Şimdi Ara

Iphone 4 16gb SWAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar,

    Telefonum orta tuş sorunu yuzunden teleservice e vodafone red team ekibi ile gönderdim. Çok ilgili ve hızlı bir servisi var vodafone un fakat 2-3 gun kadar boşa kargo beklendiğini söylemeliyim. Neyse konuya geleyim;

    orta tuş bariz problemliydi, yani elinize başka bir iphone aldığınız zaman bendekinin bozulduğunu rahatlıkla soyleyebilirdiniz gerek tuşun basmaması ve sertliği bakımından. Neyse telefon değiştirildi bana geldi. Telefon geldikten 1-2 gun sonra iş değişikliğim yüzünden manavgata geldim ve telefonu incelemeye fırsatım olmamıştı.

    bana gelen SWAP telefon başta 0 gibi gözüksede ben gerek mikrofun ve hoparlor kısmının içten hafif karamış olması ve tecrubeye dayanarak bunun 0 bir telefon olmadığını anlamıştım. Ama sonuçta bende 1.5 senelik bir cihaz verdiğim için pekte sorun etmedim. Fakat manavgata geldikten 3-4 gun sonra once telefonun titreşimi çalışmamaya başladı, telefonu biraz salladım eyvah içinde bir ses tık tık sanki bir parça düşmüş gibi...birde üzerine dokunmatiğin kitlenmesi ve kendi kendine tuşlara basmasıda cabası!!

    üstelik yüksek contrast ta telefonun ekranının tam ortasında da bir iz var!

    arkadaşlar siz siz olun size gelen swap telefonu iyi inceleyin. bir kere telefonunuzun içi açılmış mı açılmamış mı iyi kontrol edin!

    Ben telefonumu detaylı inceledim, üst kapağı kaldırmak için profosyonel bir müdahale olmuş telefonun ust tarafından, ama çok dikkatli bakınca ve yuksek ışığa tutunca belli olan bir iz.

    burada bu yazıyı paylaşarak daha sonra bu durumu yaşayabilecek arkadaşları uyarıyorum. herkese kolay gelsin. Şimdi bu sorunları tek tek belirterek

    telefonda en ufak çizik veya darbe olmadan teleservice e tekrar teslim ettim. bakalım neler olacak gelişmeleri sizle paylaşırım.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.