Şimdi Ara

İphone 5s ekran camı kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar internetten ekran alıp kendim değiştirmek istiyorum tavsiye ediceğiniz bi satıcı var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ekran camı alma sakın. O hataya düşenler çok oluyor, o cam ayırma işi yapıştırma falan sakın öyle sıradan birisinin yapabileceği şeyler değildir.

    Komple ekran olarak al, değiştirirken uygun tornavida seti lazım. Eski ekranı da açarken vakumlu ufak bir aparat lazım böyle ekran yanında tamir seti veren satıcılar var onlardan alabilirsin. Gittigidiyor N11 gibi yerler vardır. Ekranın da orjinali bu arada yok, apple asla dışarıya yedek parça satmaz. Ya çıkma ekrandır yada çin malıdır orjinal diye kazık fiyata satmaya çalışanlar var sakın inanmayın.

    Ekranı aldıktan sonra el beceriniz varsa biraz uğraşacaksınız. Önce ekranı kaldırırken touch id flex kablosuan dikakt edin birden çekerseniz kopar. Dikkatli narince nazikçe açın. Daha sonrasında iç kısımda sağa doğru anakartta üstte soketlerinin takılı olduğu kapak var. O kapağıda vidalar tutar vidaları dikkatlice açın, sonra da soketlerden tek tek kablonun ucunu tırnakla zorlamadan kaldırın.

    Ekran ayrıldıktan sonra da üst kısımda ahize yakınlık ve ışık sensörü ve de kamera vardır. Onlarıda yeni ekrana monte edeceksiniz ama eski ekrandan arka metal kısmı sökeceksiniz unutmayın. Basitçe böyledir youtube'da vs. birton video vardır. 3-5 kere aynı videoyu izleyin ezberleyin. Temiz bol ışıklı bir masada güzelce oturup yapın. Kolay gelsin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.