Şimdi Ara

iOS 17 | ANA KONU l 17.4.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: D8RCXB5UIW , hayloft , hayloft Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
4.953
Cevap
371
Favori
396.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
29. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iOS 17  | ANA KONU l 17.4.1

    Apple yeni işletim sistemi iOS 17 sürümünü 18.09.23 tarihinde son kullanıcılar için yayınlandı.

    IOS 17 Ana Sürüm Programı :

    -IOS 17.4.1 (21E236) sürüm,21.03.24 tarihinde yayınlandı.

    -IOS 17.4 ( 21E219 ) sürüm,22.0.24 tarihinde yayınlandı.

    -IOS 17.3 ( 21D50 ) sürüm,22.0.24 tarihinde yayınlandı.

    -IOS 17.2.1 ( 21C66 ) sürüm,19.12..23 tarihinde yayınlandı.

    -IOS 17.2 sürüm,11.12.23 tarihinde yayınlandı.

    -IOS 17.1.2 ( 21B101 ) sürüm,07.11.23 tarihinde yayınlandı.

    -IOS 17.1.1 ( 21B91 ) sürüm,30.11.23 tarihinde yayınlandı.

    -IOS 17.0.3 sürüm,05.10.23 tarihinde yayınlandı.

    -IOS 17.0.2 ( 21A351 ) sürüm,27.09.23 tarihinde yayınlandı.

    -IOS 17.0.2 ( 21A350 ) sürüm,22.09.23 tarihinde yayınlandı.( iphone 15 serisi için özel sürümdür )

    -IOS 17.0.1 ( 21A340 ) sürüm,22.09.23 tarihinde yayınlandı.

    -IOS 17.0 ( 21A329 ) sürüm,18.09.23 tarihinde yayınlandı.

    https://t.me/ROCKBREAK?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    IOS 17 sürümü ile kullanıma sunulan yeni özellikler :

    Journal :
    Özel anları yeniden yaşamank için yeni bir yolunu yöntem olarak kullanılabilecek Fotoğraflardaki Anılar üzerine inşa eden yepyeni bir uygulama. Metin, konum ve fotoğraflar ve daha fazlasıyla ilgili deneyimleri hatırlamanın ve yazmanın yeni yolunu keşfedeceksiniz.Neyi dahil etmeyi seçebilirsiniz.

    Standby ,Smart display mode :
    Apple Watch'tan alınan bir özellik eklendi. Telefonu geceleri bir standa koyun ve bir saat ve çeşitli saat stilleri ile saati görün. En iyi atışları karıştırır. Widget'ları kullanır. Ayrıca maç skorları gibi Canlı Aktiviteleri de görebilirsiniz. StandBy kırmızı ışığa uyum sağlar veuyumanıza yardımcı olacak kırmızı ton eklenmiştir. Olway on dispay desteği olmayan cihazlarda bu deneyimi kısıtlıda olsa yaşana bilecek.

    İletişim Posterleri :
    Aramalarda ve kişi kartınızda nasıl göründüğünüzü kişiselleştirmenizi sağlar. Posterinizde resim, yazı tipi ve renkle özelleştirebilirsiniz. Bu, Call Kit ile çalışır, böylece üçüncü taraf VOIP uygulamalarında kullanılabilir.

    Canlı Sesli Mesaj :
    Birisi sizi arar ve mesaj bırakırsa, konuşurken canlı bir transkript göreceksiniz. Bu şekilde cevap vermek isteyip istemediğinizi karar verebilirsiniz. Aramanın neyle ilgili olduğunu bildiğinizde, onu cevaplayıp cevaplamayacığınıza karar verebilirsiniz.

    FaceTime :
    FaceTime videosu olarak bir mesaj bırakma yeteneği elde ediyor.Konum paylaşımı ve SharePlay ile paylaşılan etkinliği anında başlatabilirsiniz, örneğin aynı canlı yayını izleyerek.Aradığınız kişi aramanızı kaçırırsa mesaj bırakmanıza izin verir.

    Mesajlar :
    Mesajlar daha hızlı ve daha kullanışlı hale getiridi . Arama filtreleri, sonuçları daraltmak için bir aramaya terim eklemenize izin verecektir. Bir grup sohbetinde görmediğiniz ilk mesaja atlayın. Herhangi bir mesaja cevap vermek için kaydırma yöntemi kullanılabilecek. Sesli mesajlar kopyalanır.

    Eve geldiğinizi bildirmek için bir aile üyesi ve arkadaşınızla otomatik bildirim gönderip görüşebilirsiniz. Ayrıca pil seviyenizi ve hücre veri bağlantı durumunuzu görebilirler, böylece bir arama yapıp yapamayacağınızı anlayabilirler.

    Çıkartmalar ve emoji :
    Tüm çıkartmaları tek bir yerde ulaşabilirsiniz. Tüm emojiler ve çıkartmaları dışa aktarılabilir, yapıştırabilir ve yeniden boyutlandırabilirsiniz.

    Fotoğraflardaki konular etiket ve konum bilgisini kaldırılabilir ve çıkartmalara dönüştürülebilir. Live photo ( canlı fotoğraflar ) Canlı Çıkartmalar için hareketli çıkartmalara dönüştürebilirsiniz. Emojiler erişebileceğiniz her yere sistem genelinde eklenebilir.

    AirDrop ve NameDrop :
    Çalışma şeklini değiştirebilirsiniz.NameDrop, telefonlarınızı birbirine yakın getirebileceğiniz ve paylaşmak ve paylaşmak istediğiniz telefon numaralarını ve e-posta adreslerini kolayca seçebileceğiniz anlamına gelir.

    Ayrıca Apple Watch ile de paylaşabilirsiniz. Fotoğrafları paylaşmak için sadece telefonları birbirine yakın bir şekilde paylaşın. Daha sonra uzaklaşabilirsiniz ve içerik internet üzerinden paylaşmaya devam edecektir. Bu SharePlay ile de çalışır, böylece paylaşmak için telefonları bir araya getirebilirsiniz.

    Ana Ekrandaki Widget’lar :
    Ana ekrandaki widget ‘lar etkileşimlidir,böylece yapılacaklar listesindeki bir öğeyi işaretlemek veya bir uygulama açmak zorunda kalmadan ışıkları akıllı ev otomasyonu ile kapatmak gibi şeyler yapabilirsiniz.

    Klavye ve dikte :
    Otomatik düzeltme "her zamankinden daha doğru" olacak. Yazdığınız kelimeye göz atma seçeneğini elde etmek için altı çizili kelimeye dokunun. Yazarken tahminleri sıraya sokabilir ve eklemek için boşluk çubuğuna dokunmanız yeterlidir.Yapay zeka ile otimatik düzeltmeler yaılanilir .

    Dikte :
    Artık dikte ederken yapay zeka sizin sesinizi ve yazım şeklinizi öğrenerek daha gerçekçi ve doğru sonuçlar verebilecek .

    Siri :
    Her seferinde Hey Siri demeye gerek yok! Sadece ilk kez sesiniz tanımlamak için kullanılabilecek.Sadece Siri diyerek geri dönüş sağlanacak .

    Fotoğraflar :
    Fotoğraflar ailenizin bir parçası olan kedileri ve köpekleri tanımlayabilir.

    Yerel Günlük Uygulaması :
    Günlük tutmaya izin veren yeni bir uygulama eklendi. Kullanıcılarını düşüncelerini ve faaliyetlerini düzenli olarak kaydetmelerine olanak sağlayacak. Ayrıca ,iPad ve iPhone sahiplerinin zihinsel ve fiziksel sağlığı takip edilecek.

    Kişisel verilere de erişecek. Örneğin, iş ve günlük arkadaşlarını tanımak için SMS’leri takip edecek. Apple Watch’ta yer alan fitness uygulamasından veri çekecek. Ancak bu verilerin tamamı cihazda işlenecek ve sadece kullanıcının genel sağlığı takip edilecek. Günlük kayıt önerileri silinmeden önce dört hafta süreyle saklanacak.

    iPhone harici ekran modu :
    iPhone'unuz akıllı ekrana dönüşüyor.

    Offline Maps ( Haritalar ) :
    Artık internet bağlantısı olmadan haritalar kullanılabilecek.

    AirTag'i Paylaş: :
    AirTags gelecekte en fazla beş kişiyle paylaşılabilir. Örneğin, izleyiciler aile üyeleri tarafından da bulunabilir.

    iPadOS 17 sürümü ile kullanıma sunulan yeni özellikler :

    Apple ,iPadOS 17 sürümü ile IOS 17 sürümleri arasındaki farkı kapatarak paralel özellikleri sunma yolu seçmiştir.Ortak özellikler haricinde ipad’lere sunulan özelliklere kısaca göz atalım.

    Özelleştirilmiş kilit ekranı :
    Bu yıl iPad, iPhone'un iOS 16 ile aldığı aynı kilit ekranı ,iPadOS 17 güncellemesini alıyor.
    Bu, kullanıcıların artık farklı duvar kağıtları, yazı tipi stilleri ve widget'larla birden fazla kilit ekranı oluşturup kişiselleştirebileceği ve tablete daha önce iPhone'lara özel olan yeni bir özelleştirme katmanı ekleyebileceği anlamına geliyor.

    Canlı Aktiviteler :
    Bu yıl iPadOS 17'ye gelen bir başka özelik, kullanıcıların önemli bilgileri hızlı bir bakışta görmelerini sağlıyor.

    Bu özellik aslında , iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max'te Dynamic Island'a bağlı bir özelliktir, ancak iPad'lerin eklenmiş ekran bilgilendirme yöntemi olarak ekleniyor.Kısıtlı bir yapıya sahip olacak.iPhone 14 pro serisine özel olan Dynamic Island ile karıştırmamalı.

    Sağlık uygulaması :[
    iPad kullanıcıları, sağlık verileri iCloud'da depolandığı ve tablette de mevcut olduğu için iPhone'larını çıkarmadan sağlık bilgilerini nihayet kontrol edebilir.
    Ayrıca, uygulamada yürütülen standartlaştırılmış değerlendirmeler yoluyla zihinsel sağlığınızı ve görsel sağlığınızı izlemenin yeni yolları da dahil olmak üzere, iOS 17'nin bir parçası olarak iPhone'a gelen bir dizi yeni özellik ve işlevsellik içerir.

    Safari; :
    Safari tarama geçmişinizi ve oturum açmalarınızı farklı kullanıcılar arasında bölmenize olanak sağlayan yeni Profiller işlevselliği ile iPadOS 17'de kavuşmuş durumda .

    iPad'i bir aile üyesiyle paylaşırsanız bile , kişisel tarama geçmişinizi ve şifrelerinizi tamamen ayrı tutma özelliğine sahip oldu .
    Ayrıca, Mail uygulaması aracılığıyla size e-postayla gönderilen kodların otomatik olarak doldurulması, şifreleri sevdiklerinizle paylaşmanın yeni bir yolu, geliştirilmiş özel tarama ve çok daha akıllı arama yetenekleri de dahil olmak üzere bir iPad'deki Safari deneyimi bir adım ileriye geçmiştir.

    IOS 17 sürümünü alan iPhone modelleri :

    -iPhone XS ,iPhone XS Max ( A12 )
    -iPhone XR ( A12 )
    -iPhone 11 ,iPhone 11 Pro ,iPhone 11 Pro Max ( A13 )
    -iPhone SE 2020 ( A13 )
    -iPhone 12 mini ,iPhone 12 ,iPhone 12 Pro ,iPhone 12 Pro Max ( A14 )
    -iPhone 13 mini ,iPhone 13 ,iPhone 13 pro ,iPhone 13 ( A15 )
    -iPhone SE 2022 ( A15 )
    -iPhone 14 ,iPhone 14 plus ( A15 ),iPhone 14 Pro ,iPhone Pro Max ( A16 )
    -iPhone 15 serisi

    IOS 17 sürümünü alamayan iPhone modelleri :

    -iPhone 8 ve 8 plus ( A11 )
    -iPhone X ( A11 )

    iPadOS 17 sürümünü alan modeller :

    ⁃ iPad Air 3. nesil ve sonrası
    ⁃ iPad 6. nesil ve sonrası
    ⁃ iPad mini 5. nesil ve sonrası
    ⁃ iPad Pro 2017 ve sonrası

    Apple ,iPadOS 17 desteğini almayan ipad modelleri :

    ⁃ iPad 5. nesil
    ⁃ 9.7 inç iPad Pro 1. nesil
    ⁃ 12.9 inç iPad Pro 1. nesil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hissiz B 1 R adaM -- 22 Mart 2024; 10:9:47 >



  • Konuyu yazılım ve donanım konusuna girdiği zaman sınırımızı bilmeliyiz.Her insan her şeyin uzmanlığını bilemez . ..

    Apple işletim sistemleri IOS ,iPadOS ,tvOS gibi bir çok yapıya sahip.Cihazlarda kullanılacak uygulama ve yazılımları kontrol eder ve AppleStore yayınlamadan kalıplarını belirler ve sınır koyar.Siz o sınırları aşamazsınız .RAM ve Multitasking konusunda Apple belirlediği bir standart vardır.Her uygulama kullanırken aktif ve kullanmadığınız an deaktivier şekilde arka planda bekler.Tekli Multitasking yapar.IOS 17 işletim sistemi 2GB yakın bir RAM kullanır ve 3GB sınırlandırılmış şekilde kalıbın içine girer.IOS kullandığımız uygulamalar sanal ön bellek RAM ‘da 500MB üzerinde yer kaplayamaz.IOS 16 itibari ile ortak bir altyapı kullandığı için ortak kit kullanır ve üzerine kendi eklemeleri yapılır.RAM kasma gibi bir yapısı yoktur.Bu açık kaynaktır ve geliştiriciler zorunlu olarak uyar.Xcode , Web kit ve metal vs gibi yazılım ile Apple denetler. ..

    iPadOS da çoklu uygulama desteği vardır ve 3GB RAM sınırını uygulama bazında özelleştirip aşabilir.Bu yüzden özelleştirilmiş işlemci yonga setine sahiptir.M1 ,M2 gibi işlemciler kullanır. RAM miktarı buna uyar 6GB RAM sınırında uygulama yazmaya izin verir. ..

    IOS işletim sistemi her stock sürümde değişime uğrar fakat normal kullanıcılar bunu göremez.Apple dahada ileri giderek ara sürümlerde bile bazı yazılımsal altyapı müdahalesi yapar ve beta süreci oluşturur. ..

    Şuan yeni bir yapıyı IOS 17.4 ile net şekilde göreceğiz.IOS 17.0 & 17.3.1 alt yapı ile 17.4 ile farklılaşacak.İlk kez üçüncü taraf market ve uygulamalara açacağı için IOS 15.0 beri ön hazırlık yaptığı yapıya adım atıyor.Şunu net diyebilirim IOS 17.4 süprizlere hazırlıklı olmak gerek.Geliştirici mod katman getiriyor ve bölgesel çalışacak.Stabilite 17.4 bozulması gözlemleyeceğiz.IOS 17.4 .x sürümleri şimdiden yolda görünüyor.IOS 17.5 stabilite düzenlenip artık finale hazırlık başlayacak.İşletim sistemi düzeltmeleri adımına geçecek . ..

    Şimdide bir sürüm alt yapısına göz atalım.Çünkü burda yine sizin yorumlarınız var.

    IOS 14 :
    Sistem altyapısına giren değişimlere bakalım.Apple ilk kez metal API ( uygulama ve oyunlarda detay ve fps ) kullanımına geçti.Çoklu işlemci yonga setine Neural Engine ekleme adımının ilkini gerçekleştirdi. A.X Bionic işlemci Fusion işlemciden geçiş başladı.Bu adımlar işletim sisteminin alt yapısına radikal değişimler getirmesine sebeb oldu . ..

    IOS 15 :
    Bu süründe Apple radikal işletim sistemi değişimine giderken 5G modem uyumu için yoğun müdehalelere başladı.IOS Root güvenlik adımı iki kademeli anlık şifrelemeli bir yapıya kavuştu.İlk kez bu derece güvenlik adımı yaşandı.Dünyada ilk tek algoritmik Root koruması adımı yaşadığı ve AMFI/CoreTrust kontrolü ile ikili imzalama denetimi ile yüklenen uygulama denetlendi.Apple bu arada Apple Music için HeRes yüksek çözünürlük 24/192 ve uzmansal ses için H1 serisi çipseti entegre etti ve IOS da alt yapıya kattı . ..

    IOS 16:
    Apple yine boş durmayarak Neural Engine ve yapay zeka olayına öncelik verdi ve alt yapı agrasif bir değişim yaşandı.Bu sürümle GhatGBT gibi yapılar uygulama olarak sisteme dahil olabildi.Bu duruma uyum için işlemcide güzel bir mühendislik örneği göstererek bağımsız Neural Engine kendi kendine ögrenme adımı ve offline Siri gelişmesi sağlandı . ..

    IOS 17:
    İOS işletim sistemi alt yapısını sil baştan yarattı ve 17.4 itibaren gerçek bir IOS 17 göreceğiz.VisionOS ( AR ) hayata geçirmek için sistem alt yapısına entegresi adımı gerçekleşti. A17 Pro işlemci optimazyonu gerçekleşti.Şuan test aşamasında katlanabilen cihaz için altyapı eklenme aşaması ilk adımı sistem içine dahil oldu.IOS 18 ile bizi süprizler bekliyor olabilir. ..

    Apple işletim sistemini Kernel ‘e uzak dokunuşlar yapmıyor her sürümde ( IOS 14 beri ) neredeyse tamamen değişiyor . ..

    Cihazlar sürüm geliştikçe doğal olarak uyum sağlayamıyor.Beş senelik bir cihaz ile yeni bir cihazın uyumu tepkisi farklı oluyor.Apple tabiki doğal olarak kar amacı güden bir firma ve yeni teknolojiye adım atarken eski cihazları gözden çıkarıyor. ..

    Yanlız kimse Apple ürünü al sürümlerde oluşan durumları yaşa diye zorlama yapamaz.Kendi seçimini yapar ve yolunu çizer.Hem eleştir hem kullan üstüne IOS 17 sürümüne geç.Sonrada yakın .. .

    Dostum sen nerden biliyorsun diye soracağınızı tahmin ediyorum.2012 yılından beri Apple Developer programındayım AppStore uygulama yazıyorum .Xclode ,Web kit ve teos kullanıyorum.Ayrıca sileo repo , AMFI/CoreTrust bug ,PoC ( CVE-2022-26766 ) açığı istismarı ile ESign+ , ROCKisntaller+ , ROCKstore geliştiricisiyim.KFD 2 landa , Mac Dirty Cow 2 exploid üzerinde çalışan bir kaç geliştiriciden biriyim. Dış kaynaklı iki kaynakta IOS 14,15,16 ve en 17 sürüm inceleme makaleleri yazıyorum . ..

    Kaynak açıkları 90 günde bir güvenlik şirketleri tarafında açıklanır raporlanır.IOS işletim sistemi kaynak olarak incelenir.Buna güzel bir örnek Google TAG gurubudur. AMFI/CoreTrust bug ,PoC ( CVE-2022-26766 )bu açığı yayınlayan birden çok güvenlik şirketi bulunuyor.Apple bunu fixlemek için IOS 15.8 ,IOS 16.7.1 ve sonrası , IOS 17.3 ve ardında 17.3.1 yayınladı .. .

    Konu başlığı Apple en son işletim sistemi IOS 17 dir.Burda eski sürüm daha iyi neden IOS 17 kullanıyorsun yorumu yapmak yanlış.Bir detayı görüp yorum yaparken sınırımızı bilmeliyiz.Güncel sürüm kullananda Apple fan demek gibi hakkınız yok .Karşıt görüşler olabilir önemli olan saygı çerçevesinde yorum yapmak. …

    Apple iphone yaratırken ,bir tane yapayım yıllarca kullansın diye hedeflemez.Türkiyede cihazlar vergiden dolayı ve ekonomik durum kötü diye sana özel cihaz yapamaz.Zaten ürün skalasında daha ucuz ürünler pazarlıyor.Apple ürünü alanda seçende parayı göz edecekse almaz.Altı üstü bir telefon.Bütçen yetmiyorsa başka modellere yönelirsin.Her iOS sürümü ve cihazla bir çok özellik kullanıyoruz ve kullandıkça Apple fanı değiliz.Cihazı keyifle kullanmak varken eski sürümlerde kalıp pil sağlığını anlık bakıp psikoloji bozmanında alemi yok.Eleştirip takındığımız nokta varsa o ürünü almayıp tepkimizi koymalıyız.Bu yüzden pazar payını düşürerek cezalandırabilirsiniz.Apple ‘da yanlış bişi yapıyorsa farkeder. ..
  • iOS 17 sürümüne gelmesi beklenen yeni özellikler:

    -Kontrol Merkezi kullanıcı arabiriminde ve özelleştirmede büyük değişiklikler
    -Dynamic Island için yeni özellikler
    -Ek her zaman açık ekran ayarları
    -Daha fazla Odak Modu filtresi
    -Sağlık uygulaması kullanıcı arayüzü değişiklikleri
    -Kamera uygulaması değişiklikleri
    -Bildirim değişiklikleri ve ek seçenekler
    -Büyük ölçüde geliştirilmiş Arama/Spotlight
    -Yeni kilit ekranı ve haritalar arayüzünü göstermesi
    -CarPlay özelleştirmeleri
    -Apple wallet özelleştirmeleri
    -Yeni eklenecek Günlük uygulaması
    -Siri iyileştirmeleri
    -Avrupa Birliği ülkelerinde ,üçüncü parti uygulama yükleme
    -Gelişmiş güvenlik güncellemeleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hissiz B 1 R adaM -- 10 Mayıs 2023; 15:46:14 >
  • Konu başlığı adına yakışır şekilde süreci tamamlamasını temenni ediyorum …

    Hayırlı olsun …

    Çok değerli ileri seviyede bilgi sahibi dostlar bulunuyor…



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 10 Mayıs 2023; 21:33:40 >
  • iOS 17  | ANA KONU l 17.4.1 

  • Hocam başlığı IOS veya iOS şeklinde değiştirirseniz daha doğru olur. Büyük İ harfi yok çünkü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riverside. -- 11 Mayıs 2023; 22:19:5 >
  • Riverside. kullanıcısına yanıt
    Gerekli düzeltmeyi yaptım.İlginiz ve alakanız için teşekkürler.
  • PC-telefon arasındaki dosya transferi daha kolay hale getirilse iyi olur iTunes’tan çok anlamıyorum sürükle bırak şeklinde aktarım yapabilsek daha pratik olur.
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    iTunes üzerinde dosya paylaşım bölümü bulunuyor .Fakat ugulama bu paylaşımı desteklerse ,müzik ,film ve doküman ekleyebilir veya PC dosya taşıyabilirsiniz.Resimler uygulamasından PC’ye resim transfer tek yönlüdür.Yapılacak adımlar biraz sınırlıdır.3utools gibi uygulamalarda işlemi biraz daha kolaylaştırıyor.Apple belirlediği sınırları aşamazsınız.iTunes | dosyalar | işlem yapacağınız uygulamayı seçip transfer yaparsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hissiz B 1 R adaM -- 12 Mayıs 2023; 9:44:44 >
  • Hissiz B 1 R adaM kullanıcısına yanıt
    Telefondan oluşturduğum düzenlediğim klasöre resim atamıyorum çok saçma geliyor.
  • Daha 16.5'i veremediler RC2 geldi dün sorunlardan fırsat bulamıyorlar bir türlü.

  • Razor Crest kullanıcısına yanıt
    IOS 17 beta süreci ,5 Haziran tarihinde başlayacak ve ilk beta için çalışmalar hızla sürüyor.IOS 16 sürümünden bağımsız bir süreçtir.
  • IOS 17 ile Üçüncü Taraf Uygulama Mağazası Desteği geliyor.

    Avrupa’nın yeni Dijital Pazarlar Yasası’nın önümüzdeki yıl tamamen uygulanabilir hale gelmesiyle birlikte Apple, iOS 17’nin yayınlanması için gerekli değişiklikleri zamanında yapmayı planlıyor. Bununla birlikte, Apple’ın Avrupalı kullanıcıların uygulamaları App Store dışındaki uygulama mağazalarından yükleyebilmelerine izin vermesi gerekecek.

    Şirketin bunu nasıl yapacağı belli değil, ancak Apple resmi uygulama mağazası dışından uygulama yüklemeye karşı olduğu için muhtemelen bu değişikliği bir özellik olarak vurgulamayacak ve olabildiğince az görünür yapacaktır. Ancak rekabet açısından bu özellik oldukça önemli. Belki de bu iOS 17 ile gelecek en büyük yeniliklerden biri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hissiz B 1 R adaM -- 31 Mayıs 2023; 18:49:50 >
  • Yine iOS 17 yi çıkar çıkmaz yükleyip isyan etmeye hazır mıyız
  • 17.7 den önce kurmayı düşünmüyorum. O zamana kadar sorunları anca çözerler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 1 Haziran 2023; 7:33:12 >
  • IOS 17 beta süreci ,stabiliteden uzak bir şekilde başlayacak.Ana sürüm çıkmadan yüklenmemeli.Bu süreç sadece geliştiriciler için.Fakat yinede bir kısım kullanıcı meraktan yükleyip sorun yaşayacak.
  • Hissiz B 1 R adaM kullanıcısına yanıt

    Bende bunları diyorum tüm bunları bileceğiz farkında olacağız ama yinede yükleyip isyan edeceğiz iOS 17  | ANA KONU l 17.4.1 

  • Hissiz B 1 R adaM kullanıcısına yanıt

    ben ana sürüm yayınlandığında telefonu sıfırlar, yeni sürünü kurarım. Ara sürümlerde bunu yapmam ama. Onları wifi den yükler geçerim.

    Major sürümleri mutlaka yeni iphone olarak sıfırdan kurmak lazım. Eski sürümün üzerine kurduğunuzda sistem afallıyor, çakışmalar hatta çökmeler bile yaşanabiliyor.

  • ios 17 Beta çalışmaları başlasın

  • Demir1357 kullanıcısına yanıt
    Ana sürüm beta süreci ilk aşamda sorular yaşatır.Apple belli aralıklarda halka açık beta sürümleri gelecek.Bu sürümlerde test etmek sağlıklıdır.Baştan sona beta kullanmak ,normal kullanıcılar için problem yaratır .
  • Hissiz B 1 R adaM kullanıcısına yanıt

    O zaman beklemedeyiz hocam

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.