Şimdi Ara

iOS için harici disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba,

    iPhone için fotograftaki sandisk’in harici hafızasını almayı düşünüyorum ama kullananlar var mıdır? iOS 13 de herhangi bi arıza felan veriyor mu ? Yorumlarınız için teşekkürler
    iOS için harici disk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurtbeyi -- 5 Ekim 2019; 14:43:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Abi bunu alacağına ssd alıp harici ssd kutusu ile harici disk yap. Ortalama 500 600 tl ye 500 gb ssd yedek diskin olur. Yedeği pc ye at, sonra ssd ye aktar. Bence bu daha iyi çözüm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amanhem kullanıcısına yanıt
    Harici disk kutusunu gündelik hayatta sürekli yanınızda taşıyamazsınız fakat bu ürünü cebinize, anahtarlığa takarak sürekli taşıyabilirsiniz. Öneriniz çok da mantıklı gelmedi bana açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Günlük hayatta kaç defa bu hafıza kartı lazım olacak?

    Ayrıca şuan ssd ler nispeten ucuzlamış halde iken. 150 tl ye 128 mb ssd 50 tl ye de dediğim aparat alsanız 200 tl ye ssd yedek hafızanız olur. Telefonunuz 32 gb ise ve full resim video olsa 4 kere doldurur. O kadar resim video dolduran biri yanında zaten laptop vb şey taşır. Yada telefonun hafızası en az 128 gb olur. Bende hafızayı
    aynı gün dolduran varmıdır? Bunu sormak gerek. Yada 500 tl lere samsung evo 860 500 gb ssd alıp 500 gb hafızaya sahip olabilirsiniz! Tabi tercih yine sizlerin. Ben mesela xr 64 gb almayı düşünüyorum 128 lik ile arasında 500 tl farkı var. Bence buna gerek yok, lazım olursa ssd alıp kendime ve eşime hafıza alanı almış olurum. 64 gb için apple a 500 tl fazla veremem.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amanhem kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam siz SSD alın ve gezdirin yanınızda. Mevzu taşınabilirlik iken hala SSD ve harici disk kutusu savunuyorsunuz. Siz öyle yapın o zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Eğer amaç fotoğraflar/videolar ise Yandex Disk sınırsız uploadı ücretsiz veriyor. Depolama olarak da 10 GB ücretsiz alan veriyor her tür dosya için (artırılabiliyor). Mobil veri ya da Wifi sorununuz yoksa çözüm olabilir. Konu dışı çözüm olarak önerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.