Şimdi Ara

İphone 7 SERVİS YOK Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi geceler,

    İphone 7 telefonum 2 gün önce zaman zaman "servis yok" hatası veriyordu, daha sonra bu hata sıklaştı ve bu gün bir kaç kez hatta bağlandı en son akşam komple SERVİS YOK hatasına büründü ve kesinlikle şebekeyi bulamıyor.

    Sorun nedir anlayamadım?


    - Sim kartımı başka telefonda denedim sorun yok.
    - Başka sim kartı bu telefona taktım gene SERVİS YOK hatası alıyorum.
    - Ayarlar, Genel, Hakkında'ya girince burada olması gereken IMEI numarası görünmüyor.


    * Cihazda IOS 12.1 Yüklü
    * Yurtdışı cihazı ve 1.5 yıl önce pasaport kaydı yapıldı.


    Konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.



  • *#06# yapip e devlet üzerinden imei kontrol etttin mi .? Kesin bişey yazmamişsin cihazin değişim belgesi var mi varsa problemini cözüceklerdir belkide sifir kapali kutu veya değişim olanilir tekrar dan..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Operatöre ulaşamadığı için *#06# bir işe yaramıyor. Bir şekilde IMEI numarasını öğrendim ama Apple yaptığım görüşmeler sonucunda uzaktan destek ile sorunu çözemedik. Beni servise yönlendirdiler. Gelişmeleri yazarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parcequil -- 16 Kasım 2018; 0:2:22 >
  • Herkese merhabalar,hem konuyu da hortlatmış olalım;

    Iphone 7 sahibiyim, Dün birden telefon dondu ve elma logosu ekranda kaldı ,hiçbir şekilde açıp kapatamadım da. Daha sonra kurtarma moduna geçip bu sorunu bu şekilde aşmak istedim ve 10.3.3 ten en güncel ios sürümüne Itunes ile geçiş yaptım. Telefon sıfırlandı, fakat sol üst köşede servis yok uyarısı var ve ilerleyemiyorum. "Etkinleştirilemiyor , I phone unuzu etkinleştirmek için güncelleme gerekiyor " ekranında kalıyorum. Cihaz yurtdışından ( USA ) ve pasaport kayıtlı, bir arkadaşımdan almıştım bir buçuk senedir kullanmaktaydım. A1660 modeli için apple zaten garanti vermiyor Türkiye'de . Cihazım ayrıca unlocked olarak gözükmekte sorgu yaptığım zaman. Bu konuda tecrübe sahibi veya bilgisi olan dostlardan gelecek her öneriye açığım.
  • Öncelikle geçmiş olsun telefonunuzun baseband entegresi ya çatlak var yada lehim boşalması garanti varsa servise yoksa teknik servis tarafından garantili bir şekilde yapabilirsiniz
  • Merhaba, konuyu hortlatayım tekrardan.
    Aynı poblemde bir iphone 7 im var. Baseband düzeltilemedi, telefon olarak değilde wifi si çalışan bir ipod a dönüştürmek istiyorum ama simi görmediği için etkinleştiremiyorum. Bu kısmı nasıl atlatabilirim?
  • Telefonunuzu jailbreak işleminden sonra (birkaç program vardı ismini hatırlayamadım) belli programlarla kilidini açabilirsiniz

    bakınız : checkra1n , isalvor vb

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.