Şimdi Ara

İnventus Phanteks Kasalarda %18 İndirim Var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  • P300 kullanıyorum kaliteli bir kasa markası. P400 tavsiye ederim. İnventus bilmeyenler için onu da tavsiye ederim. Müşteri memnuniyeti çok üst düzey düzgün bir firma.

  • teşekkürler

  • şansıma p500 stok yok
  • biraz tuzlu geldi. bunun yerine 500 tl fiyat bandında msi mag forge 100r alınabilir.

  • p500a olsa alırdım

  • P400a kullanıyorum, tavsiye ederim. Çok kaliteli ve şık.

  • Pro M varken P500 filan bakmazdım şahsen ben.

  • Ekran kartı fiyatları normale dönmeye yakın sistem toplayacağım, bu süreci fırsata çevirmek adına alacağım parçaları indirimleri takip ederek alıp ekran kartına ödeyeceğim ekstra parayı buradan sağlamış olurum diye düşünüyorum. Fırsat için teşekkür ederim. Kasanın incelemelerini ve yorumlarını okuyup "PHANTEKS Eclipse P400A MESH" modelini sipariş verdim. Ek olarak 2 veya 3 adet 120mm fan satın almak istiyorum, fan konusunda öneriniz var mı?


    Edit: Sonradan satın alacağım fanların RGB olmasının bir önemi yok benim için, kasadakiler kadar performanslı olması yeterli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Bir -- 14 Şubat 2021; 20:17:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3Bir

    Ekran kartı fiyatları normale dönmeye yakın sistem toplayacağım, bu süreci fırsata çevirmek adına alacağım parçaları indirimleri takip ederek alıp ekran kartına ödeyeceğim ekstra parayı buradan sağlamış olurum diye düşünüyorum. Fırsat için teşekkür ederim. Kasanın incelemelerini ve yorumlarını okuyup "PHANTEKS Eclipse P400A MESH" modelini sipariş verdim. Ek olarak 2 veya 3 adet 120mm fan satın almak istiyorum, fan konusunda öneriniz var mı?


    Edit: Sonradan satın alacağım fanların RGB olmasının bir önemi yok benim için, kasadakiler kadar performanslı olması yeterli.

    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11128 Bunu mu aldınız fansız modeli mi hocam ?


    Rgb önemli değilse Arctic fanlara bakabilirsiniz.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: exclbr

    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11128 Bunu mu aldınız fansız modeli mi hocam ?


    Rgb önemli değilse Arctic fanlara bakabilirsiniz.



    Alıntıları Göster

    Bu modeli satın aldım hocam. İçerisinde 2 fan mevcut ben de 2 veya 3 fan eklemeyi düşünüyorum. Belirttiğiniz markanın fanlarına bakıcam, teşekkür ederim.


    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10409





  • Linkteki kasalar hakkında bilgim yok ancak P600S kullanıcısı olarak kasa kalitesinden çok memnun kaldığımı söylemek için yazıyorum. Öncesinde Corsair 750D Airflow Edition gibi kullanışlılık noktasında başarılı bir kasadan sonra malzeme kalitesi, kablolama ve görüntü çok hoşuma gitti.

  • fiyat çok iyi gerçekten 04.04.2020 tarihinde P400A kasayı 616 TL ye almıştım

  • bu kasalar sıradan kasa değil e-atx destekli daha prof sistemler için son kullanıcı için biraz tuzlu kaçabilir

  • P600s alıcaktım limit kalmamıst, bankamatiğede gidemedim malum sokağa çıkma yasağından, yeri zaten yakın yarın gidip alırım dedim kasa stokta bile kalmamış :D şans diyim artık.

  • Abi kiminiz müşteri memnuniyeti iyi kiminiz prof lar için bu kasalar demişsiniz ama ben anlayamadım. Yani tamamen konuya uzak olmamakla beraber üstat derecesinde de bilgim yok ancak benim bildiğim hava akışı güzel olsun yeter. Bu metal parçalarının ne özelliği var anlayamadım.


    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11127&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber


    Ben bu modeli beğendim ancak neden 500tl verip başka marka almak yerıne 900tl verip bunu almalıyım biri açıklayabilir mi şimdiden teşekkür ederim.

  • zaliminsan kullanıcısına yanıt

    Kasanın malzeme kalitesi çok önemli bende haf 912 + var ağır ekran kartı zamanla sıcaklığında yardımıyla ekran kartının vidalandığı bölümü bir kaç derece dışa doğru bükmüş gpu sagging deniyor, şuan güzel ekran kartlarının içinde ayrıca metal iskelet oluyor bu sarkmalara karşı ama kasanında metalinin sağlam olması lazım. çok ince sacdan yapılmış kasalara bakmamak gerek.


    Diğer bir taraftan eğer işlemci macununa bile 100tl verilirken macundan belki çok daha fark edecek ve çok daha uzun ömürlü bir yatırım olan kasa için paraya kıymak gerekiyor biraz, ama can canlı olduğu için değil tabiki yapısal özelliklerinden dolayı sağlamlığından ve işlevselliğinden ötürü.


    asus gt501 ile p600s arasında kalmıştım gt501 için sac kalitesi kötü ve ince olduğunu okudum forumda içime kurt düştü. p600s değilde PHANTEKS ENTHOO 719 modelinin itx takma aparatının sacını adam tek eliyle youtubede hamur gibi ovalayınca soğudum bir anda phanteks tende, 5-10 gr tenekedenmi medet umdunuz be insafsızlar.


    eskiden silverstone mu neydi kaliteli kasaları vardı taşıyamazdın, hatta adı bile duyulmamış abuk sabuk firmalar bile sanki çelik kasa yapardı şimdi ise kağıttan hallice kasa almamak için canı çıkıyor insanın.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.