Şimdi Ara

iOS 11 [ANA KONU] (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.926
Cevap
93
Favori
910.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jenk


    quote:

    Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Jenk

    Malesef bende donma ve şarj dayanmama şikayetinden muzdarip olan bir kullanıcıyım bunca zamanlık iphone memnuniyetim 11'le resmen yerlerde,

    Tecrübeli birisi bana 10.3.3 dönerken (26) numaralı hata kodunun ne oldugunu söyleyebilir mi ?

    Sistemi güncelledim,Firewall kapattım,açtım, Mac var OS'u güncelledim. itunes son sürüm. başka neye bakmam gerekiyor acaba?

    Aynen hocam, 1 saat önce güncelledim telefon mafoldu.



    İphone 7 yada 8 veya x alacak parada yok

    ya ben böyle sakata gelmezdim bir anda gelişti yüklemişim bile yoksa 1 ay sonra filan yüklüyordum, şimdi geri de dönemiyorum malesef. yedekten filanda vazgeçtim.

    Geri alma işini geçecen zaten, senin telefon ne hocam?



    yeni bir güncelleme daha lazım hızlanması için ama benim telefon 5s büyük ihtimal 5s i gözden çıkardı apple artık gittiği yere kadar kullanır para biriktirir iphone 8 alırım ne yapalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Jenk kullanıcısına yanıt
    Ben 11'den 10'a geri döndüm imzalar açık sanırım siz neden dönemiyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaomss kullanıcısına yanıt
    Home butonunun geç tepki vermesi cidden hantallaştırıyor telefonu. Bence telefonu ağırlaştıran en büyük etmen bu. Bunun dışında pek bir ağırlık, kasmayla karşılaşmadım ben 7'de.

    Bir diğer şikayetim de herkes gibi pil ömrü ama YouTube'da bir videoda izlediğime göre 11.1 beta 1 ile 11.0.1 arasındaki pil ömrü farkı 1 saat gibi hayli yüksek bir fark. Demek ki Apple pil ömrü üzerinde ciddi anlamda çalışıyor. 11.1'in betası bile böyleyse tam sürümünde eski pil performansını yakalayacağız gibi duruyor.

    iOS 11.0.1'de telefonu aldığımdan beri ilk defa Google Maps'te navigasyonu kullanırken kopma yaşadım. iOS 10.3.3 ile saatlerce dar sokaklarda navigasyon kullanmış olmama rağmen en ufak bir sorun yaşamamıştım. Umarım bu sorunu da düzeltirler çünkü insanı cidden zor durumda bırakıyor yoldayken. Belki de Google Maps uygulamasıyla ilgili bir sorundur.

    Bahsettiğim pil ömrünü gösteren video bu:





  • 1 hafta önce sıfır İphone 6 32 GB aldım. 2 gün evvel İOS 11'e güncelledim.
    2 gündür "ses gelmiyor, aloo alo- tamam şimdi duyuyorum" şeklinde gelen veya giden çağrılarda ses kesilmeleri yaşıyorum.
    Esenyurt (iş)- Bayrampaşa (ev) arasındayım hattım Turkcell.Ses kesilmesi yaşayan başka kimse var mi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki uygulamasında neden "On My iPhone" yok?

    iOS 11 [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pena kutusu -- 2 Ekim 2017; 2:2:48 >
  • 11.0.1'de toparlama var. SE, 6 ve 6s plus'da temiz kurulum 11.0.1 performans olarak 10'u yakalamış hatta geçmiş görünüyor. 5s ise daha kullanılır hale gelmiş.
  • CrAstrum kullanıcısına yanıt
    Çok fazla navigasyon kullanmadım hocam ona birşey diyemeyeceğim. Birde apple haritalar kullanıyorum ben zaten. Ama genel kanı ios 11 ile çekim gücünün artmış olduğu. Bence de öyle. Hücreselin çekin gücünün arttığı yerde gps neden azalmış anlamadım. Belki de dediğiniz gibi uygulama kaynaklı sorun. En kötüsü home butonu açık ara. Onu da düzeltseler pil harici bir sorunum yok. İşin garibi ise multitasking anında açarken uygulamadan çıkarken beklemesi. Daha da garibini söyleyeyim mi, kız arkadaşımla ben aynı model hatta aynı renk 7plus kullanıyoruz. Yazılımlar da aynı ve aynı wifiden güncellendi o derece. Onda da uygulamadan çıkarken tek basışta yağ gibi çıkıyor ama multitaskingi açarken bekletiyor. Benimkinin tam tersi yani. Komedi resmen, eskiden böyle değildi Apple.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 7'lerde kulaklık kabusu

    Teknoloji devi Apple'ın yeni amiral gemisi modellerinde kulaklık girişini kaldırmaya karar vermesinin yankıları halen sürerken yeni cihazların Lightning EarPod'larında bazı sorunlar yaşandığı rapor edilmeye başladı.

    Business Insider'da yer alan habere göre iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'la gelen "kablolu" kulaklıklar iPhone'un Lightning girişi aracılığıyla cihaza bağlanmalarından dakikalar sonra tutukluluk yapmaya başlıyor. Kulaklıklardan müzik sesi gelmeye devam etse de ses ayarı, Siri ya da telefon aramaları gibi özellikler kulaklık üzerinden kontrol edilemiyor.

    Söz konusu hadise yalnızca belirli sayıda kulaklıklar için rapor edilmiş durumda, yani bütün kulaklıklar bu durumdan etkilenmiş gibi görünmüyor. Bununla birlikte konuyla ilgili bir açıklama yapan Apple bu sorunun bir yazılım güncellemesiyle onarılacağını söyledi.

    Apple'ın Lightning Earpod'ların dışında iPhone 7 için bir 3.5 mm kulaklık girişi aparatı da sağladığı biliniyor. Fakat bu aparat üzerinden eski kulaklıklarından yararlanan kullanıcıların bu durumdan etkilenip etkilenmedikleri henüz kesin değil.





    telefonum iphone 7 plus ios 11.1 yüklü bu sorunu yaşayan varmı acaba ? telefon da kulaklık takılı oldugu zaman yürüdüğüm zaman duruyor şarkı telefonla konuşamıyorum ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: infileXible

    1 hafta önce sıfır İphone 6 32 GB aldım. 2 gün evvel İOS 11'e güncelledim.
    2 gündür "ses gelmiyor, aloo alo- tamam şimdi duyuyorum" şeklinde gelen veya giden çağrılarda ses kesilmeleri yaşıyorum.
    Esenyurt (iş)- Bayrampaşa (ev) arasındayım hattım Turkcell.Ses kesilmesi yaşayan başka kimse var mi


    Aynı sorun bende de var. Telefonu yeniden açıp kapatıyorum.



    Diğer telefonum general mobile 5 plus



    Stabilitelik de 5 basar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 11.0.1 yükleyip pişman olanlari görünce gülesim geliyor neden yükledin güncelleme geldi yükledim nie yüklüyosun daha sistem oturmadi sürüm daha yeni zamanla düzelir ama şimdi yüklenicek seviye de değil yüklemeyin diyorum olsun diyip yüklüyosunuz sonra şikayetler art arda geliyo...macera aramaya gerek yok ios 11.1 veya 11.2 ile belki biraz düzelebilir yüklemeyin imzaşar acikken geri dönün bişey kaybetmezsiniz yüklemeyip hata alanlar dfu moduyla yüklesin hatasiz sorunsuz yükleniyo hata alan yine oluyosa itunes güncellesin vede gsm olani indirsin global indirip hata aalanda var almayanda.!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar messenger uygulaması açılmıyor,

    ios11 de bu problemi yaşayan, çözen var mı?
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Pardon eklemeyi unutmuşum.

    https://regmyudid.cc/downloads/profiles/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefon ekranına düşen operatör reklamlarını nasıl kapatıyoruz?
    Yanlışlıkla tarifemi değiştireceğim ondan korkuyorum? Aniden pat beliriveriyor. vodafone yanımda uygulaması vardı ondan dolayı düşündüm uygulamayı kaldırdım halen geliyor.

    iOS 11 [ANA KONU]
  • scaryscreen kullanıcısına yanıt
    onlar bende de geliyor vodafone'da, kapatmanın da bir yolunu bulamadım en azından cihaz üzerinden böyle bir ayar yok. vodafone self servis üzerinden belki bi ayarı vardır. olmadı müşteri hizmetlerini arayabilirsin
  • zaomss kullanıcısına yanıt
    Sizin durum daha ilginçmiş hocam. Model numaralarınızı karşılaştırabilir misiniz? Telefonun arkasında yazıyor. Mesela benimki A1778.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • penguinn kullanıcısına yanıt
    cihaz sarja takilmis.
  • CrAstrum kullanıcısına yanıt
    Köküne kadar aynı cihazlar hocam. Model numarası vesaire herşey eşit. 10.3.3 böyle değildi mesela ikizdi resmen cihazlar. 11ile oldu bu tutarsızlık ama düzelir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim millet kadar değişik millet yok. Güncelleme almıyor diye android telefon almaz gider iphone alır, güncelleme almıyor diye androidi eleştirir, iphonu da güncellemez senelerce ilk aldığı sürümde kullanmaya çalışır, insan gerçekten hayret ediyor..
  • Beyler fotoğraflarda gezerken benim gibi telefonu frame atlayan var mı? Çok rahatsız ediyor bu durum beni.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Ios 11.0 da oldu bana birkaç kez. 11.0.1 de özellikle denedim çok uyuz ediciydi çünkü. Rastlamadım hiç 11.0.1de

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.