Şimdi Ara

iPhone 13 Pro ve 13 Pro Max tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
6.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    acaba bu yorumu neden yapma gereği duydunuz. acaba benim param yoktami bu telefonu alamıyorum hissiyatina nerden kapildiniz. yada para harcamak isteyeni engelleyici bir yasami kanunmu Kural mı koydum istersen donunu sat iPhone al bana ne .
    gelelim şu fotoğrafçılık olayına galiba siz fotoğrafçılık yapmayı telefonla yapılan bir şey sanıyorsunuz. he basit meraginiz var diyebilirim yoksa ben fotoğrafçı olacam bir telefonla fotoğrafçılığa başlamam.
    aman ya banane ya harcarsan harca.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ulayrason U kullanıcısına yanıt
    Her sene burasi aglama duvarina donuyor artık o kadar çok sıktı ki yani... Yazdigin yoruma bir don de bak kimin ne için alıp almayacagına karar vermişsin yorumunda... Millet ister sadece konuşmak için alır ister telefonun tüm özelliklerini kullanmak için alır. Parası var ki alıyor. Canı istiyor ki alıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 15 Eylül 2021; 11:22:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • El Fuego kullanıcısına yanıt
    cevap yada alıntı istemiyorsan buraya yazmayacaksın, içinde patlatacaksın. apple cihazları beğenmiyorsan alma ama bok da atma dersin, kendin çinli markalara bok atarsın. bu ne çelişki, bence sen beynin ne olduğunu bi öğren ondan sonra yorum yap.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcrex -- 15 Eylül 2021; 11:22:3 >
  • El Fuego kullanıcısına yanıt
    Forumdaki en boş ve aynı zamanda arkadaşımızın da dediği gibi çelişen bir yorum.Yazmak için yazılmış bir yorum.

  • Ocak gibi bende 13 pro max almayı düşünüyorum nasipse. Merak ettiğim şey always on display gelecek deniliyordu forumlarda. Bunu göremedim, net bilgisi olan var mı bu özelliğin olup olmadığı konusunda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alastair JR

    Ocak gibi bende 13 pro max almayı düşünüyorum nasipse. Merak ettiğim şey always on display gelecek deniliyordu forumlarda. Bunu göremedim, net bilgisi olan var mı bu özelliğin olup olmadığı konusunda?

    bu özellikten bahsedilmedi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuqueTr -- 15 Eylül 2021; 13:48:33 >
  • Müthiş vergi var. Burasına hayır diyen yoktur sanırım. Hani en azılı Akpli bile buna hayır yok demez. Muhtemelen Apple cihaz başına bu kadar kâr etmiyordur. Fiyatın % 40'ından fazlası vergiden oluşuyor.


    Lakin ben anlam veremiyorum, geri kalan dünyaya. 7 milyar dünya, hadi 1 milyar biz ve çocukları, yaşlıları çık 6 milyar insan. Ekmek peynir gibi yılda 3 4 milyar cihaz satması lazım. Ama bakıyoruz 12 Pro Max 7 8 milyon adet satmış. Hâlâ en çok satan Iphone modeli 11. Yani en ucuz olan.


    Hadi dünya büyük ve analizi zor. Avrupa'ya bakıyoruz. 500 milyonluk zengin ve refah bir kıta. Totalde en çok Xiaomi satıyor, sonra Samsung 3. Apple. O da yine Iphone 11, en ucuz versiyon.


    500 milyonluk bu kıtada en az 300 milyon 13 Pro Max satması gerekiyor. 1 haftada alabilir sıradan ve basit işçi. Ama yok satılmıyor.


    Ya bizde bir sorun var ya da onlarda.

  • gcb1903 kullanıcısına yanıt

    Davulun sesi uzaktan hoş gelir lafı var ya, işte tam bunun için. Biz belki yarım asgari ücrete iphone 13 pro max sahibi olabilsek, inanın bizim ülkemizde bile satışta 1.sıraya girmez. Çünkü insandaki sahip olma ve olabilme arzusu, o nesneye sahip olduktan sonra rafa kalkıyor ve daha iyisi, daha üstü olsun ister. Sonuçta mesele ihtiyaç karşılamak olsa, birçok yeni model aynı ihtiyaçları karşılıyor. Mesele dediğim durumda olsak, bu sefer herkes rahatlıkla 13 pro max sahibi olabileceği için, belli bir kesim(zengin) onu da istemeyerek, 24 ayar kaplamalı, veya sınırlı üretim vs vs.. ürünlere sahip olmak ister. İnsanın doğası bu çünkü.

  • Daha küçük çentik 😀😀😀😀😀


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 yaş bebesi, düşen oluyormu peki?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulayrason

    bu cihazın hakkını verecek derecede kullananlara şimdiden iyi kullanmalar diliyorum. ama daha aldığı telefonun ne özelliği var ne yapabilirim dahi bilmeyenler lütfen marka için almayın. sosyal medyalarda gezmek için veya basit fotoğraf çekip yüklemek veyahut sadece normal zevkine oyun oynamak üst seviyeleri hedeflemeyen kişiler lütfen boşa para vermeyin. herkes Hz hızına takılıyor yüksek çözünürlüklü videoları izlemeyeceksen veya aşırı derecede rekabetçi veyahut video işleme gibi bir şey yapmayacaksınız boşa kafa yormayın. pixel düşük olunca Hz nin farkını anlamak bu ekranda 2k video bir 60 bir 120 ye alacaksın ve dikkat edeceksin. ve videoda yüksek.yenileme blue ray tarzında olmalı. kısaca mobil Netflix alman bu cihaza saçmalık olur eğer Hz hızı ekranına dikkat ederek alanlar için.
    en nihayetinde kullanmayacaginiz kullanamayacaginiz bir cihaza para.gommeyin.

    “Telefonun hakkını vererek kullanmak” Son dönemde gördüğüm en saçma kavram. Eşimle birlikte geçiyoruz her 1-2 senede bir yeni seriye ve bunda da 11 pro maxden geçeceğiz. Ne oyun oynuyorum, ne de uygulama edit vb sizin tabiriniz ile “rekabetçi” bur kullanımımız var, geçmemizde ki en önemli iki sebep biri pil süresi, suanki cihazlarımızın pil ömürleri kısaldı, ikincisi de 120Hz ekran. Kusura bakmayın ama daha önce pro motion kullanmadığınız apaçık ortada. Geçen seneden beri kullandığım tablette pro motion ekran var ve iphone a göre geçişleri, pürüzsüzlük hissiyatını farketmemek mümkün değil. Teknolojiden hicbirsey anlamayan, bana ne ekrandan diyen eşim bile bu ekranda gezinmek daha keyifli ve farklı demekte şuan. Bu nedenle yorumunuzu sacma sapan buluyorum. Yüksek çözünürlüklü video izlemek için almak çok saçma. Pro motion i denemeden baska cihazlardaki 120hz deneyimine bakarak yorum yapmamak lazım. Velhasıl aracımda 4x4, bir sürü arazi özellikleri olan bir araç . Ben ise hiç araziye çıkmadım. Size sorsak hakkını hic vermiyorsun dersiniz muhtemelen ama bana 10 kere sorsanız yine gider bunu alırım. Koşmayan bir insanin hafifligi ve görüntüsünü beğenmesi nedeniyle koşu ayakkabısı alması örneği gibi son kullanıcının alma kararı için “hakkını vererek kullanım” dan çok çok daha önemli şeyler var anlayacağınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alastair JR A kullanıcısına yanıt

    ios 15'in özelliği bu. Detaylı bir tanıtım yapılmadı ios 15 ile o yüzden bahsedilmemiş olabilir.

  • Guaximo kullanıcısına yanıt
    tabi canım ekstra hareketlilik sağlayan zaten ekranın yenilenmesi değil zaten ne.tesadufki 144 Hz ekran daha akışkan bir görüntü elde edilecek ve ne tuhaftirki 240 ta olsun 360 ta olsun hep daha akışkan daha pürüzsüz olacak.
    siz de teknolojiden o kadar çok anlıyorsunuz ki belli pro motion diyerek bunun yanlizca iPhone'da olduğunu olduğunu söylemek. ne kadar kaliteli bir teknoloji bilginize sahipsiniz anlaşılıyor. he ekranın netligini vesaire Samsung'un s21 ultrasinda çok daha iyi bir ekran sizi karşılıyor. neden yüksek kalitede video izlerken ve FPS si doku blu ray bir film izlenmesi gerektiğini izleyen biri olarak zaten biliyorum neyin ne kadar fark oluşturduğunu.
    yahu siz kısaca param var iPhone eko sistemini seviyorum alıyorum diyin geçin. buna kimsenin itirazı olmaz benimde yok zaten ama.burda şunu biliyormusun baaaak buyuvar suyu var demeyin. öyle PC parçalarınanpara veriyorumki zaten iPhone telefonlardan çok daha fazlası .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Cok pahali ama iyi tlf iyidir aynı özelliklerde samsungA52 4500 tl

  • Arkadaşlar merhaba,

    Bir kaç gün içinde amerika seyahatim olacak. İsteyene getirebilirim.

    Özel mesaj lütfen.

    Teşekkkürler.

  • mmtgs kullanıcısına yanıt

    Ne kadara getireceksin.?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıbrısa gidip gelerek Y. dışından gelen herhangi bir telefonu kimliğime kayıt ettirebilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEHZADE63

    Ne kadara getireceksin.?

    pro 128 gb - 12.250

    pro max 128 gb - 13.250

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.