Şimdi Ara

iPhone 6 Batarya Alıp Değiştirme Deneyimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2.5 yıldır kullandığım iPhone 6 da, son aylarda şarj %20deyken kapanma ve şarjın çabuk bitmesi sorunları vardı. 4 gün önce İnternet üzerinden deji batarya sipariş ettim ve kendim değiştirdim :)

    Öncelikle 2-3 video izleyip dikkatlice videodakileri yaparsanız kendi bataryanızı kolayca değiştirebilirsiniz. Ben mesela ekranı tam sökmeden sadece yukarı doğru kaldırıp değiştirdim. Batarya alırken zaten size gerekli aletleri gönderiyorlar. yaklaşık bi 5-10 dakika sürdü yeni bataryayı takmam.

    Sonuç ? şimdilik MÜKEMMEL :) 1.5 gün rahat gidiyor şarj. Eğer telefonunuzda bu tarz problem varsa hiç çekinmeden yeni bir batarya alıp kendiniz değiştirin ve rahat edin derim. Ben Deji batarya aldım ve oldukçe memnunum, siz ne alırsınız bilmem :)


    ŞARJ İSTATİSTİĞİM
     iPhone 6 Batarya Alıp Değiştirme Deneyimim







  • Öncelikle kardeşim pili kendim değiştirdim demişsin eyvallah çakma piller zamanla hafiften şişer buda ekrana baskı yapar ilerleyen zamanlarda ekranda beyaz lekeler çıkar şans eseri sıkkntısız yapmışsın onu geçtim pil 9 saat demişsin telefonun tüm özelliklerni kapatıp cepte bekletirsen benimde 30 saatleri aşan bir kullanım alırım kim ne derse desin iphone veya başka bir telefon şarjı kullanırsan bir gününü cıkartır bende 6s var günlük 10 saat kullanım alıyorum herşeyi kapatır bekletirsem daha fazla alırım önemli olan ne kadar uzun süre sarj gitmesi deil ne kadar verimli kullanmak iyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @reko senin gibi tipler her zaman vardı zaten, olmaya da devam etcekler muhtemelen allah kolaylık versin çevrendekilere :)

    @hileli622 dostum hiç bi özelliğini kapatmadım telefonun, 4g ve wifi full açık şekilde 9 saat kullanım elde ettim toplam süre de 34 saat :) gayet normal face de instagamda vs. dolaştım telefonla konuştum normal kullandım yani bu yüzden zaten oldukça memnun kaldım bataryadan
  • İlginç biz orjinal bataryadan o perfonmansı almıyoruz eminmisin😏

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yan sanayi bataryalar takıldığı ilk günler çok iyi sonuçlar verebilir. Bunu aliexpressde satılan bataryaların yorumlarından görebilirsiniz. Bataryayı alan kişi alır takar ve 2 gün kullanır Oooo süper der 5 yıldızı yapıştırır ancak 1 ay sonra o bataryanın yüzde 10'u 3 ay sonra da yüzde 20 si ölmüş olur. Batarya kalitesini 3-6 aydan önce göstermez. Bu nedenle uzun dönem kullandıktan sonra görebilirsiniz performansını. Şimdiden o değerleri almanız gayet doğal.
  • İnşallah daha sonradan güncellemelerde sorun çıkmaz. Donanım değişikliğinde cihaz güncellemelerinde sorun çıkabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kuzen de iPhone 5'ine iki ay kadar evvel deji batarya almış, Kadıköy'de bir telefoncu'ya 20 liraya değiştirtmişti. Performans olarak bayağı memnun, ama uzun vade de nasıl bilemem.
    Samsung galaxy S4 mini konusunda da bir çok kullanıcı arkadaş telefonuna deji batarya satın almıştı, memnun olmayan yok sayılır.
    Benim i5S'in batarya biterse bir tane alıp test edeceğim..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.