Şimdi Ara

Iphone 5s Ekran Sorunu ve ses gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar arkadaşlar telefonumda sağ üst köşeye bastırınca çıt çıt sesi geliyor içeri girip çıkıyor ve rengi kardeşimin iphone undan bariz bir şekilde siyahları ve beyaz rengi farklı gösteriyor. Beyaz renk sarımsı siyah renkte açık koyu değil. App Store garantisi var gitsem değişim yaparlarmı ? diğer bir sorumda değişim yapıyorlarsa renk değişimi olurmu ?

    iyi forumlar



  • Hocam ben de aynı problem ve kameradaki lekeden dolayı pupaya vermiştim ve değişim yapıldı. Ekran çıkıntısı sorunundan büyük oranda değişim yapılıyor mutlaka şansınızı deneyin derim ancak renk değişimi diye bi durum yok cihazınızın rengi neyse o.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sim kart yuvası olduğu hizadan esneme yapıyordu, zorluya götürdüm değişim aldım, Değişim olan cihazında sol üst köşesi bahsettiğin gibi hem ses çıkarıyordu hem de esneme yapıyordu, tekrar gittiğimde genius ekran dokunmatik olduğu için bu kadar esneme payı normaldir, sizin ilk cihazınızın kasasında sıkıntı olduğu için ekran esniyordu ondan değiştirdik ama içinizin rahat etmesi için ben cihazınızın ekranını değiştireceğim dedi. Ekran değiştikten sonra şimdilik bir sıkıntım yok. Değişim olursa başka renk talep edebiliyor musunuz bilemiyorum açıkçası. Bu arada belki biliyorsunuzdur ama hatırlatmakta yarar var kesik sim kart kullanıyorsanız nano sim aldıktan sonra apple store'a gidin zira gözlemlediğim kadarıyla pek çok kişi sim kartınız kesik o yüzden sorunlar çıkabilir diyerek gönderiyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _RapiD_

    Hocam ben de aynı problem ve kameradaki lekeden dolayı pupaya vermiştim ve değişim yapıldı. Ekran çıkıntısı sorunundan büyük oranda değişim yapılıyor mutlaka şansınızı deneyin derim ancak renk değişimi diye bi durum yok cihazınızın rengi neyse o.

    Hocam ben de aynı sorundan dolayı Genpa'ya verdim, değişim kararı çıkmış. ama merak ettiğim şu, cihaz sıfır mı yoksa ikinci el mi oluyor? yani sağlam parçalarla oluşturulan toplama bir telefon mu yoksa direk fabrika çıkışı bir telefon mu veriliyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ma junior

    Herkese selamlar arkadaşlar telefonumda sağ üst köşeye bastırınca çıt çıt sesi geliyor içeri girip çıkıyor ve rengi kardeşimin iphone undan bariz bir şekilde siyahları ve beyaz rengi farklı gösteriyor. Beyaz renk sarımsı siyah renkte açık koyu değil. App Store garantisi var gitsem değişim yaparlarmı ? diğer bir sorumda değişim yapıyorlarsa renk değişimi olurmu ?

    iyi forumlar

    ilgili kanun gereği cihaz birebir aynısıyla değiştiriliyormuş, o yüzden farklı renk olmuyormuş.
  • renk değişimi yapılmıyo anladığım kadarıyla peki nekadar sürede hallolur. Ankarada oturuyorum kargodur şudur budur kaç iş gününe hallolur
  • Cihazın toplama olma gibi bi durumu sözkonusu değil bahsettiğiniz cihazlar refubrished denilen cihazlar onlar da farklı yollarla satılıyor sıfır oluyor yine ama içi açılmış parça değişmiş vs cihazlar sizin cihazınız swap oluyor yani bire bir aynı cihaz hiç kullanılmamış.

    @ma junior sizin sorunuz için de değişim süresi gönderdiğiniz servisle ilgili değişebiliyor sma genelde kargodur haftasonlarıdır yeni cihazın gelmesidir derken ortalama 20 gün içerisinde değişim yapılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.