Şimdi Ara

Iphone 6s Data recovery

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Çok yakın bir arkadaşımın Iphone 6s telefonuna birden fazla yanlış pin girilmesi sebebiyle telefon resetlenmiş .
    Malesef ki Icloud ya da Itunes backup.ı yok. 1 yaşında çocuğunun tüm önemli resim ve videoları silinmiş.

    Biraz araştırdık ve program kullanarak IOS cihazın içinden data kurtarma olasılığı olduğunu öğrendik. Ancak denediğimiz 2 program da işe yaramadı (reset öncesine ait resim ve videoları bulamıyor.)

    İşe yaramayan Programlar: iMyPhone D-Back , FoneLab
    Telefon: 6s
    Yazılım: Ios 10.3.1

    Forumda paylaşılmış olabilir ama göremedim, bu dataları geri getirmenin bir yolu var mı? Varsa nasıl olur? Resim-videolar çok değerli olduğu için arkadaş para ödemeye de hazır.

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atijr -- 31 Mayıs 2017; 14:14:42 >







  • Araştırma kaynaklarınızı öğrenebilirmiyim hocam apple cihazları hiç bir şekilde şifre girilmeden dosya yazma okuma değiştirme işlemlerine izin vermez eğer ekranda cihaz etkin değil itunese bağlayın yazısı var ise cihazı sıfırlamaktan başka bir çareniz kalmıyor apple güvenlik amaçlı bu tedbiri almış durumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur2698 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Cihaz şu anda factory reset atılmış durumda ve kullanılıyor. Factory reset'in sebebi ise çalıştığı şirketin email hesabının oluşturduğu ek güvenlik protokolü. Yani şirket e-maillerine cepten erişebilmek için cihazın güvenlik seviyesini arttırıyor. Bu da üst üste yanlış pin girilmesi durumunda (eğer cihaz başkasının eline geçmişse diye) direk factory reset atıyor. Arkadaşın başına gelen bu.
    Şu anda tekrar yeni telefon gibi kullanıldığı için bilgisayara bağlanınca ve cihaza pin girince bilgilerine erişiliyor. Ancak reset öncesindeki datayı kurtarabilmek pek mümkün değil gibi. Araştırmayı basitçe google'dan yaptık hocam, detaylı ve derinlemesine bir biçimde değil malesef..
  • Yardımcı olacak teknik bilgi ve tecrübesi olan yok mu? Ankara'dayız, bu işleri yapabilen bir servis biliyorsanız da tavsiye ederseniz çok memnun oluruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.