Şimdi Ara

IP TV YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar,


    Yıllardır IPTV kullanmak istiyorum ama konuyla ilgili bilgim olmadıgı için sürekli digiturk ile devam etmek zorunda kalıyordum. Yeni taahüt için 2400 TL istendi ve artık canıma tak etti. Üstelik bu fiyata karşılık maç yayınları dışında türksat ile aynı tamamen. hiç bir hizmet vermeden karşılığında dünya para istiyorlar.


    IP tv almak istiyorum ama incelediğim kadarıyla yeterli bilgi sahibi olamadım.


    Evde 2014 yılında aldığım Samsunh55H7000 tv var ve buna smart IP tv uygulamasını kursamda pek stabil olmadı. Dolayısıyla zaten bunu başka odalara taşıyamayacağım için bir cihaz ile kullanılabilen bir ip tv almak istiyorum. Burada sorun şu ki nasıl bir cihaz almalıyım ? Uydu alıcısı tipinde IP destekli bir cihaz mı almalıyım yoksa bir android box mı almalıyım ? Box alırsamda uygulama ile kullanmak zorunda kalacağım ama bu iyi midir kötü müdür bilemiyorum. Gündüzleri oğlum çizgi film izliyor pek öyle uygulama falan giremeyebilir, yani kumanda ile kullanılabilen bişey olsa çok iyi olur.


    Açıkçası ne almalıyım nerden almalıyım hiç bilemiyorum ?


    Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum.


    Herkese teşekkürler.








  • Hocam mi box ya da meecool android box alıyorsun ondan sonra iptv satan yerlerden iptv kullanıcı adı ve şifreni alıyorsun sonra bütün patformları izliyorsun  

  • Bu konuda daha detaylı bir açıklama yapabilecek arkadaşlarımız varsa ben de aydınlanmak istiyorum, digiturkten kurtulmak adına..

    digiturk, exxen, netflix, gain vb. bütün platformlar açık mı oluyor, nerede satılıyor, ücreti hakkında vs bilgileri paylaşan olursa çok sevinirim.

  • Android TV Box almanız mantıklı olacaktır. İçinde Google Play olduğu için Exxen,Netflix gibi uygulamaları da sorunsuz bir şekilde yükleyebilirsiniz.

  • android box + tivimate 2lisi düper iş gördü. kesinlikle bu şekilde tavsiye ediyorum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.