Şimdi Ara

IP Kameralar hakkında tüm soru ve sorunlarınızı cevaplıyorum (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
6
Favori
43.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Siceyy kullanıcısına yanıt

    Ürün özelliklerini kullanmak tapo uygulaması ücretiymiş ne yapıyorsunuz ?

  • Merhaba, Tapo C310 aldım bir kaç aydır kullanıyorum. Yıllık 450 TL gibi bir ücretle buluta kayıt servisini de kullanıyorum.

  • Merhaba, statik ip almadan kendi kayıt cihazıma kayıt yapıp uzaktan kamera ve kayıtları izleyebileceğim bir sistem mevcut mudur. Kameralardan birini kablosuz olarak sisteme bağlamak istiyorum.

    Eğer statik ip almadan böyle bir sistem mevcut değilse Xiaomi veya Yi dışında server veya bulutu güvenilir ve hızlı olan hangi modeller uygun olabilir. Ev içi kullanacağım için yıllık ödemesi olmayan bir sistem tercihimdir. Şimdiden teşekkürler.


    Not: Xiaomi ve Yi kameralarını kullanıyorum. Önceleri çok memnundum ama son zamanlarda özellikle hareketli kameralarda bozulma ve çözülemeyen bağlantı sorunları başladı.

  • Merhaba, köy evini ve bahçeyi izlemek için wifi dome ptz özellikli kamera düşünüyorum. Gerektiğinde sağa sola döndüreyim. Daha önceki tecrübeme göre ne üdüğü belirsiz markalardan alınca bir süre sonra serverları kapanıyor ve uygulama desteği kalkıyor. Eski uygulama ile anca statip ip ile izlenebiliyor (Ev dışı uzaktan)

    Şu an baktığım bir kamera var. TUYA destekli. Sanırsam TUYA çok yaygın bir uygulama ve destek konusunda sorun olmaz diye düşünüyorum. Aliexpress te bir satıcıdan TUYA destekli wifi dome bir kamera almayı düşünüyorum. Uzaktan izleme önemli olduğu için TUYA ısrarım doğru mudur? Başka çözümler de var mı acaba?

  • Arkadaşlar ben bebek kamerası arıyorum hareket algılama olsun ve 2 telefondan bağlanabilme özelliği olsun istiyorum ve tabi ki bebek ağlama sesine duyarlı olmalı var mı tavsiyeniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba konu 2017 de açılmış ama bir şansımı denek istedim. Benim sorunum da ip kamerayı cihaza ekledik ama biz kameraları ayrı bir bilgisayarda izliyoruz yani direk cihazdan izleme yapmıyoruz. diğer bütün kameraların ip adresini yazınca internetten ara yüzüne girip izleyebiliyoruz ama bir tane kamera var ki cihazda ekli ve bilgisayarda ki uzaktan izleme programında da izliyoruz. ip yazınca tarayıcıdan ara yüzüne ulaşamıyoruz. hata şu şekilde; bu adres çevrimiçi yalnız bağlanılamıyor. bu sorunu kimse çözemedi. yardımcı olursanız sevinirim.

  • Hocam merhabalar, Bende evimin önüne araçlarımı ve evin girişini görmesi amacıyla kamera almayı düşünüyorum. Ip kameralar benim işimi görüyor. Fakat şu var ki 3 satış sitesindede ıp kameralar mevcut 600 tlye de var ıp kamera 2000 tl ye de var, hepsinin özellikleri aynı, fakat çalışıyor mu hangisi daha iyi onu bilemiyorum..

    Ben dış ortama takıcam yağmur görücek, 2 kameraya verecek kadar param yok bütçem 1250 tlye kadar. o yüzden araçları ve girişi görmesi için haraket takip özelliği olsa ve haraket durumunda dönse daha iyi olur. Ayrıca telefondan da sıkıntısız yönünü değiştirsem güzel olur. e gece görüşüde çok kötü olmamalı. biri aracımıza zarar verirse yada kapı önündeki çiçeklerimizi çalarsa ki çalan çok oluyor yüzünü gece de olsa görebilmeliyim. Bunu karşılayacak ürününüz var mı yada hepsiburadadan veya trendyol dan bana ürün önerebilir misiniz?





  • ip kameralar üzerine takılı sd karta kayıt yapıyor. kötü niyetli birisi kamerayı alınca kayıtta gidiyor. Kamera giderse kaydın elimizde kalması için kaydı duvar arkasında ya da belli bir mesafedeki düzenekte alan ip kamera var mı?

  • Yaşlı ve yanlız yaşayan annemizin evine bir tane WYZE Cm 3 wi fi kamera monte ettik. İçine 256 gb sd koyduk.

    Evde wifi internet mevcut. Real time ve geriye dönük izleme yapabilmemiz konusunda sorun yaşıyoruz. Yazılım bazı özelliklerini aktive etmek için aylık ödeme talep ediyor.

    Sd kartımıza ve ilaveten Buluta kayıt yaparak aracısız ve ücretsiz geriye dönük ve gerçek zamanlı izleme yapmak için hangi yazılımı öneriyorsunuz?
    Önereceğiniz Bu yazılım her kamerada çalışır mı?
    Kameranın hacklenmesi gerekebilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba benim tuhaf bir sorunum var. işyerinde bullwark momentum nvr kamera kayıt cihazı var. cihaza internet bağlı, ip kontrol edildi. fakat cihaz çevrim dışı gözüküyor ve uzaktan izleme yapılamıyor. İE den cihaz ip si ile izlenebiliyor. bu sorun ne ile alakalı olabilir yardımlarınızı bekliyorum. lakin ne kameracılar ne bilgi işlem bu sorunu çözemedi. cihazın ip sine izin verildiği halde cihaz dışarıya kapalı. not: yeni konu açamadım. konuyuda en alakalı kısıma yazmaya çalıştım.

  • Selam,


    Eufy kameraya sahibim. vodafone hattı olan telefonumdan kamera uygulamasına bağlantı hatası uyarısı verip giriş yapamıyorum. vpn kullanınca sorunsuz giriyor, vpn olmadan giriş yapmıyor. müşteri hizmetleri bir sorun görmediğini söyledi. sorunun çözümü nedir acaba? yardımcı olursanız mutlu olurum. teşekkürler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arazion -- 21 Eylül 2023; 20:35:25 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.