Şimdi Ara

ipad mini bilgisayar bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ipad mini aldım ancak pc ye bağladığımda makineyi görmesine rağmen çıkarılabilir disk gibi bellek şeklinde görmüyo herhangibi şekilde dosya aktarımı yapamıyorum diğer ipad kullanan arkadaşlarda böyle bi sorun olmuyor direk bellek şeklinde görebiliyolar diye konuştuk. Benim ipad minim de mi sorun var geri mi göndermeliyim yoksa bu sorun düzelir mi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.



  • Ipad iniz normal. Hicbir ios cihaz harici bellek olarak baglayip kullanilmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SalihGurkan

    Ipad iniz normal. Hicbir ios cihaz harici bellek olarak baglayip kullanilmaz

    3. Nesil ipod nanolar kullaniliyordu fakat inlar ios degil tabiki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunuza ipad mini konusunda cevap verdim kısaca
    cihazınızın yazılım versiyonu ve JB varmı yokmu yazarsanız daha ayrıntılı yardımcı olabilirim.
  • Valla hocam böyle bişeyin başıma geleceğini bildiğim için şimdiye kadar hiç apple ürünü kullanmadım. Hediye olarak sevgilime vatandan aldım, jb olayınıda bilmiyorum aldığımız gibi kullanıyoruz. Bilgisayara itunes u kurduk, ordan bazı dosya uygulamalarının içine atabiliyoruz anca, onda da uygulamanın içinden açılıyo attıklarımız. Amacımız ipad deki fotoğraf-video-müziği bilgisayara - bilgisayardakileride ipad e atmak. Dediğim gibi ipad - iphone kullanan arkadaşlar bilgisayara direk bağladığı gibi itunes a bile gerek kalmadan aktarım yapabiliyolarmış. Üstelik bizim ipad imiz bilgisayara bağladığımızda şarj etmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmet220

    Valla hocam böyle bişeyin başıma geleceğini bildiğim için şimdiye kadar hiç apple ürünü kullanmadım. Hediye olarak sevgilime vatandan aldım, jb olayınıda bilmiyorum aldığımız gibi kullanıyoruz. Bilgisayara itunes u kurduk, ordan bazı dosya uygulamalarının içine atabiliyoruz anca, onda da uygulamanın içinden açılıyo attıklarımız. Amacımız ipad deki fotoğraf-video-müziği bilgisayara - bilgisayardakileride ipad e atmak. Dediğim gibi ipad - iphone kullanan arkadaşlar bilgisayara direk bağladığı gibi itunes a bile gerek kalmadan aktarım yapabiliyolarmış. Üstelik bizim ipad imiz bilgisayara bağladığımızda şarj etmiyor.

    ipad bilgisayardan şarj olmaz zaten. iphone olur ipad olmaz. Aslında olur yavaş yavaş ama ekran sarj etmiyor yazar. bilgisayardan şarj etmek için asus'un bir programı var onu yüklemeniz gerekir ararsanız bulursunuz.

    ipad e resim video müzik itunes aracılığı ile eş zamanla yaparak atılır. Hiç bir ios'lu cihaz tak kullan değildir. Arkadaşlarınız takıp atma işlemini başka bir program ile yapıyordur ve bu program itools'dur. iTools'u araştırın. Ben kullanmadığım için ne yardımcı olabiliyorum, ne de garanti verebiliyorum.




  • itools işimi gördü çok sağolun beyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.