sınırlı demişlerdi bazı dedikodulara göre bu gerçek mi? 10.000 video ile sınırlı demekle Youtube'da var olan bütün videoları izleyebiliyorsunuz fakat 10.000 limitini aşmamak şartıyla mı demek istiyor? yoksa sadece Apple'ın kendi belirlediği 10.000 video dışında başka video izleyemiyorsunuz mu demek istiyor nedir bu olay aydınlatırmısınız. :))) önemliii...


    Böyle bir kısıtlamanın olduğunu ve ileride de olacağını kesinlikle sanmıyorum. iPhone'a Flash ve Java desteği gelirse bunu isteyen sitelerdeki videoları izleyebilirsin.
  • Knight sen ne desen doğrudur haklısın 10000 sınırı falan saçma. apple sitesinde de öyle bişeyden hiç bahsetmiyo zaten... flash ve java yazılımsal özellik olduğundan yazılımla giderilir o sorun ve İPhone un işleim sistemi de sürekli geliştirilmeye elverişli. adımın okan olduğu kadar eminim ki o java ve safari flash desteği kesinlikle gelecek iphone'a. gelmemesi mümkün dğeil. en geç 3 ay bence. sağol dostum
  • al sana sanal iphone
    SANAL IPHONE
    VE INAN I ASIL IPHONE BUNDAN DAHA ZEVKLI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRML_KNN -- 29 Mart 2008; 0:04:24 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BeBeto18

    Knight sen ne desen doğrudur haklısın 10000 sınırı falan saçma. apple sitesinde de öyle bişeyden hiç bahsetmiyo zaten... flash ve java yazılımsal özellik olduğundan yazılımla giderilir o sorun ve İPhone un işleim sistemi de sürekli geliştirilmeye elverişli. adımın okan olduğu kadar eminim ki o java ve safari flash desteği kesinlikle gelecek iphone'a. gelmemesi mümkün dğeil. en geç 3 ay bence. sağol dostum


    Dediğin gibi iPhone geliştirilmeye müsait bir alt yapıya sahip. Yeni gelişmeleri bekliyoruz.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.