Şimdi Ara

İPHONE 4 SUYA DÜŞERSE İLK MÜDAHALE !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim telefonumuzu kurtarma yüzdemiz cihazınızın suya ne kadar maruz kaldığı ve ne kadar çabuk bir şekilde müdahelede bulunduğunuzla doğru orantılıdır. mesela cihaz suya düştü ve siz eve gider yada hemen teknik servise veririm derseniz yandınız açıkca söyleyeyim. şimdi herkez e napacaz peki diye soruyorsanız burda önemli olan aşağıda verdiğim video'daki gibi hemen bu işlemleri yapmanız ben bir teknik servisci olarak açık ve net söylüyorum bu video gibi sizde saniyeler içinde cihazı sudan çıkarırsanız kurtarma ihtimaliniz %70 seviyelerdedir.

    Bu kaza ister garantili ister garantisiz sonuçta size aynı maddi kayba sebebiyet verecektir. bu yüzden ben yapmam etmem demeyin. becerebiliyorsanız yapın hatta becermesenizde yapın 500-700 tl bir meblağ'dan bahsediyorum yani hatta sökmesi kolay tabi toplaması ona nazaran biraz zorda olsa bu işlemi yapıp bir telefon tamircisine 2 gün sonra getirin o toplasın 10 tl verin alın cihazınızı bu kadar basit. burda işin püf noktası şudur iphone 4 ün bu kazada en kötü özelliği pili hemen çıkartamıyor olmamız bu yüzden içerdeki su elektriği istenmeyen bölümlere dengesiz bir biçimde veriyor ve buna istinaden cihazın ana kartı yada diğer bölümleri yanıyor bu sebeple (ASIL AMAÇ PİLİ BİRAN ÖNCE SÖKMEKTİR.) umarım işinize yarar saygılar....



    UNUTMADAN ÖNEMLİ BİR KONUDA ŞUDUR NEM ALAN O BEYAZ PAKETLERDEN BULAMAZSANIZ KONSERVE CAM KAVANOZUNU PİRİNÇ İLE DOLDURUN İÇİNE TELEFONU KOYUN VE AĞZINI SIKICA KAPATIN BUDA AYNI SONUCU VERECEKTİR.







  • Önemli bir konu..Dikkatli olmak lazım..
  • Bazısı telefonu bulamıyor bazısıda bulup video çekecem diye suya atıyor,garip birdünyada yaşıyoruz (:

    Şaka maka yararlı bir video..Nasıl olsa garanti dışı kalacağı için cihaz gerekli müdehaleyi biz yapabiliriz,umarım kimse o konuma düşmez orasıda ayrı mevzu tabi..
  • millet beyaz iphone u bulamıyor bu suyun içine düşürüyor

    bu konuya benzer bir konuyu daha önce iphne turkey.biz deokumuştum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 5 Ekim 2010; 15:51:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

    Bazısı telefonu bulamıyor bazısıda bulup video çekecem diye suya atıyor,garip birdünyada yaşıyoruz (:


    kesinlikle
  • kaybetcek birşeeyim kalmadı deyıp sökmek mantıklı :=) ama ince tornpvıda da hazırda bulunmalı evde :) konu dışı ama telefonda ahıze kısmında ust tarafında ıkı ahıze (kulaklık yada hoporlör) var o ne . bizim telde yok ole bı kısım
  • iPhone her an suya düşebilir diye yanınızda bir kavanoz pirinç taşımayı unutmayın :))))

    Şaka bir yana güzel paylaşım teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.