Şimdi Ara

Iphone 8 Plus Ekran Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Iphone 8 Plus Ekran Değişimi


    12 senedir bakım, onarım ve parça değişiklik hizmeti veren firmamız çözüm sunmaya devam ediyor. Ekranı sararan, camı çatlayan yada ekranı kırılan cihazınızın yalnız ziyan olan parçası değiştirilir. Böylece maliyetin düşürülmesi hedeflenir. Yedek parça değişimi 2 saat benzer biçimde kısa bir süre içinde yapılır. İşlem sonrası telefonu şubeden almak mümkündür. Isterseniz cihazı ücretsiz kargo olanağı ile de alabilirsiniz. Uzman personelimiz ile tecrübelerimizin birleşimi, alan kişi memnuniyetinin artmasında etkilidir. Parça değişimi için kullanılan parçalar orijinaldir. Iphone 8 Plus ekran değişimi için kullanılan yedek parça 6 aylık güvence süresine sahiptir.
    Telefonun düşmesi yada bir yere çarpması sonucu camının kırılması durumunda, profesyonel ekibimiz sorunu kısa sürede çözmektedir. Telefonda görüntü olmasına rağmen camının çatlamış olması cihazın kullanımını engellemektedir. Bu sorunun giderilmesi için ekibimiz titiz bir çalışma gerçekleştirir. Ekranın tamamen değiştirilmesi yerine sadece hasarlı olan kısım değiştirilir. Böylece daha düşük bir maliyete sorun giderilir. Iphone 8 Plus ekran değişimi cihazınızın ön camı çatladığında veya kırıldığında yapmanız ihtiyaç duyulan şey bize ulaşmak olmalıdır.
    Iphone 8 Plus ekran değişimi için özel olarak tasarlanmış makinelerde uyumlu parçalar, aletin bütünlüğünü bozmayacak şekilde preslenir. Kırılan parça çıkarılır ve yerine yeni parça eklenir. Bu işlem ortalama 2 saat kadar sürmektedir. Gün içinde telefonunuzu İstanbul Pendik’teki şubemize getirip 2 saat içinde alabilirsiniz. İşlemden sonrasında telefonda kötü bir görüntü meydana gelmez.
    Buradan detaylara bakabilirsiniz.https://www.cephastanesi.org/iphone-servisi/iphone-8-plus-ekran-cam-degisimi/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CambazTr -- 27 Nisan 2018; 21:4:29 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.