Şimdi Ara

IOS 4 YUKLU IPHONE 4 E IOS 6 YUKLENIR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir arkadaşım sanırım hiç güncelleme yapmamış telefona ios 4.3.3 te şu anda yanılmıyorsam. Ios 6 kullanmak istediğim için satın alıyorum cihazı. Acaba Ios 6 hala yüklenir mi bilgisayar vs. üzerinden kablo aracılığıyla?
    Bu imza kapanma muhabbeti diye bişeyler vardı onu anlamıyorum ben kendi kullandığım cihazla wifi üzerinden güncelleme yapıyordum şimdi Ios 6 yüklenir mi yüklenirse nasıl yüklenir Ios 4 ten geçişte, bilen birisi varsa yardımcı olursa çok sevinirim..



  • Yüklenmez arkadaşım direkt son sürüme güncellenir cihazın. Cihaz İphone 3 gs olursa o zaman ios 6 ya güncellenir zira 3gs için son sürüm ios 6 dır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani pc üzerinden de kablo vs aracılığıyla hiç bir şekilde yükleme imkanımız yok.. O zaman cihazı almanın da bir anlamı kalmıyor teşekkür ederim
  • Mesajında yazmamışsın ama başlıkta şimdi gördüm Cihazın iphone 4 galiba.İphone 4 için son sürüm 7.1.2 dir. 4s ve üzerinde sürüm düşürülemiyor ama 4 te bir nevi mümkün eğer shsh kaydı varsa.

    Ancak bu cihazda İos 6 ya hiç geçilmediği için bu versiyonda alınmış Shsh kaydın muhtemelen yoktur bu nedenle 7.1.2 ye güncelledikten sonra ios 6 ya sürüm düşürmek normal koşullarda mümkün değil. Ama forumda bir arkadaş paylaşmıştı tethered olarakta olsa belki düşürebilirsin o konuyu bi inceleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bir inceleyeyim dediğiniz konuyu çok teşekkür ederim
  • Mümkün değil malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim. Konunun linki burada.

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88937735

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 4 te kullan gitsin , ios 7 4 e agir geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada, iOS 7-8'den benim gibi nefret edip 12 yaşındaki kız çocuğuna göre olduğunu düşünmüyorsan iPhone 4 iOS 7.1.2 ile oldukça stabil çalışıyor. Evet iOS 6'ya göre 0,5-1 saniye kadar geç açıyor uygulamaları ama onun dışında ciddi bir sorun da yaşatmıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında konuya bu şekilde yaklaşmak bana göre değil ama: iPhone 4 32GB Meraklısına iOS 5.1.1 iOS 6.1.3 SHSH'lı

    Açıklama yukardaki linkte var. Yine de bir özet geçersek iOS 5 veya iOS 6 yükleyip sorunsuz kullanmanıza imkan veren cihazlardan biri. Detaylar için ilanı ziyaret edebilirsiniz.
  • Evet, halen iOS 6.1.4'teyim ve bu cihazımda bu sürümü hiçbir şekilde değiştirmeyeceğim. İlerleyen yıllarda cihazım ihtiyaçlarımı karşılamaz hale geldiğinde yeni bir cihaz alırım, onda nasılsa güncel sürüm olacak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuratbanK kullanıcısına yanıt
    hocam hızından ziyade ios 6 nın görünümü, sadeliğini çok seviyordum. Özellikle ip4 boyutundaki cihazlarda ios 7 görünüm olarakta şahsen hoşuma gitmemişti benim. Kullandım zamanında pişman olmuştum yüklediğime. Şu an ip 6 plus la zaten kullanıyorum ios8 fakat ios 6 kullanma imkanım olursa 2. tel olarak kullanmak için ip 4 düşünüyorum. Sağolsun arkadaşlar yöntemini de söylemiş. Alınca artık arkadaşların dediği yöntemle ios6 ya döndürmeye çalışıcam bakalım artık cihazı inşallah olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.