Şimdi Ara

iOS 7 neye benziyor? İşte cevabı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
19.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • iOS 7 neye benziyor? İşte cevabı...


    8 aylık suskunluğunu iOS 7 ve OS X 10.9'un tanıtımıyla bozacak olan Apple'ın etkinliğine saatler kala, teknoloji dünyasının merakla beklediği iOS 7 tabiri caizse "kaynaklar tarafından" tanıtıldı.


    Etkinlik öncesinde iOS 7'nin ilk beta sürümünü kullanma fırsatı yakalayan 9to5Mac'in editörlerinden Seth Weintrub, ilk deneyimlerini paylaştı. İddialardaki gibi Jonny Ive'ın iOS 7'yi modern bir görünüme kavuşturduğunu belirten Weintrub, neredeyse tüm logoların daha düzlemsel tasarlandığını ve skemorfik öğelerin geçmişte kaldığını ifade etti.


    Weintrub, yasal haklardan dolayı beta sürümünden herhangi bir ekran görüntüsü alabilmiş değil ancak ikonların neye benzediğine dair küçük bir grafik çalışması hazırlamış durumda. İşte yüksek ihtimalle doğru olan, daha doğrusu iOS 7'deki uygulamaların ikonlarına çok benzer ikonlar şöyle:



    iOS 7 neye benziyor? İşte cevabı...


    Yenilik konusunda ise akşam çok daha detaylı bilgi sahibi olabilmekle birlikte Weintrub'ın gözüne çarpan iki önemli var. Bunlarda ilki neredeyse tüm uygulamaların iki farklı temaya sahip olması. Bu iOS 6 ile gelen müzik uygulamasındaki metal görünümlü ses seviyesi ayarlama tuşunun telefonun konumuna göre ışık yansıtırcasına değişmesi gibi, uygulamalarında iOS 7'de dışsal etkilerle bir arada çalışacağına işaret olabilir. Ya da bir diğer ihtimal ise arayüz, iPhone'ların kasa rengine göre farklılık gösterecek.


    Örneğin uygulamaların siyah modunda, klavyedeki harfler siyah zemin üzerinde gri tondayken; beyaz tema altında ise beyaz zemin üzerinde gri tonda.


    Diğer bir önemli özellik ise Airdrop. OS X'in özelliklerinden olan Airdrop, iOS'e de tıpkı aynı arayüz ile entegre edilmiş. Bu özellik ile çevremizdeki yakın Mac'lerle direk dosya transferi yapabilmek mümkün olacak.


    iOS 7'nin ilk beta sürümü kısa bir zaman aralığında kullanıldığı için şimdilik çok kısıtlı bilgiye sahibiz. Ancak akşam 20:00'den itibaren iOS 7'nin üzerindeki tüm belirsizlik yerini tartışmalara ve birçok kullanıcıda heyecan bırakacak. Bizler de Donanımhaber.com olarak sizleri en hızlı şekilde bilgilendirmeye çalışacağız.



    iOS 7 neye benziyor? İşte cevabı...


    Editörün Notu: iOS 7 ve diğerleri hakkında %100 kesin bilgileri, akşamki etkinlikle öğreneceğimizi unutmayalım.







  • ÇOK KÖTÜ OLMUŞ LA BU AYNI ANDROİDLERE BENZEMİŞ...
  • Android de MİUİ romlarına benzemiş sanki

  • Henuz elestiri icin erken ancak bu resimdeki ikonlara göre elestirecek olursak bence iOS kendi özgünlügünü kaybetmis sanki Win8 in kotu bir kopyasi gibi duruyor. Umarim öyle olmaz yoksa artik cidden htc one almayi dusunmeye baslayacagim cunku milletin elindeki i5 lere baktigimda kimsenin elinde boyasi dokulmemis yada hasarsizini görmedim arkadaki metal olan kisim cok ucuz duruyor iyiki i4S almisim diyorum. Apple böyle devam ederse iPhone efsanesinde sona yaklasiyor demektir bunu uzulerek soyluyorum.
  • Böyle bişey görsem çin malı iphone derdim. Gerçekten çok kötü olmuş. Yeniliğe karşı değilim ama değiştirilmesi gereken en son şey ios'ta arayüzdür. geliştirilebilirdi ama değiştirilmesi çok saçma ve çok kötü! Herkes arayüzden memnum. Bazı yeni butonlar kısayollar ekleyebilirlerdi yada bildirim çubuğuna yeni şeyler. Kamera geliştirmeleri yeni özellikler olabilirdi. HAYAL KIRIKLIĞI

  • Eski bıkkınlık veren iğrenç arayüzden sonra bu daha da iğrenç arayüz bile gözüme hoş geldi..

    Çelişkideyim.. Arayüz için değil.. Gülsem mi ağlasam mı anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli diye tanıtılan özellikler de komik gerçekten :)

  • Daha kötüye nasıl gidilir onu göstermiş,eski hali çok daha güzeldi.

  • Eleştiri için henüz erken. Akşam göreceğiz sonuçta nasıl birley olucağını. Ama gerçekten böyleyse, buna benzeyecekse pek beğenmedim ben. Tabi ileride nasıl olur bilinmez. Belki göz alışacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple ve aypon sevmem ama eskisi gene daha bi güzel görünüyodu sanki.düzlemdeki butonlar hoş değil eskisinin bi alan derinliği vardı iyi kötü... iosa eklenecek tek şek kişiselleştirilebilir bi alanken adamlar iyi olan yerlerinide kötü yapıyo yenilik adı altında... çakma ayponlara gün doğdu aynısı onlardada var ehehe.bunlar daha iyi günleri daha beter olsun.

  • Apple bu tarz bir tasarım ile karşımıza çıkacağını hiç sanmam, tasarım farklılığı yapabilirler ve bence bu cesurca bir hareket sonuçta o kadar alıştığımız tasarım yerine yeni bir tasarım fakat bu tarz bir tasarım olacağını hiç sanmıyorum
  • İkon değişikliği dışında bir şey göremedim açıkcası

  • Görsellik her zaman Apple için "çok" önemli olmuştur. "Böyleyse" demek bile çok saçma. Böyle değildir.

  • trident iphone
  • Arkadşlar çok abartıyorsunuz çok. simgeler kötü olmuş diyip geçmeniz yeterli bence. Bi arkadaş ''beter olsun'' demiş . Akli dengeleri bozuk bu insanların.

  • Haberlerin kaynağı neden belirtilmiyor? Kendi araştırmanız olmayan haberi kaynaksız kullanmak suç değil mi?

    Bu sızan görüntü ve ya SS değil. Sadece gördüğünü çizmiş adam kaba taslak.. Biraz mantıklı olun, şuan çok komik duruma düşüyorsunuz.

    Ama..

    Teknolojiye yön veren firma iken şimdi en büyük rakiplerinden esinlenmesi, Steve Jobs'un nasıl bir lider olduğunu çok net anımsatıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 10 Haziran 2013; 10:55:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 4 dediler ay bune böyle dikdörtgenler prizması
    iphone 4s dediler yaa bune bi kamera bi işlemci koymuşlar
    iphone 5 dediler ay böye olacaksa hiç çıkmasın dediler

    sonuç mu? HEPSİ ALINDI HEPSİ SATILDI

    önyargılı olmayın elbet bunada alışırsınız
  • Tek değişiklik simgemi yani? Simgelerin pek önemi yok benim için , özellik olarak ne ekleyecekler o önemli. Yarın kullanıma açılırmı acaba ios 7 ?
  • Umarım ios7 ile birlikte artık bluetooth ile dosya transfer olayı gelir radyo gelir de kullanıcı kitlesi daha çok artar.
    Edit: Millet beni yanlış anlamış sanırım sanırım eksilemişler ben hayatımda jailbreak'siz iPhone kullanmadım ama çoğu telefon hakkında çok fazla özellik bilmeyen kullanıcılarıda apple tarafına çekmek gerekir demek istediğim buydu..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 10 Haziran 2013; 10:16:44 >
  • Garip olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.