Şimdi Ara

iPhone 11 yakınlık sensörü arızalı mı? Yazılımsal bir problem mi var?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, iPhone 11 de yeni bir sorun keşfettim alalı çok uzun zaman olmadı sadece bende mi oluyor merak ediyorum. Arama yaptığınız esnada özellikle yatakta uzanıyorken kulak değiştirdiğinizde veya hiç kulak değiştirmeden telefonu kulağınıza götürdüğünüzde yakınlık sensörü işlevsizleşip ekranın ışıklarını açıyor mu sizde de? Özellikle yatakta uzanıyorken yapıyor bunu konuşma yaparken kulak değiştiriyorum haliyle yorulduğum için bu esnada ekran kararıp tekrardan açılıyor yüzüm ekrana dokunup farklı şeylere sebep oluyor. Deneyip bilgi sağlarsanız iPhone 11 kullanan arkadaşlar problem yazılımsal mı yoksa sıfır telefonu servise mi vereyim yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ekranda koruyucu cam var mı?
  • Ekranda koruyucu cam vardı kaldırdım denedim sonuç yine aynı maalesef. Problemin kaynağını buldum AssistiveTouch açık olduğu zaman bu problemi yapıyor kapalıyken yapmıyor problem hala yazılımsal mı yoksa donanımsal mı çözemedim iphone 11'iniz var ise assistivetouch açık vaziyette deneyebilir misiniz? fakat 2-3 kere deneyince oluyor ara sıra da olsa çalışıyor.
  • tankir kullanıcısına yanıt
    11 yok bende 8 var. Şu 5D denilen ekranın kenarlarındaki siyahlıkları da kaplayan ekran koruyucudan kullanıyorum.

    Bende de bazen telefonu kulağımdan uzaklaştırınca ekranın açılmaması sorunu oluyor, bankacılık işlemi yaparken 2'ye basın falan dediğinde ekran açılmadığı için basamıyorum.

    Ekran koruyucuyu çıkarsam düzelir muhtemelen ama zaten Airpods aldığımdan beri ahizeden çok nadir görüşme yaptığımdan çıkarmadım.

    iPhone 11'de böyle bir kronik sorun duymadım şimdiye kadar, kendi konusu içerisinde sorarsanız bilen arkadaşlar yardımcı olur.
  • Aynı sorun bende de var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.