Şimdi Ara

iphone 4s ios önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kendime aldığım 6s sonrası 4s imi hanıma vericem
    7.1.2 jailbreakli olarak kullanıyorum. Eşimin jailbreak le hiç işi olmaz. Telefonu sıfırlayıp vermeye çalıştım ama 2 defa da dönen ekran takılı kaldı ve şarj bitene kadar beklemek zorunda kaldım
    Bilgileri sıfırlamanın ve yeni bir iphone olarak ayarlamanın başka bir yolu var mı? Sürüm yükseltmek zorunda kalırsak hangisini önerirsiniz?



  • sıfırla işlemini ayarlardan mı yaptınız ?
  • drkozi D kullanıcısına yanıt
    Jailbreaklı iPhone'u sadece bilgisayardan itunes ile sıfırlayabilirsiniz telefondan sıfırlamaya çalışırsanız elmada kalır şarjın bitmesini beklemenize gerek yok orta tuşa basılı tutup güç tuşunada aynı anda basarsanız tekrar açılır telefon. Ama herhalde cydia'da bir tweak varmış telefonu sıfırlamaya yarıyormuş belki işinize yarayabilir. Bilgisayardan sıfırlarsanız sadece en güncel sürüm olan ios 9.2.1'e geçebilirsiniz.
  • ktaskaya kullanıcısına yanıt
    Evet direk telden yapmaya calismistim. itunes da nasil yapiliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Bir tek güncel sürüme yüklemeniz gerek. Ios 9.2.1'e döneceksiniz. Ipsw.me'den yazılımın dosyasını indirin, shift'e basılı tutup iPhone'a geri yükle deyin, indirdiğiniz dosyayı seçin. Gerisini zaten bilgisayar halleder.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

    DH Forumdan Fransa orange 12 operatöründen alınmış ( kara listede olan ) İOS 5.1 yüklü ip4s 16 gb aldım.

    Satıcı üye arkadaş cihazı yasal kayıt ettirmiş ve 2 yıl kullanmış. Kendisi de y.dışından ikinci el almış ve kara liste de olduğunu belirtmedi/bilmiyormuş. Gevey ile kullanmış ancak onu da bulup gönderemedi maalesef.

    Cihazı sıfırlamadım , genel temizlik yapıldı ve jelatin kaplatıp bekletiyorum.

    Cihazı sıfırlama , gevey için uygun hale getirme ve kendi itunes hesabıma göre ayarlayıp TEST amaçlı kullanmak istiyorum.

    Ancak bilgi , sıralama için yardım gerekli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 19 Şubat 2016; 2:00:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Dostum bilmediğim bir konu gevey falan yanlış yönlendirmek istemem arkadaşlar yardımcı olur umarım :)
  • Bence oldugun surumde kalmalisin. 4s ile 9.2.1 e gecmen telefonu parcalamak icin bir sebep yaratabilir. Yada jailbreak cikinca 9.2.1 e gecip begenmezsen 6.1.3 e donebilirsin. O surum de jailbreak yapilabiliyor ancak whatsapp facebook gibi bir cok prigramin ios 7 altina kisitli destek verdigini ve bazi ozelliklerden faydalanamayacagini belirtmek isterim. Ben senin yerinde olsam cydia impactor, i lex rat gibi jb li telefonu o surumde restore edebilecegin ptogramlarin konularini incelemeni oneririm. İos 7 uyumlu baska bir tweakte vardir belki yillar gecti ios 7 den hatirlamiyorum, ancak ufak bi hatan ile iosu 9.2.1 e guncellemek zorunda kalma ihtimalim %51 fazla hasir nesir degilsen bu islerle:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 7.1.2 4s'te çok stabil çalışan bir sürüm sakın sıfırlamak için 9.2.1'e geçme derim, iphone 5 falan olsaydı neyse ama 4s ios 9 ile berbat oluyor
  • 7.1.2 sürümü 4S'de kasmadan çalışan son sürümdür. Şu an 9.2 kullanıyorum tam bi işkence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.