Şimdi Ara

iPad Pro acele ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dünkü kurun bu kadar çıktığını görünce alelacele 256gb 11inc iPad Pro aldım 8400liraya öğlen saatlerinde trendyoldan. Uzun süredir not almak için tablet bakıyordum ama Huawei Matepad 11 mi alsam Tab S7 Fe mi alsam diye düşünürken (kalem ve not almak için istiyorum sadece) yoksa ucuz iPad 9. nesil mi alsam derken çok acele karar vermiş oldum. Bu kadar pahalı bi cihaz istemiyordum sırf not almak için ama döviz kuru bu kadar hareketlenince stresle hemen almış bulundum. Koyu Gri rengi istiyordum o sırada olmadığı için de gümüş aldım. Şimdi çok kararsızım hem buna ihtiyacım var mıydı diyorum hem de zam gelir diye korktum. Ancak kalemle birlikte de çok pahalıya gelecek, ne yapsam. Not almak için 9. Nesil iPad yeter miydi bunu iade mi etsem lütfen yardım edin.Tutup fiyatı artarsa satsam mı kafam çok karışık. Teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Güze fiyata almışsın. Şimdi o fiyata görsem direkt alırım ipad pro 11 inç arıyorum bulamıyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence zam gelince onu sat 9.nesil veya air al .. Hatta keşke direkt air alsaydın

  • galaxyg kullanıcısına yanıt
    Hocam 64 yetmeyeceği için hafıza arttırmam gerekiyor, 256 air da 128 pro fiyatına geliyor. Aralarında 60-120hz ekran 4-8gb ram a14-m1 işlemci farkı varken aynı para air almak saçma geldi. Uygun fiyata bulursam aslında en baz iPad 9 düşünüyoru, onda da 64 az ama en azından fiyatı çok uyguna geliyor gibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CDBurnerXP kullanıcısına yanıt

    hiç kafanı yorma, air asla alınacak bir cihaz değil ekranında bozulma var pro kadar kaliteli değil. ben de gümüş renk istiyordum ama alelacele uzaygrisi aldım. iPad alacaksan ya iPad Pro 11 inç alacaksın, ya da iPad 9 64 gb. başkasına yönelmedin iyi olmuş. ben de öyle m1 i zorlayamıyorum sadece not alıyorum ama hem uzun ömürlü hem de gerekirse kullanacağın özellikler var.

  • Bedavaya almışsınız basbaya m1 işelmcili 256 gb prodan bahsediyorsanız ben çarşamba sabah vatan bilgiayarda son kalan 128 proyu 8600e aldım hiç de pişman değilim. 6-7 sene kullanırsınız hiç olmazsa.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reyiz -- 25 Kasım 2021; 7:28:58 >
  • Mis gibi cihaz almışsınız hayırlı olsun.

  • Zam geleceğini düşünerek pt den 7600 e 128 11 inch ipad pro aldım. Dedim oldu olacak. Appledan da 1007 tl ıye kalem aldım. Sonrasında zam geldi.

  • 8400 TLye m1 256 gb olduğuna emin misiniz? Bana 2. nesil Ipad Produr gibi geldi fiyat, pt'de eğitim indirimli fiyatı 8800 TL idi 256gb olanın artıştan önce stok bulabilirseniz. Gerçekten m1 ve 256gb pro ise süper fiyata yakalamışsınız demektir.

  • glamour97 G kullanıcısına yanıt
    Air 4 kullanıyorum. Cihazda her şeyi yapıyorum, sınırlarını zorluyorum diyebilirim. Zorlandığını hiç görmedim. Ayrıca dediğiniz ekran konusunu test ettim, öyle bir şeye rastlamadım. Zaten ekran koruyucu varken nasıl olsun.. İşin kısacası mis gibi cihaz gayette alınır. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim :)) Sonuçta bunlar tablet, yapabilecekleri şeyler sınırlı, istediği kadar güçlü olsun bilgisayarın yerini tutamaz neticede.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sakultaa S kullanıcısına yanıt

    ısınma sorunu var mı? Bendeki pro en yüksek parlaklıkta ısınıyor da.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.