Şimdi Ara

iphone geçici kayıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
8
Favori
198.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cihazımı yurt dışından aldım kayıt yaptıramadığım için ilana koydum sahibindenden böyle bi mesaj aldım doğruluğu nedir bilgi sahibi arkadaş mevcut mudur ? daha önce yaptıran arkadaş varsa kayıt yaptıramayanlar için bi bilgilendirme yardım olur teşekkürler.


    '' Merhaba tüm yurt dışı cihazlara 2 Aylık geçici kayıt-150₺ 4 Aylık geçici kayıt -200₺ 6 Aylık geçici kayıt-300₺ 8 Aylık geçici kayıt -400₺ İşlemlerimizce cihaza gerek yoktur. İşleme alındıktan 12 saat sonra şebekeniz gelir 🙏🏻 İMEİSİ KLONLANMIŞ(ÇALINMIŞ) CİHAZLARINIZ TEK NUMARAYA AİT AÇILIR. Güven açısından müşteri memnuniyetlerimizi açılan cihazları gelen kalan kullanım süresi mesajlarını iletebilirim ''




  • aynen dediğiniz şekilde yapılıyor
    ancak bunu yapan ya operatör bayileri yada telefon ithalatçılari kayıt yapılacak imei diğer diğer imei lerin arasına karıştıriyorlar bi şekilde görüşmeye açılıyor
    sonrasında hata anlaşılıp kapanıyor
    diğerleri ise eksik evrak ile kayıt yapıyorlar BTK kontrol edene kadar açık kalıyor
    ve bu olay tekrardan aynı imei için yapılıyor
    pasaport kaydindan daha ucuza geldiği için tercih ediliyor
  • bildiğim kadarıyla geçici kayıt diye birşey yok. o üyenin kayıt tarihine bakın ve ilan tarihi ne durumda. belki turistlerin pasaportu üzerine geçici kayıt yaptırma varsa o olabilir. ama o kayıt da en fazla üç ay olurdu diye düşünüyorum.
    büyük ihtimalle parayı alana kadar anında cevap verecektir sonra kaybolacaktır bir de imei numaranızı öğrenmiş olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kün Fe Yekün

    Bu mesaj silindi.

    Detayı nedir nasıl yapılıyor. Okuyabileceğimiz bir kaynak var mı?

  • evet bende var olduğunu gördüm 2 aylık 100 liraya atıyorlar mesela ve bu işlem sürekli yapılabiliyor.. sadece imei numarasını istiyorlar 5 dk da yapıyorlar


    nasıl yapıldığını bilsek iphone yurt dışı cihazlar xiaomi benzeri cok uyguna kullanılabilir



    bunca yıldır teknoloji pc dünyasındayız bu adamlar nasıl biliyorlar da biz bilemiyoruz yapamıyoruz  

  • Bence yok
  • var mı sağlam güvenilir uygun fiyatlı bildiğiniz yer arkadaşlar

  • Dt.Ozan kullanıcısına yanıt

    Ulaş bana Dm den.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: veysel_lowe

    evet bende var olduğunu gördüm 2 aylık 100 liraya atıyorlar mesela ve bu işlem sürekli yapılabiliyor.. sadece imei numarasını istiyorlar 5 dk da yapıyorlar


    nasıl yapıldığını bilsek iphone yurt dışı cihazlar xiaomi benzeri cok uyguna kullanılabilir



    bunca yıldır teknoloji pc dünyasındayız bu adamlar nasıl biliyorlar da biz bilemiyoruz yapamıyoruz  

    Çift hatlı iPhone alıp bu şekilde kullanan birçok insan var. 12bine 12 pro Max 128 satılıyor hemde çift hatlı. Pasaport kaydına gerek kalmıyor yani. İyi ki herkes bilmiyor 😆

  • yurtdışında yaşıyorum ve yurda ziyaretlerimde emektar iphone 5i kullanıyorum. bu sizin mesleğiniz olduğu için haliyle detaylarını paylaşmazsınız ama sorularıma cevap verirseniz de memnun olurum.

    ne olursa olsun başka birinin kayıtlı cihazının imeisi alınıp da benim cihazıma geçirilmiyor değil mi? bedava bile yapsanız bu tür çözümü asla istemem.

    mesela 3 aylık kayıt dendiğinde sistem tarafından tespit edilip daha önce kesilmesi söz konusu mu yoksa o 3 ay boyunca sistem asla kesmez mi?

    sistemdeki bir açığı mı kullanıyorsunuz yoksa yasal olmayan bir işlem söz konusu mu?

    online yapılan işlemlere güvenmiyorum o yüzden de ödemeyi sadece kayıt işlemim yapıldığında ve Türkiye’den ayrılmaya yakın yaparım bu şekilde önce kayıt sonra öde diye çalışan bir yer var mı?

    telefoncular bu sistemi genelde bilir mi yoksa bu sadece özel bir alana mı giriyor?


    sorularım kesinlikle anlamaya yönelik herhangi bir şekilde eleştirme amaçlı değil. keşke devlet bizi buna mecbur etmese 300€ bile ödemediğim iphone 7 için devlete bunu kullanmak için ayrıca bir o kadar para ödemek yapılan en büyük haksız kazanç gibi geliyor bana. inşallah ilerde bu hükümet desteklenmez de en azından bir süre için yeni vergi ve harçlar gelmez.


    Acaba şu sorumun yanıtını bilen biri var mı?

    bir kere daha sormuştum ama cevap gelmemişti yurtdışı ikamettiler için ücretsiz geçici kayıt operatörler tarafından yapılıyor mu? eskiden yapılıyormuş ama artık yapılıyor mu bilmiyorum.





  • Geçici kayıt oluyor, iphone a özel birşey değil her cihaza yapıyorlar. Ne kadar daha devam eder nasıl yapıyorlar konusunda bir fikrim yok.
  • yusufd84 Y kullanıcısına yanıt

    Çok uzun olmuş okuyamadım

    İsterseniz özelden yazın anlatayım WhatsApp tan falan

  • eskiden eksik evrak gönderiyuorlardı BTK inceleyene kadar geçici kullanılıyordu sonrasında yine aynı şekilde.. ilk Samsung Note 1 aldığım yer telefon kayıttan düştüğünde haber veriyordum tekrardan kayıt ediyorlardı ensonda tamir ettirdim 1ay sonrada telefonu değiştirdim.

  • Mbaydar76 kullanıcısına yanıt
    aynen dediğiniz şekilde yapılıyor
    ancak bunu yapan ya operatör bayileri yada telefon ithalatçılari kayıt yapılacak imei diğer diğer imei lerin arasına karıştıriyorlar bi şekilde görüşmeye açılıyor
    sonrasında hata anlaşılıp kapanıyor
    diğerleri ise eksik evrak ile kayıt yapıyorlar BTK kontrol edene kadar açık kalıyor
    ve bu olay tekrardan aynı imei için yapılıyor
    pasaport kaydindan daha ucuza geldiği için tercih ediliyor
  • İcloud kaldırma imei klone tek hat ile eşleştirme ve geçici kayıt İçin ulaşabilirsiniz
  • Anladığım kadarıyla btkya eksik evrak göndererek 2,4,6,8 aylık geçici kayıt yapıyorlar. Peki btknın bu hatayı 2 ayda değilde 8 ayda fark etmesini nasıl sağlıyorlar? Yani 2 aylıkla 8 aylık arasında nasıl bir fark oluyor 8 ay boyunca kapanmama garantisi veriliyor mu?
  • head kullanıcısına yanıt

    Evet büyük ihtimal eksik evrak gönderiliyor.

    Eskiden BTKda bir tarih vardı. Sadece o tarihler arasında kayıt olunuyordu. Mesela ağustosun 6sinda sonraki kayıt dönemi ocağın 6sinda falan 6ayda bir tüm pasaport kayitlilar denetimi yapılırdı. Eksik evrakli olanların IMEI sistemden düşürülür. IMEI kayıtsız olurdu.

  • Dikkat et 2 3 kere geçici IMEI kaydı yaptirirsan IMEI bloke oluyor sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: head

    Anladığım kadarıyla btkya eksik evrak göndererek 2,4,6,8 aylık geçici kayıt yapıyorlar. Peki btknın bu hatayı 2 ayda değilde 8 ayda fark etmesini nasıl sağlıyorlar? Yani 2 aylıkla 8 aylık arasında nasıl bir fark oluyor 8 ay boyunca kapanmama garantisi veriliyor mu?

    Kimin ne yaptığının çok önemi yok benim için. İş gorulsun yeter. 1 senedir böyle gidiyor. Yoksa niye alalım ki kapanacak cihazı

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.