Şimdi Ara

iPhone 3GS Vodafone Stok Bilgisi Ricası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kendim iPhone 4 sahibiyim, eşime hediye olarak Vodafone kontratlı iPhone 3GS almak istiyorum. Bugüne kadar bir çok değişik Vodafone bayiine sordum ve hepsi de ellerinde olmadığını belirttiler. 2 tanesi ise artık hiç gelmeyecek ve iPhone 3GS satışı yapılmayacak bile dediler. Sizlerden ricam İstanbul Avrupa Yakası sınırları dahilinde kontratlı olarak satış yapan Vodafone bayiileri var ise bilgilendirmeniz. Konu yanlış bölüme açıldı ise ricam doğru bölüme taşınmasıdır. Daha önce Vodafone bölümüne aynı konuyu açmıştım ancak orada hem rağbet görmedi hem de konunun burada olması daha uygundur diye düşündüm. Çünkü stok haber ve güncellemeleri hep bu bölümde yapıldı Teşekkür ederim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: wwtr

    Arkadaşlar kendim iPhone 4 sahibiyim, eşime hediye olarak Vodafone kontratlı iPhone 3GS almak istiyorum. Bugüne kadar bir çok değişik Vodafone bayiine sordum ve hepsi de ellerinde olmadığını belirttiler. 2 tanesi ise artık hiç gelmeyecek ve iPhone 3GS satışı yapılmayacak bile dediler. Sizlerden ricam İstanbul Avrupa Yakası sınırları dahilinde kontratlı olarak satış yapan Vodafone bayiileri var ise bilgilendirmeniz. Konu yanlış bölüme açıldı ise ricam doğru bölüme taşınmasıdır. Daha önce Vodafone bölümüne aynı konuyu açmıştım ancak orada hem rağbet görmedi hem de konunun burada olması daha uygundur diye düşündüm. Çünkü stok haber ve güncellemeleri hep bu bölümde yapıldı Teşekkür ederim.

    Nerdesin bilmiyorumda istanbul astoria vodafone bayisinde koli koli var :)




  • Bilgi için teşekkür ederim, yolum düşerse oraya soracağım. Umarım kontratlı veriyorlardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wwtr

    Bilgi için teşekkür ederim, yolum düşerse oraya soracağım. Umarım kontratlı veriyorlardır.

    ıster kontratlı ıster kontratsız
  • Alitech Electronic ilginiz için çok teşekkür ederim. Sayenizde aradım,aldım ve eşime sürprizimi yaptım. Ellerinde hala stok mevcut arayıp da benim gibi bulamayan arkadaşlar da faydalanabilirler.
    Tekrardan çok teşekkür ederim ve iyi bayramlar dilerim.
    Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.