Şimdi Ara

Iphone 5S Pil Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde 1 adet 5S var seri no dan kontrol ettim apple garantisi bitmiş veya paralel ithalattı. Bunun pilini n11 vs yerlerde satıyorlar fakat güvenemiyorum.

    geçenlerde bu telefonların lcd oled ekranlarının satıldığı tahtakaledeki bir hana gittim sanırım yıldız handı, benim ekran tamircimin yanındaki sadece pil batarya satan yerden samsung galaxy s3 batarya aldım, alırken illaki iyisi orjinali olsun dedim adamsa pişkince malına sahip çıktı vs biz de telefoncuarın burdan satın aldığını düşünerek güvendik aldık. orjinal diye sattığı batarya eski ölü ama telefonla gelen bataryadan bile daha az gidiyor.

    velhaıl kelam ben şimdi applestore zorluya gidip orjinal pil değişimi için ne kadar öderim? yada güvenilir orjinal pili nasıl bulurum, takarım veya taktırırım. IPHONE 5S



  • Şu an Apple'da pil değişim ücreti 319 TL, gereksiz şekilde pahalı.

    Piyasadaki orjinale yakını ve güvenilir olanı sanırım bu:
    https://www.ifixit.com/Store/iPhone/iPhone-5s-Replacement-Battery/IF124-002-1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona Grata -- 10 Nisan 2017; 12:22:56 >
  • Benim de Pil sorunum vardı uzun araştırmalar sonucu Deji max batarya denemeye karar verdim ve geçen hafta aldım.Dediğin gibi piyasa da çok replika ürün var güvenemiyor insan.Kullanıcı yorumları ve garantisi olması sebebiyle Deji max aldım ve taktım ve şuanda çok memnunum gerçekten çok kaliteli pil sana da tavsiye ederim.Takması da çok basit youtube dan izleyerek yapabilirsin.
  • Tavsiyem garanti verip değişim yapan bir telefoncuya taktırman. Piyasada iyi batarya bulmak gerçekten zor iş. Garanti veren bir telefoncuya taktırırsan iyi pil değilse 2 gün sonra gidip değiştirtme şansın olur. İkincisi ise pil değişirken telefonun anakartına zarar veren o kadar çok kişi var ki sonra keşke yapmasaydım şimdi bunu nasıl yaptırtırım diye sıkıntılı işin içine düşüyorlar. 50 lira fazla verirsin kafan rahat olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orjinale yakın ifixit amerikadan hizmet veriyor sanırım, 30 dolara kaliteli pil iyiydi aslında ama burya gönderim işi zor ve zaman alır.

    eger 320 tl den fazla degilse apple store servise verme kararı aldım. bataryanın şişmesi, yanması ısınması vs. vs. risklerini göze alamıyorum 200 lira fark için. cevap veren herkese teşekürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.