Şimdi Ara

IP Kameralar hakkında tüm soru ve sorunlarınızı cevaplıyorum (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
6
Favori
43.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 1. katta oturuyorum ve hemen balkonumun altındaki aracımı 7/24 görmek, olan bitene hakim olmak amaçlı yaz kış dış mekana koyabileceğim ve telefondan izleyebileceğim Wi-fi bir IP kamera arıyorum.


    Bana 300-500 TL aralığında bu isteklerimi yerine getirebilecek bir kamera önerisinde bulunabilir misiniz? N11' de "TriLine IPC14 Dış Mekan 2MP 1080P IP HD Wifi Güvenlik Kamerası" adında bir kamera buldum.


    Kağıt üzerinde isteklerimi karşılıyor aslında ama bu işten de çok anlamadığımdan karar veremiyorum ...





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Siceyy

    Bende bunu düşünüyorum hocam ;

    https://www.hepsiburada.com/triline-ipc12-mini-ip-kamera-1mp-hd-wifi-hareketli-guvenlik-kamerasi-siyah-pm-HB00000NN94S

    Aldınız mı bu ürünü?

  • 01Mrt 0 kullanıcısına yanıt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Siceyy

    Bu kamera dış etkenlerden etkilenir. Ev içi kullanıma uygundur bilginiz olsun.

  • Makrotek kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam bilgi için garaj için almıştım bende araba güvenliği için

  • Merhaba, IP kamerayı Tüplü televizyonun AV girişine nasıl bağlarım? Saygılarımla

  • merhaba kayıt cihazındaki görüntüleri izlemek istediğimizde "no kayıt" hatası cıkıyor. bu sorunu gidermek için ne yapmalıyım?

  • Merhabalar, anker eufy indoor 2k ip kamera yı Google home yada tuya smart a nasıl ekleyebilirim?

  • merhaba, eski bir konu ama bilgi almak açısından ve acemi olduğum için sormak istedim, şöyle bir sorum var ben istanbul da yım ama tekirdağ da köy deki eve kamera takmak istiyorum ve köyde sabit internet yok ama gsm hatları çekiyor, internet olmadan kullanmadan, istanbul dan tekirdağ da ki köy evini görebilmek için internet şart mı ? internet şart değilse nasıl yapabilirim ? internet şart ise en uygun fiyatlı nasıl yapabilirim ? sadece bir kamera ve kayıt gerekmez sadece görüntü için ?

  • simsek59 kullanıcısına yanıt

    istanbul dan tekirdağ da ki köy evini görebilmek için internet şart mı? EVET ŞART...


    Başka türlü kameraya nasıl bağlanmayı düşünüyorsunuz, kameraya bağlantı olacak ki uzaktan erişebilesiniz.

  • Merhabalar 4 guvenlik kamerali sistemi izlemek icin aylik 100 gb kotali internet yetermi kayıt cihazina saglikli baglanip izlemek icin. Belli bir hiz istermi download yada upload olarak. Internet olarak superbox 4.5g 100gb dusunuyorum.
    Tesekkurler
  • Merhaba night owl kayıt cihazım 1 ay öncesine kadar ethernet bağlantısı yapabiyordum şimdi ise ethernet kablosu takınca ışıklar yanmıyor ve İnterneti cihaz ile buluşturamıyorum. Sorun nedir nasıl çözebilirim?
  • Merhabalar,

    Google Drive üzerinde 1TB alanım var. Evin 2 farklı odasına IP kamera alıp bu görüntüleri goodle drive üzerine direk kaydetmek istiyorum.

    Yani arada bir bilgisayar vs. olmadan o kamera kendi iç yazılımıyla kaydını benim google drive üzerine yapsın. Yüksek çözünürlüklü kayıt yapmayacağım için upload (5Mbit) çıkışım yeterli olur diye düşünüyorum.


    Bu şekilde bir IP kamera markası modeli bilginiz var mı?

    Ya da kendine gelen görüntüleri buluta aktaracak bir DVR da olabilir ama 2 kamera için ek bir cihaz masrafı olmasın diye direk bu şekilde çalışabilen bir kamera daha öncelikli.


    Şimdiden teşekkürler.


    @Ercanturkan




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozcelik -- 22 Şubat 2022; 22:23:2 >




  • güvenlik kamerası kayıt cihazından aldıgım görüntüyü 2 farklı monitöre aynı anda göndermek istiyorum. Bunun için önereceğiniz bir hdmi çoklayici var mi?

  • tr-krall T kullanıcısına yanıt

    Her hangi bir hdmi splitter işiniz görür

  • @Ercanturkan

    Merhaba 1 veya 2 adet ip veya wifi kamera almayı düşünüyorum.


    2 sinide dış mekan da kullanacağım lakin birisi direk bina dışında duvarda yolu izlemek icin yağmur kar vs alanda kullanacağım.


    Tapo c310 buna uygun mudur?


    Wifi bağlantısı sorun değil gerekirse ethernet çekerim.


    Kameranın kendi üzerindeki sd karta kayıt yapması ve telefondan izlemek istiyorum. Onvif le ayrıca kendi bilgisayarıma kayıt edeceğim. Ek bir NVR almak istemiyorum.


    Ftp özelliği vs varsa da ftp sunucuma alarmları atabilirim diye düşündüm.


    Dahua baktım fakat onda anladığım kadarıyla telefondan izlenmiyor.


    Bütçem 500 750 tl arası.


    Teşekkürler.

  • Merhaba arkadaşlar,


    Evde 100mbit hız, (5mbit upload hız) kablonet internet olacak. 2 adet TP-LINK TAPO C200 almayı düşünüyorum, ayrıca tapo care ile yıllık 2 kamera için 70 dolar bulut hizmeti alacağım. Merak ettiğim 5mbit upload hızı yeterli olacak mı? Kameralar çalışırken online oyun vb. gibi upload yapan uygulamalar kullandığımda sıkıntı yaşar mıyım? Aşağıda taponun sitesinde bu bilgiyi buldum. her bir kamera için 5mbps hız lazım diyor... Kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum yada bilgili arkadaşlardan. bir kamera evde koridoru görecek şekilde, bir kamerayıda bina içi iç kapı dışına koyacağım. Apartmanımıza maalesef hırsız girişleri oldu bir kaç kez bende önlem almak istiyorum. Teşekkürler yorumlarınız için.


    What's the bandwidth required for the Tapo camera to work properly?

    A: The recommended bandwidth for each camera will vary due to different camera types and resolutions. The upload bandwidth for each camera would be around 5Mbps to stream a live feed or upload videos. Please ensure your network meets this requirement and if necessary, adjust the resolution accordingly to stay within the upstream limit.





  • Merhabalar, bahçede ip kamera kullanıyorum, eski telefonumu modem yapmıştım sim karttan interneti kullanıyordum fakat telefon arada kapanıyor bu yüzden vınn gibi usb modemlere geçsem daha mı iyi olur diye düşündüm?Sorun bu usb modemi nereye takacağım?Sürekli takılı kalacak...Başka ucuz yollu sim karttan modem çözümleri varsa cevaplayabilirseniz çok teşekkür ederim şimdiden.

  • Ip kameraya hafıza kartı taktım ama sürekli kaydetmemiş.
    1 dakika aralıklı kaydetmiş sonra 30 dakika atlamış. Tekrar 1 dakika aralıklarla kaydetmiş. Nasıl sürekli kayıt edilir?
  • pokemon39 P kullanıcısına yanıt

    Bu düşüncenizi gerçekleştirdiniz mi ne yaptınız ? TP-LİNK C310 kameranın özelliklerini kullanmak ücretliymiş tapo uygulaması , pek avantajlı durmuyor, Hem kamerya para ver hem aylık para ile özelliklerini kullan çok saçma , C310 özellikleirni veren alternatif bilen var mı acaba

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.