Şimdi Ara

iPhone değiştirme döngüsü 4 yıla yükseldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 4 yılda bir değişim yapan tayfa muhtemelen son modellerle yenilemezler. bir önceki veya 2 önceki modellerle falan yenilerler. bugün yenilecek adam sallıyorum iphone xr xs falan alacağığına iphone 8 veya plus falan alır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koçari

    4 yılda bir değişim yapan tayfa muhtemelen son modellerle yenilemezler. bir önceki veya 2 önceki modellerle falan yenilerler. bugün yenilecek adam sallıyorum iphone xr xs falan alacağığına iphone 8 veya plus falan alır.
    Neden XR, XS almıyorlar da 8, 8 Plus alıyorlar?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

    Neden XR, XS almıyorlar da 8, 8 Plus alıyorlar?

    Alıntıları Göster
    önceki modeller yenisine göre daha uygun fiyatlı oluyor. onu vurgulamak istedim.
  • Bu araştirmayii türkiyede yapsinlar her yil değiştirme orani yüksek cikicaktir yeni model her zaman iyi mantiği ile ama adamlar zeki işini biliyo tuşlu telefonlari halen kullanan milyon insan var...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G2 5.yıl içerisinde umarım da devam edecek

  • Nokia N82' yi 8 sene kullandım. Herkes benim gibi telefon kullansa tüm telefon fabrikaları iflas ederdi.
  • iPhone X kullanıyorum ama 6S’ten bariz bir farkı yok. Daha hızlı falan filan klasik masallar. İnovasyon yapın ama bu kadar hızla gelişebilecek teknoloji de yok. Yeni ihtiyaçlar yaratmak gerek. Misal AirPods’lar güzel oldu, benzer şekilde çok satacak cihaz satmak gerek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazeret aranmasın, fahiş fiyatla satmaya çalış, sonra da aslında ürünümüz çok kaliteli o yüzden yıllarca değiştirmenize gerek yok de. Uzun süre kullanıma devam. Android de zor zaten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üstüne ne koyuyorlar ki yenisini alalım? Daha güçlü işlemci daha güçlü kamera daha cafcaflı ekran falan filan, e bizdekiler zaten gayet iyiler bu konuda yenisine neden gerek duyayım ki? 3-4 seneden önce gerçekten kullanılmaz hale gelen bir telefon da yok bu devirde çok düşük seviye olmadıktan sonra. Eskiden devrimsel şeyler gelirdi kimse geri kalmak istemezdi ama artık bitti o devir. Doyum noktasına geliyoruz, cep telefonlarının devri de kaç sene sürdü sanki 20 sene filen, akıllı telefon devrinin de sonu 5-10 sene sonra. Bakalım kapitalizmin yeni ürünü ne olacak

  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Daha ucuza geliyor çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 6s 3 senedir kullanıyorum. İhtiyacımı karşılıyor. Çünkü telefonda oyun oynamıyorum, 2 sene daha kullanırım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Multimetre

    Nokia N82' yi 8 sene kullandım. Herkes benim gibi telefon kullansa tüm telefon fabrikaları iflas ederdi.
    Ah ah unutamadığım telefondur N82. Symbian’ın en güzel telefonuydu. Ne zaman aldın da 8 yıl kullandın?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkaykas28 B kullanıcısına yanıt
    donanım olarak daha iyi şeyler yapılıyor tabii ki. ama yazılım zayıf maalesef. virüs, kasılma, donma herşey oluyor görüyoruz. o yüzden yazılım tarafında en iyisi hala apple ne yazık ki.

  • Multimetre kullanıcısına yanıt
    Telefon iyiydi ama kasası dağıldı. 3.yılın sonunda kasa bulamaz olmuştum. Bulduğum da tam uyum sağlamadı. Zaten ince uçlu Nokai şarj girişi mutlaka sizde de sorun çıkarmıştır. Yanlış hatırlamıyorsam, USB mikro jakından şarj olmuyordu. Yoksa o bile yeterdi.
    2008-2012 arası güzel günler geçirdik, kabul, ama zamana yenildi işte.

  • junana kullanıcısına yanıt
    Hocam 2010''dan beri Android kullanıyorum, bu zamana kadar bir kez virüs sorunu yaşamadım. Donma kasma olayı ise baya geride kaldı. Ama şu var tabi, alt segment bir Android cihazda bunu yaşamanız mümkün, zaten o üretici de size performans sözü vermez. Ne kadar para o kadar köfte hesabı. Şu an Note 9 kullanıyorum, öncesinde Oneplus 6, Vivo X21 UD, Vivo Nex A, Oneplus 5T, Mi 8 vs kullandım. Hiçbirinde performans olarak küçük bir sorun yaşamadım. Ki telefonlarımda 120 uygulama banko kurulu olur. IOS 11 ve 12'yi de Iphone 7 ve X üzerinde denedim. Bir süre kullandım. Performans olarak beğenmedim. Android bu konuda cidden gelişti baya. App store yüklenme süresi bile bana göre uzun. Hiçbir markayla duygusal ilişkim yok, umrumda da değil. Apple ile problem kapalı sistem üzerine. Üstüne yenilik sunmadığı halde fahiş fiyatlar uygulaması. Vivo Nex çerçevesiz ekran yapabiliyorsa ve yari fiyat istiyorsa bazı şeyleri sorgulamak gerekiyor. Bu çok kişisel bir konu ama Android bana daha sade ve basit geliyor. Bilinçli kullanıcı olduktan sonra da virüs vs ile uğraşma gibi bir derdiniz olmaz. Emin olun. Ve antivirüs uygulaması da kullanmadım, kullanmıyorum. Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hemen yavaşlatmalari lazım telefonları yeni bir program oluşturması lazım elmanın

  • Benim iPhone 4S’de wifi sorunu vardı. Yani ne yaparsam yapayım wifi hiçbir şekilde devreye girmiyordu. Devreye girmeye çalışmasına rağmen cihaz alev topu gibi oluyordu. Lg G3 misali. E hal böyle olunca cihazın şarjı su gibi gidiyordu zaten 4g çalıştırmıyordu 3g de alevi köklüyordu. Bu tarz kronik sorundan dolayı üstüne biraz daha para ekleyip 6s aldım ama şuan sıfır sorun gibi gözüküyor.

    Garanti bitti batarya değiştirildi, ilerde powerbank ile gezer dururum ta ki bütün uygulamalar iOS desteğini kesene kadar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim gibi sık telefon değiştiren birisi bile ıphone 7 ile 2.yılı deviriyorsa artık telefonlarda sadece önemli fark kamera olmaktan öteye gitmemektedir.
  • Beyaz eşyayı, televizyonu, bilgisayarı 5-10 yıldan fazla kullanırken telefonların bu kadar hızla eskimesi zaten normal değildi. Şimdi normale geri dönmek şaşırtmamalı. Olması gerekene ulaşmalıyız.

    İlk telefonum eski tuşlu Nokia telefonumda kullanım ömrü 7 yıl diye yazıyordu yanılmıyorsam. Şimdilerde yazılımlar yüzünden çok hızla ömrünü dolduruyor telefonlar.

  • Beter olun amk. Milleti bu fahiş fiyatlarla sonsuza kadar dolandırabileceğinizi düşünmüyordunuz herhalde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.