Şimdi Ara

İphone 4 JB Sbsettings Multitasking ve Cydia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir süredir iphone 4 kullanıyorum. Bir zaman sonra cydia da paket yüklerken "size dismatch" demeye başladı ve cydia açılırken 2 tane kırmızı renkli hata yazısı çıkıyor "return to cydia" ya basınca da cydia ya giriyor.

    Multitasking i kurdum çalışıyor

    Sbsettings dediğimiz ekranın üst kısmına dokununca(veya nasıl oluyorsa) çıkan hızlı kontrol panelini bir türlü yükleyemedim.

    Şimdi soruma geleyim: Dün redsnow ile 4.3.3 jailbreak yaptım ve Multitasking geldi(yani 4 parmak ile slide yapınca programlar arasında geçiş yapılıyor ve çalışan programlar açılıyor(alt pencere)).

    Ben öyle bir jailbreak istiyorum ki bu cydia hataları gitsin, Multitasking olsun ve Sbsettingsde gelsin ve bütün bunlar jailbreaki yapınca otomatik gelsin başka birşey yüklememe gerek kalmasın veya sonradan yüklesem de olur ama sonuçta bunları yapabileceğim bir JB var mıdır? link varsa link yazabilirseniz sevinirim. Bu 3 sorunumun cevabını dün 2 saate yakın nette aradım bulduğum hemen hemen bütün çözümleri denedim fakat olmadı. Büyük ihtimalle Sbsettings içeren paketin yüklenirken size dismatch demesi yüzünden.

    greenpoison diye bir jb var onunla bunlar düzelecekmiş gibi geldi bana ama zormuş biraz galiba onun yapması ve onu etraflıca anlatan bir yer bulamadım.

    bu arada önemi var mıdır bilmem ama iphone 4 16 gb kullanıyorum yurtdışından geldi yani simlock olmuyor heralde.(belli bir operatörde kullanma zorunluluğum yok).

    iphone da flash nasıl görüntülenir? Program veya paket adı söyleyebilir misiniz? Mesela flashları ayrı yükleyen browserlar var onlar hoşuma gitmedi. Flashı direk desteklemesini sağlayan bir plugin gibi birşey yok mu acaba? o kadar şey yapan iphone a bir flash ekleyememişler çok moral bozucu olmuş.

    bir de pc de şarj da takılı iken "bazen" bağlantı sürekli gidip geliyor. O neden oluyodur acaba?

    bir de mail geldiğinde mesaj gelmiş gibi ses gelse ve telefon titrese ve hatta bildirim sesini farklı ayarlasam? Böyle bir özellik var mı? (anladığım kadarı ile push deniyor buna ama bir türlü yapamadım)

    şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetaLX -- 15 Eylül 2011; 19:59:14 >







  • iphoneda puffin isimli web tarayıcı flah desteklıyor dene ıstersen
  • bir bakarım. Bu file mismatch uyarısını gidermek için birçokyerde ifiles programını indirin diyor gel gör ki ifiles içinde file mismatch uyarısı veriyor kafayı yiyecem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.