Şimdi Ara

iPad hiçbir şekilde açılmıyor (3 AY SONRA ACILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
8.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar;

    Ipad mini kullanıcısıyım ürün JBli garantisi bitik,geçenlerde pili bitti kapandı şarjda saatlerce durmasına rağmen pcye bağlamama rağmen şarj olmadı açılmadı sadece ilk elime aldığımda şarj et uyarısı geldi ekrana.
    Şarj adaptörü ısınmıyor bile işlem gerçekleşmiyor.
    Nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksilicon -- 24 Haziran 2016; 3:13:14 >



  • Durum ayni arkadaslar.Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recovery moda alamıyor musunuz hocam?
  • Hocam alamiyorum hicbir sekilde sarj islemi gerceklesmiyor daha oncede olmustu uzun sure sarjda kalinca acildi fakat bu sefer hic tepki yok.

    Recovry dediginiz home ve kilit tusuna basarak acmak degil mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tek önerebileceğim 1 amperin üzerinde güç veren şarj adaptörleri ile duvardan şarja bağlı tutmanız olur, ki gördüğüm kadarıyla yapmışsınız.
    Orjinal iPad güç adaptörü ve orjinal kablo ile duvar şarjına bıraktınız değil mi uzunca bir süre, yani bir gece gibi. (hatta varsa 2 amperin üzerindeki şarj adaptörü ile şarja bırakın)
  • Hocam 4 saattir sarjda hala dolum yok cikarttim soketi temizledim birdaha taktim garanti biteli 2 3 ay oldu insallah acilir adaptorler bile isinimiyor cihaz sarj almiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı bir adaptör ve ayrıca farklı bir orjinal kablo ile denediniz mi?

    Home + kilit tuşuna 30 saniye kadar basmayı denediniz mi?

    Bu ikisi de olmuyorsa ve cihazı pcye bağlayınca da herhangi bir gelişme elde edilemiyorsa bataryada veya cihazın şarj ile ilgili kısmında hata olduğu söylenebilir, teknik bilgi sahibi arkadaşlar daha net açıklama yapacaklardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 15 Mart 2016; 16:46:45 >
  • Denedim hocam cok denendim adaptorler hala buz gibi akim cekmiyor.Hicbirsey yoktu daha once batarya bir tetiklense bir sekilde sarj almaya baslasa duzelecek ama tahminim batarya full bos dolamiyor bir nedenden dolayi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet eski bir fotoğraf makinasının çıkarılabilir bataryasının uçlarına çok kısa süreli güçlü akım vererek daha sonrasında normal şarj aletiyle doldurulabilir seviyeye getirmiştik, ben de bu nedenle daha yüksek amperi olan adaptör önerdim size. Yabancı forumlarda kabloyu da değiştirin, başka kabloyla deneyin de demişler, bu nedenle onu da söyledim.
    Mini'yi aldıkları gün sıfır cihazda aynı durumla bile karşılaşan çok kişi olmuş. Enteresan bir durum.
  • Arkadaşlar çok ilginç aleti recovry moda almaya çalışırken farkettim apple logosu çıkıyor fakat ekran ışığı yanmıyor görülmesi çok çok zor siyaha karışıyor bunun üzerine birçok kez denedim ürün iki kez açıldı kapandı sarj %6 gözüktü menülerde falan gezindim daha sonra şarja taktım tekrardan kitlendi aynı şekilde apple logosu çok az belli oluyor cihaz açılmıyor.
  • Son durum DFU mod ile itunes üzerinden ios9 yüklemeye çalıştım 4005 hatası aldım çözüm yok hala



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksilicon -- 16 Mart 2016; 2:10:11 >
  • 4005 cozumu nasildir arkadaslar bircok kisi sormus appleda gecistitici yontemler soylemis sitesinde kabli degistirin vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynı hatayı alıyorum sanırım anakarttan kaynaklanan bir problem. sorunu çözebildin mi?
  • Farklı bir usb kablosu ve farklı bir pc de iTunes ile bağlanmayı denediniz mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BRV35 Bey, iPad inizin son durumu nedir halledebildiniz mi? Sorunu cozebildiyseniz bizimlede paylasirsaniz sevinirim
  • Arkadaslar herkese merhaba ürün Apple yetkili servisine gitti ariza tespiti icin fakat garantisi bitmis oldugu icin urune dokunulmadan geri gonderildi Apple servisleri tamire degil degistirmeye odakli oldugu icin ipadi geri gonderip 700 lira degisim ucreti istediler sifiri zaten 600 lira.4005 aliyorsaniz ve cihaz acilmiyorsa (benim apple logosu hala siyah beyaz cikiyor ve cihaz sarj almiyor) buyuk ihtimalle problem anakartta veya bataryada oluyormus artik birtane normal servise vericem sansimi deniycem konu acildigindan beri alet kapali yatiyor 29 aylik urun tikir tikir calisirken biranda boyle bir durum olmasina uzuldum ama teknoloji sonucta heran hersey olabiliyor malesef..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar sans eseri urunu sarja taktim hicbirsey yok gibi acildi vaktinda sarj oldu ve sifir urun gibi acilis yapti fakat acildiktan sonra sarji cok hizli bitmeye basladi ve buz gibi iken ipad cok sicak kullanmayin uyarisi verdi bekledikten sonra uygulamalara giriyor fakat belirli bir sure sonra kasiliyor.
    Pil veya anakart sorunu diye dusunuyorum,fakat ortaya cikan sicaklik problemi anakart arizasi mi var acaba diye dusunduruyor eger oyleyse urun cop olucak insallah bataryadadir Apple servisleri zaten bakmiyor isin ustasi birine teslim etmek istiyorum nokta atisi yapicak oda cok zor son durum simdilik bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbuldaysan kadiköyde @kenbu Hocam var çok ilgili ve usta biri forumda araştır bir çok kişi Mutlu ayrıldı . Öneririm .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsun__ S kullanıcısına yanıt
    Hocam malesef Izmirdeyim,ilginiz icin tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.