Şimdi Ara

iPhone 7 değişim olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    iPhone 7 Jet black telefona sahibim ve 11 ay garantim kaldı.

    Geçtiğimiz haftalarda hoparlör cizirtisi, mikrofondan ses gitmeme, aşırı ısınma, donma ve hücresel de kopma sorunlarimdan dolayı GENPA adanaya yolladım. Giden telefonum da mikrofon değişti hoparlör içinde ekran değişmesi gerekir dedi ekran degistirdi yolladılar.

    Telefon geldiğinde bir gün kullandım ve bu sürede telefonumun arka kamerasında siyah büyük bir leke gozlemledim. Sadece foto modunda görünüyordu. Ve bu sorun servisten geldikten sonra oldu. Bu arada ısınma sorunum devam ediyordu ve hücresel de 3 kere kopma meydana geldi. Tekrar servise yolladım şuan kamera degisecek parça bekleniyor diyor ve yine değişim olmadı. Eskiden direk değişim yapılıyordu politika mı değişti ne oldu telefon yap boza döndü? Ne sartta değişim olur soğudum telefondan.

    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 10:36:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin cakalligi yüzünden mağdur olan bizler oluyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pupa başari gibi servislere yöneltip apple onarim merkezinde yapilsaydi keşke kvk genpa gibi servisler kendileri onariyo diye biliyorum..o cihazdan hayir gelmez sat kurtul:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEHZADE63

    Pupa başari gibi servislere yöneltip apple onarim merkezinde yapilsaydi keşke kvk genpa gibi servisler kendileri onariyo diye biliyorum..o cihazdan hayir gelmez sat kurtul:)

    alan kişi yine buraya konu açmasın..sorunlarından dolayı..onada mı sat kurtul diyecez...latife bir yana..genelde telefoncular yüzünden sistem bu hale geldi..tabi dediğiniz gibi..iyi niyetleri suistimal eden bizim millet
  • hocam maalesef zamanında herkes bu durumu istismar ettiği için artık tamiri olmayan sorunlara yeni cihaz veriliyor tabi hemde maliyet azaltılıyor daha ucuza geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.