Şimdi Ara

Iphone 3gs teleservice garanti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    iphone 4 aldıktan sonra elimde bulunan iphone 3gs i teleservice garantisine vermeyi düşünüyorum. Şikayetlerim açma kapama tuşu içeride duruyor ve bataryası hızlı bitiyor. hemde baya bir hızlı. Burda okuduklarımdan sonra biraz içimde korku var telefonun başka bir sorunu yok. Ama batarya olayı sinir bozucu. Garantide telefona birşey yapmazlar dimi bazı arkadaşlar telefon daha kötü halde geldi falan diye yazmış. Bunun önüne geçme şansımız var mı herhangi bir şekilde . Yani teleservice ben telefonumu size böyle teslim ettim hiçbirşey yapmayacaksınız bu şekilde alırım gibisinden.
    Teşekkürler.



  • Teslim ederken cihazın tam duruunu tutanak tutturarak verirseniz sorun olmaz.
    Cihaza herhangi bir hasar verirlerse ve arkasında durmazlarsa tutanakla birlikte tüketici korumaya başvurabilirsiniz.
  • Hocam tutanagi nasil tutacagim peki kargo ile yollayacagiz urunu.
  • Arkadaşlar kesinlikle teleservice denen dolandırıcı şirketten uzak durun. Ki şikayet var sitesine baksanız. Binlerce benim gibi mağdur var ve hala duyarsız pişkin iğrenç bi firma işine devam ediyor. Motorola milestone sahibinden ikinci el aldım. Satanda şerefsiz çıktı. Sorunlu mal gönderdi. Hemşeri hemşeriyi gurbette misali. Her neyse devam edeyim. Tuş takımı sıkıntılıydi ve garantiye verdim ve bundan sonrası skandal. Telefonu yaptık diyerek gönderdiler. Ki zaten bu yapılana kadar müşteri hizmetlerini arıyorum 12. Sıradayım ve 35 dakika sonra ulaştım. Hep böyle. Neyse telefon geldi kapağını tam kapatamamis ve anakart bölümü açıktı biraz yani. Geldikten 2 sonra telefon yine bozuldu yine müşteri hizmetlerini aradım yaklaşık 30 dakikada ulaştım. Bide hatlarda yoğunluk var bahaneleri var. Hep aynı. Palavra. Ve yine garantiye verdim. 4 günde ellerine ulaştı ve 2 günde yaptılar anakartı değiştirdiler. Ben bu kısmada inanmıyorum. Sonra yine müşteri hizmetlerini aradım ama sabah 8 de anca ulaşıyorsun. Müşteri hizmetlerine dedim hemen yollayın zaten kontrol ettiğiniz falan yok dedim. Ki kontrol etseler anakartın olduğu kapağı kapatırlardı. Ve adam aynı dakika telefon son test aşamasını başarıyla bitirmiştir ve kargo departmanına gönderdik diye sisteme girmiş . Ve 4 gündür kargo bekliyor. telefonu aldım anakartı değiştirmişler şimdide tuş takımı ışuğı yanmıyor. bunları yine aradım tekrar garantiye göndermeniz lazım diyor. alçaklar bir yerini yapıp bir yerini bozuyor. her gönderdiğimde en az 10 gün bekliyorum. çıldıracağım. Teleservice gerçekten şer.. Köp... Bi firma. Kesinlikle uzak durun. Ben bazı yerleri kısa kestim. Müşteri memnuniyeti sıfır pişkin köp...ler.
  • Teleservice'e telefon vereceğinize o şekilde satın ya da birine verin hayır işleyin. Rezalet bir servis. Telefonu sağlam verirsiniz bozuk gönderirler. Ciddiyetsiz seviyesiz rezalet ara telefon tamircisi kalitesinde berbat bir firma.

    Ben de sizin gibi üst açma kapama tuşu içine gömülen 3GS i gönderdim ve kullanıcı hatası dediler ve tamı tamına 300 TL istediler!

    Geri gönderdiklerinde ise şebekesinde sorun olmayan telefonumun şebekesi gitmeye başladı. Bu şekilde satıp kurtulacam. Aman diyim vermeyin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.