Şimdi Ara

iOS 10 gelmiş geçmiş en kötü yazılım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu gün apple stora a gittim randevu alıp ..

    9.3.3 sürümlü jb vardı cydia eraser ile kaldırdım temizlendi neyse .. yedeklememi falan yaptım götürdüm verdim telefonu şikayetim ise telefonun %30 da yada %20 de kapanıp 10 dk sonra açmayı denediğimde açılıyordu ve pilin %18 şerde olduğunu görüyodum bunu bu şekilde anlattım pilde sıkıntı olmadığını fakat yazılım böyle bi sorun çıkarabileceğini iOS 9 da böyle sorunların çok olduğunu söylediler neyse yazılım yükseltmek gerekiyor onaylıyor musunuz diye sordu dedim başka türlü düzelmezse mecbur yükseltecez dedim .. sıfırdan kurulum yaptık ve iOS 10 a yükselttik iOS 9 dan 10 a geçtiğimde bi yabancılık oldu tabi ama kıyaslama yaptığımda ise bırakın iOS 6 yı iOS 9 u aradım resmen .. bu kadar kötü ve basit bi yazılım olamaz .. herşey dümdüz sanki hani bi yolda gidersiniz uzun yol ama yol hep dümdüz arabayı kullandığınızda zevk alamazsınız aynı onun gibi .. arada vites değişeceksin düşüreceksin yükselteceksin ne bileyim direksiyon çevireceksin dönemeçlerde ama bunda hiç öyle bişey yok dümdüz herşey göze hoş gelen smile sen başka bişey yok .. hiç hoşuma gitmedi açıkcası .. neyse yine aynı sorunla karşılaşırsam tekrar gidicem tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Gece gece yaptığınız benzetmeye hayranım. Sanırım yeni gelen baloncuk şekli tasarımdan bahsediyorsunuz. Jony Ive abimiz kenarları yuvarlatılmış şeylere kafayı takmış durumda, yapacak birşey yok maalesef. Bence çok hoş duruyor, ama Android'deki kart tasarımından farkı yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki
  • Oldu o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer telefon 6s ise pil değişim programını sorgulayın eğer ki gruba dahil ise ücretsiz pil değişimi yapmak zorundalar. Belirli bir seride bozuk ve özellikle ios 10 da farkedilen pil problemi var.
    Başlarında mükemmelden aşağısını kabul etmeyip yazılımcılara kan kusturan bir lider olmadıktan sonra apple dan eski performansları beklemeyin. 4s tasarımı kalitesi ios 6 arayüzü ve akıcılığı hayal artık.
  • iPhone 6 fakat garantili telefonun pili değişmesi gerekiyorsa değiştirilmeli .. yazılımdandır diye 9.3.3 gibi güzel yazılımdan 10 a geçmek de eğer sorumu düzeltmezse çözüm değil demek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen iOS 10'u 9 dan daha çok sevdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saygı duyarım zevkler tartışılmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.