Şimdi Ara

iphone 3gs şarjının % bir anda düşme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 4 aydır 3gs kullanıyorum sarj yonunden sorun yoktu %3 felan gelınce prizden sarj edıyorudum gecen sarj yaptıktan sonra 1 gun kullanım sonrası % 20 sarjı bır gecede dustu dedım sanırım bızım ufaklık oyun oynada ondan ama dun gece %30 şarjım vardı sabah kalktıgımda %3 dustugunu gordum geceleri ucak modunda bıraktım acaba ondanmı



  • uçak modu şarjın daha uzun gitmesini sağlar azalması değil ki ? bence biraz daha kullan arada bir böyle hatalar olabilir doğal olarak
  • ustat bende anlamadım şimdıye kadar bırsey yoktu 2 defa %20 sarjın bir anda dusmesı ilgınc
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hardmantr

    ustat bende anlamadım şimdıye kadar bırsey yoktu 2 defa %20 sarjın bir anda dusmesı ilgınc



    hmm 1 hafta daha kullan eğer hergün tekrarlarsa garantisi varsa yolla değiştirirler
  • tekrar sarj edip bakıcam inş pilden kaynaklı deildir
  • bildirimlerini veya mail kutunun güncellemesini açmış olabilirmisin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

    bildirimlerini veya mail kutunun güncellemesini açmış olabilirmisin?


    ustat guncelleme olayı nerden acıldıgını tam bılmıyorum ucak modunda guncelleme yapamazkı
  • Yeni yukledigin bir pro olabilir ve birde bildirimlerine bak acikmi?
  • Bu tür sorunlar her iphone'da olabiliyor geçenlerde bunu 4'te yaşamıştı birisi çözümü tekrar restore gibi gözüküyor. Benimde başıma 2 yıl önce 2g ile geldi telefon devamlı kullanılıyor gibi gözüküyordu yani Kullanıma girildiğinde bekleme süresiyle kullanım süresi eşit gözüküyordu restore yapmıştım sorun çözülmüştü.

    Ayrıca, 2g'de sorun çözmek biraz zahmetli olmuştu şöyle ki ilk restoreden sonra telefonu jailbreak yaptım ve tüm programlarımı aynen geri attım fakat sorun devam edince tek tek attım uygulamaları ve sorunun bir uygulamadan kaynaklandığını bulmuştum oyüzden şimdi ip4'e app atarken çok dikatli davranıyorum app sorunlumu diye..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthell -- 23 Ocak 2011; 13:45:50 >
  • 3g olanı 2-3 hafta kadar önce aldım. üzerinde jailbreakli 4.2.1 vardı. gece %100 iken bıraktıımda sabah %88 e falan düşüyordu. 4.2.1 yavaş diye 3.1.3 e döndüm. sonra telefonu bu haliyle benimseyemediğim için tekrar 4.2.1 yükleyip jailbreakledim. gece %100de bıraktığım zaman sabah hala %100de oluyor. pil ömrünün arttığını gün içinde de bariz farkediyorum artık. versiyon yükleme ile ilgili bir sorun olabilir belki. tahminimce şuan 3 gün gibi bir süre şarj etmeden kullanabilirim. en kötü ihtimalle en az 2-2,5 gün kesin gider diyebilirim (günde 50-60 kadaar mesaj atıyorumdur sanırım.)
  • arkadaşlar sorun halen dvm ediyor sarj % dusmesi bugun adana genpa ile gorustum cihazı gonderın dıyor bakalım once restore yapıp denımı yoksa dırek gonderım baksınlarmı fikri olan ?
  • tahminimce iphone3gs lerin pili lion-ion. yani nikelkadminyum degil. eger pili herdefasında bitince sarj ediyorsannız pili siz öldürmüşsünüz. çünkü yeni nesil piller (cok eski telefonlar hariç son zamanlardaki tüm piller) bitmeden sarj edilmeli ve hergün pil azalmasa dahi sarja takılabiliyor.%100 dolmadan sarjdan cekilebiliyor. zaten %100 dolduktan sonra sarj otomatik kesiliyor. ama herseferinde bittikçe sarj ediyorsan pili mahvetmişsin demektir. ben benim iphone4 ü hergece sarja takıyorum. gün ici kullanımıma gore %90-50 arası na düsmüş oluyor. normal olarak günde sadece 30-40dk lık tel görüsmesi yapmışşam aksam %80-90 civarı oluyor. oyun oynamama gore %50 belki daha asagılara iniyor.

    20saat kullanım , 4gün 21 saat bekleme ve %25 pil gostergesini bir ara telefonu sarj edemedigimde screenshot aldım. telefonu heraksam yatarken sarja takmanı oneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: druen

    tahminimce iphone3gs lerin pili lion-ion. yani nikelkadminyum degil. eger pili herdefasında bitince sarj ediyorsannız pili siz öldürmüşsünüz. çünkü yeni nesil piller (cok eski telefonlar hariç son zamanlardaki tüm piller) bitmeden sarj edilmeli ve hergün pil azalmasa dahi sarja takılabiliyor.%100 dolmadan sarjdan cekilebiliyor. zaten %100 dolduktan sonra sarj otomatik kesiliyor. ama herseferinde bittikçe sarj ediyorsan pili mahvetmişsin demektir. ben benim iphone4 ü hergece sarja takıyorum. gün ici kullanımıma gore %90-50 arası na düsmüş oluyor. normal olarak günde sadece 30-40dk lık tel görüsmesi yapmışşam aksam %80-90 civarı oluyor. oyun oynamama gore %50 belki daha asagılara iniyor.

    20saat kullanım , 4gün 21 saat bekleme ve %25 pil gostergesini bir ara telefonu sarj edemedigimde screenshot aldım. telefonu heraksam yatarken sarja takmanı oneririm.

    20dk demek istediniz sanırım. 20 saat kullanım ile 4 gün imkanı yok...




  • yok hocam her zaman bitince sarj etmıyoruz normal sekılde %20 gelmeden sarja baslıyorum siz öldürmüssünüz gibi direk itam yapar gibi konussmusunuz ama ben normal sekılde %20 dusmeden sarj edıyorum %100 oluncada cekıyorum normal sekılde kullanıyorum benım gibide cok kullanan kısı vardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.