Şimdi Ara

iOS 17 ile birlikte iPhone’lar akıllı ekranlara dönüşecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
3.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iOS 17 ile birlikte iPhone’lar akıllı ekranlara dönüşecek
    Bloomberg'den Mark Gurman'ın haberine göre Apple, iOS 17'de iPhone'un ekranını akıllı ev tarzı bir ekrana dönüştüren yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Gurman'ın belirttiğine göre arayüz, telefon kilitliyken ve yatay konumdayken hava durumu, takvim randevuları ve bildirimler gibi şeyleri gösterecek.



    iPhone'lar akıllı ekrana dönüşüyor



    Gurman, bu widget'ların koyu bir arka plan üzerinde parlak metinlerle gösterileceğini ve Apple'ın iOS 16 ile ortaya çıkardığı kilit ekranı widget'larını genişleteceğini belirtiyor. Bu özellik, iPhone'unuzu masanızın üzerine ya da komodininizin üzerine koyduğunuzda ve bildirimleri ya da yaklaşan randevuları takip etmek istediğinizde kullanışlı olacak diyebiliriz.



    iOS 17 ile birlikte iPhone’lar akıllı ekranlara dönüşecek
    Google, Pixel Stand ile kullanıldıklarında Pixel cihazları için benzer bir özelliğe zaten sahip. Pixel cihazınızı standın üzerine yerleştirdiğinizde, çeşitli ayarlara erişebilir veya cihaz şarj olurken Google Fotoğraflar'dan bir slayt gösterisi görüntüleyebilirsiniz. Pixel’ler ayrıca Google’ın Bir Bakışta widget'ı ile birlikte gelerek tarih, hava durumu ve diğer yararlı bildirimleri gösterebiliyor.



    Ayrıca Bkz.iPhone 15, tüm aksesuarlarda 15W kablosuz hızlı şarjı destekleyecek



    Gurman ayrıca Apple'ın bu özelliği iPad'e de getirmek için çalıştığını ve cihazla birlikte kullanabileceğiniz manyetik bir bağlantı aparatı üzerinde çalıştığını söylüyor. Standa benzer şekilde, tabletin ekranı yuvaya monte edildiğinde bir dizi akıllı ev kontrolünü gösterecek şekilde yapılandırılabilecek ya da dijital fotoğraf çerçevesi olarak işlev görebilecek.



    Apple'ın bu özelliği önümüzdeki ay düzenlenecek Worldwide Developers Conference’da iOS 17 ile birlikte tanıtması bekleniyor. İşletim sistemine geleceği söylenen diğer özellikler arasında gün boyunca düşüncelerinizi kaydetmenizi teşvik eden bir günlük tutma uygulaması ve Cüzdan uygulamasında bir güncelleme yer de alıyor.




    Kaynak:https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-05-24/apple-aapl-plans-to-turn-locked-iphones-into-smart-displays-with-ios-17#xj4y7vzkg







  • yahu uygulama kilitleme ne zaman gelecek?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aman da aman ne büyük inovasyon, Steve in kemiklerini sizlatiyorlar... Nokia ya arkadaş gelmesi için çok beklemeyecegiz sanırım 🥳

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En ilgilenmediğim şey ekranda bir şeyler görmek slayt görmek vs. Özellikle slayt büyük saçmalık galerim neden ekranda dönüp duracak oldu olacak donumuzu da yansıtsın ekranda!

    Düz 14 kullanıcısıyım stabiliteyi artırın şarjım daha uzun gitsin başka bir şey umrumda değil.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim bildiğim widget lar şarj yiyor. Şarj olurken şarj yiyecek ve kimse için işlevsel değil zaten. Kilit ekranında da durması gereken tek şey saat. Gerisi mahrem.

  • Her inavasyon bir gün Nokia yi tadacaktir...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet arkadaşlar apple çok yakında nokia’ya arkadaş gidecek


    iOS 17 ile birlikte iPhone’lar akıllı ekranlara dönüşecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ADA69E37 -- 25 Mayıs 2023; 13:16:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 23 bekliyorum o zaman en son modeli alırım

  • Ah iphone 4 ah.
    Yıl 2010, 13 sene olmuş çıkalı.
    Çıktığında mucize bir cihazdın. Gelişmiştin hele retina ekranın, özelliklerin, klasın hiç kimsede yoktu. O günlerde çıkan rakiplerinin çoğu yok olup gitti.
    Bu günlerde Apple hala senin ekmeğini yemekle meşgul.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 25 Mayıs 2023; 13:42:52 >
  • ratsx kullanıcısına yanıt
    iPhone 4 dediğiniz cihaz 3GS'in makyajlanıp satışa sunulmuş versiyonu. Üstüne şebeke sorunları ve yanlış tutuyorsunuz cihazı gibi tarihe geçmiş hatta kazınmış bir şakanın sahibi bir cihaz.

    iPhone 6 da Apple'ın ilk katlanılabilir telefon deneyimi idi.

    Şu anki Apple cihazların gittiği yer kasa kalitesi bakımından şahane noktada, hele de Pro versiyonu olanlar. Artı video kayıt kalitesi olarak da stüdyo deneyimine en yakın biçimde kayıt alınıyor. Rakibi bir cihaz daha yok. Belki Sony Xperia 1 V ile Pro rakip olabilir o da zor.

    Öte yandan yazılım ve arayüz konusunda size hak veriyorum. iOS 4, 5 ve 6 tadı verebilen bir arayüz daha yok. Belki MeeGo örnek verilebilir. O da artık Android ile iOS'un evrildiği tasarım dili olduğundan saymak dahi istemiyorum. Sanki Nokia ve Intel 15 yıl sonra olacakları görmüş gibi tasarlamış Harmattan'ı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güzel haber. Eksikliği hissediliyordu.
    Stabil bir şekilde getireceklerine şüphem yok. İos 17 yi heyecanla bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 15 100bin tl olur. hülooooooooğğğğ. padişahım çok yaşa...........

  • Güzel gelişmeler bunlar

  • High Sierra kullanıcısına yanıt

    Makyajlanmadı. Buna makyajlanma diyorsan Apple yıllardan beri telefonlarını makyajlayor demektir. Devrim niteliğinde hiç bir şey sunmuyor.

    İphone 4 bir efsanedir. Başlıbaşına bir teknolojidir. İlk defa iPhone 4 ekranında kullanılan retina ekran bile İPhone 4 ü başlı başına bir efsane yapar.


    ALINTIDIR

    Apple iPhone 3GS'den farklı olarak paslanmaz çelik çerçeve, daha güçlü cam yüzey, Apple A4 çip ve 512 MB eDRAM'dir. Ön yüzüne eklenen kamera sayesinde diğer iPhone 4 cihazlarıyla karşılıklı görüntülü konuşma yapmak mümkündür.


    iPhone 4'ün duyurulması ile piyasaya iOS 4.x olarak da bilinen dördüncü nesil mobil işletim sistemi sürülmüştür. Bu işletim sistemi ile FaceTime, Retina görüntü gibi özellikler eklenmiş, daha sonrasındaki güncellemeler ile ise Game Center, HDR resim çekme özellikleri de ek olarak işletim sistemine entegre edilmiştir.


    iPhone 4, onbeş ay ile Apple'ın amiral gemisi iPhone modeli olarak en uzun süreyi geçirdi. Sonraki 4S Ekim 2011'de duyurulsa da, 4 Eylül 2012'ye kadar orta seviye bir model olarak satılmaya devam etti. Daha sonra iPhone 5S/iPhone 5C'nin duyurulmasıyla Eylül 2013'e kadar Apple'ın programında giriş seviyesi teklifi olarak satılmaya devam etti. iPhone 4, şimdiye kadar üretilmiş tüm iPhone'lar arasında en uzun ömre sahipti, dört yıla yakın bir süreyi kapsıyordu ve bazı gelişmekte olan ülkelerde 2015'in başına kadar mevcuttu


    Phone 4, 15 Haziran 2010'da ön siparişe sunuldu. iPhone 4 için ön sipariş vermeye çalışan müşteriler, trafikteki artış nedeniyle ABD ve İngiltere'deki çevrimiçi Apple Mağazalarında ön sipariş süreciyle ilgili sorunlar olduğunu bildirdiler. Aynı sorun, Apple'ın sırasıyla Amerika Birleşik Devletleri ve Japonya'daki özel ortakları AT&T ve SoftBank'ta da bildirildi ve talep arzı aşma tehdidiyle iPhone 4'ün peşin satışlarını askıya aldı. Perakende mağazaları da sunucuların çökmesi nedeniyle ön sipariş işlemlerini tamamlayamadı.


    Apple ve ortak taşıyıcıları, ilk 24 saatte iPhone 4 için 600.000 ön sipariş aldı; bu, Apple'ın o ana kadar herhangi bir cihaz için tek bir günde aldığı en yüksek ön sipariş sayısı idi. Engadget, UTC 20:30'da tüm iPhone 4 ön sipariş tedarikçilerinin tükendiğini bildirdi. İlk üç gününde 1,7 milyon iPhone 4 modeli satıldı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu kadarı da saçmalık. Hatta son sayfadaki Uygulama Arşivi bile saçmalıktı. Ne gerek var ekranları böylesine daha karmaşık yapmaya? Pc ekranı mı bu!

  • iphone xsmax’dan beri bekliyoruz.15 promax kameraları iyileştirilmeyecek diye 16 promax beklemeye karar verdik. Şimdide 17 promax’in daha akıllı ekranla geleceği haberini okudum.Aptal 16promax ekranını kullanmaktansa 17promax’i bekleriz artık😂😂😂
    Umarım 18,19,20romax ile ilgili bir haber çıkmaz .Beklemekten yoruldum😂 valla

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cüzdan için Türkiyede kullanılabilir olsa bari

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.