Şimdi Ara

İnternetten Para Kazanma Yolları Burada! (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
48
Favori
207.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  İnternetten Para Kazanma Yolları Burada!

    keskazan.com Kazanç Sistemi

    Bu sistem ile linklerinizi kısaltmanız ile linklerinize her tıklayan kişi için hesabınıza para birikiyor.

    Linklerinizi nerede paylaşabilirsiniz?

    Linklerinizi web sitenizde bloğunuzda forumlarda sosyal ağlarda aklınıza gelebilecek her yerde paylaşabilirsiniz ve her tıklandığı an hesabınıza belirli bir miktar para geliyor.

    Ödemeler Hesabınıza her talepte en geç 3 iş gününde yatırılıyor.

    Kazanmak İster misin?

    <<<<< Hemen kazanmaya başlamak için Buraya Tıklayıp Üye Ol >>>>>




  • quote:

    Orijinalden alıntı: blues48

    Arkadaşlar İnternette malum para kazanmak emek ve uğraş isteyen zor ve zahmetli bir süreç. çoğu sitelerin güvenilir olmaması para kazanma konusunda her zaman akıllarda soru işareti bırakıyor. size önereceğim site 2007 tarihinde kurulmuş olan (yani 10 yıl önce) ve kendini kanıtlamış olan bir sitedir.site gün geçtikçe kendini daha da yenilemekte ve yeniledikçe de üyelerine kazandırmaktadır.bu siteye 2013 tarihinden beridir üyeyim. ilk zamanlar reklam izleterek reklam başı 0,001kuruş(tl) kazandırmaktaydı. oda günlük 10 veya 15 reklamdan ibaret.site fazla kazandıramadığından dolayı siteye uzun zamandır girmemiştim. ancak site dediğim gibi gün geçtikçe kendini yenilemiş, anket, task(görev), video izleme, referans ve bonus seçeneklerinide dahil ederek kazanç oranını arttırmıştır. sitemizhttp://www.clixsense.com/?6022131
    zamanınız çoksa eğer task çözme becerinize göre kazancınız kat ve kat artacaktır. ben genel olarak anketten para kazanıyorum. çalıştığım için ve vaktimin olmayışı sebebiyle task az çözüyorum. anca akşamları tasklara bakabiliyorum. telefondan ve bilgisayardan rahatlıkla girilebilen bir site. türkçe forumuda mevcut. güncel anket, task vb. konuları kendi aramızda görüşebiliyoruz. site hakkında UYARIDA BULUNACAĞIM ( hesap açtığınızda aynı IP'ten ve ağdan tek bir hesap açıyorsunuz arkadaşlar. Site yönetimi sahtekarlığa yani birden fazla hesaba izin vermiyor. tespiti halinde hesabınız banlanıyor. sitenin kuralı bu arkadaşlar. üyelik için referansımhttp://www.clixsense.com/?6022131
    aşağıda sitedeki sayfamla ilgili bir kaç resim paylaştım. aklınıza takılan soru olduğunda benimle iletişime geçersiniz arkadaşlar. mümkün olduğunca yardımcı olurum. sağlıkla kalın.

     İnternetten Para Kazanma Yolları Burada! İnternetten Para Kazanma Yolları Burada! İnternetten Para Kazanma Yolları Burada! İnternetten Para Kazanma Yolları Burada! İnternetten Para Kazanma Yolları Burada!

    Kampanyalı linklerinizi özgürce ve kolayca paylaşabileceğiniz serbest bir forum sayfası

    http://affilicity.com/

    Site tanıtımınız ve ürün linklerinizi paylaşabilr kendi sanal pazarınızı oluşturabilirsiniz.




  • Arkadaslar hic yorulma dert tasa yok sadece gunde1 kere oyuna girip altinlari satip para kazananilirsiniz.





    Link : https://cuceler.com/register.php?ref=4032



    Reklamlara tiklayarak para kazanmak icin.



    Link.http://linkshrink.net/ref=f65dZ





    Adfyly ile gunde 50tl kazanabilirsiniz





    Link.https://join-adf.ly/17887561





    Linktel ile her reklam tiklamaya 0.06 dolar para kazanabilirsiniz



    Link :http://link.tl/?r=248973

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Telefonu ile oyun oynayan arkadaşlar aynı zamanda para kazanmak istiyorsanız yada telefon sürekli elimde uğrascak bi uğras olsun diyorsanız güzel bir uygulama var paratavuk.

    Mantık şu sen giyorsun sürekli foto reklam görüyorsun buna istinaden sistem para kazanıyor sanada payını veriyor yatırım yapmak zorunlu değil saatlik bonuslarla ve çesitli oyun içi çekislerlede gelişim sağlayabiliyorsun. Sistem yavaş çalısıyor fakat katlayarak gidiyor. Detay ögrenmek isteyen bana ulaşşın.

    Kayıt olurken benim referansım olmayı unutmayın. Referans bölümüne Mert_583 yazarsanız avantajlı başlarsınız.



    Mobil Uygulama Linki :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paratavuk.conqueror.paratavuk



    Web Site Linki :https://paratavuk.com



    Referans Linkim :https://paratavuk.com/kayit.php?ref=Mert_583

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnternetten para kazanmanın en kolay yollarından biri eğer özel bir yeteneğiniz yok ise satış ortaklığıdır. Yöntemleri aslında çok basittir. Satış ortaklığı platformlarına üye olarak pazarlayacağınız ürünlerin satış linkini alarak internette forumlarda, bloglarda, sosyal medya hesaplarında bu ürünlerin reklamını yapıyoruz.
    En başta yavaş para kazanıyoruz. Ama püf noktalarını biraz okuyarak biraz da kendiniz keşfederek bu kazancı artırıyoruz. Dünyada büyük bir hızla büyüyen bu sektörün yıllık hacmi 15 milyar $.
    Sistemi kurduktan sonra zaten değirmen dönmeye başlıyor. Özet olarak aşağıdaki adımlarla parayı kazanıyoruz:
    1-)Satış ortaklığına aracı olan bir ağa üye oluyorsunuz Xticaret veya Clickmerkez
    2-)Bu Sitelerden Satış ortağı olup hakkında bilgilendirici makaleler yazacağınız bir ürün buluyorsunuz.
    3-)Ücretli bir site veya ücretsiz bir blog ediniyorsunuz. Bu arada site adınızın konunuzla alakalı olmasına dikkat edin.
    4-)Satış ortağı olduğunuz ürün ile alakalı makaleler yazmaya başlıyorsunuz.
    5-) Yazdığınız makaleleri sitenize ekliyor ve Xticaret ve Clickmerkez’den almış olduğunuz takip kodunu yazınızın içerisine uygun yerlere yerleştiriyorsunuz.
    6-)Sitenize ziyaretçi çekmek için makale sitelerine hazırlamış olduğunuz yazıların sonunda kendi blog adresini ekliyorsunuz.
    Eğer ağır bir işiniz yok ise bu işi yaparak maaşınızla birlikte ek ücret kazanabilirsiniz. Ya da bir işiniz yoksa bunu bir meslek olarak yapabilirsiniz. Attığınız taş kolunuzu hiç mi hiç yormayacak.
    Bu üstteki işlemler için bazı e-kitaplar ve sitedeki bilgilendirmeler size yardımcı olabilir. Bunun en bilineni goomass’tır. Aslında yapılan işlemleri daha detaylı olarak anlatıyorlar. Bu işi yaparken daha da büyümek daha fazla para kazanmak için inceleyebilirsiniz.

    Goomass Kitap



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigmaOlomouc -- 10 Ekim 2017; 17:49:42 >




  • bencw güzelşey
  • Arkadaşlar öncelikle benzerlerini bilmeyenler için kısaca açıklayayım, site karşılıklı yardımlaşma topluluğudur. Yardım sağlama ve verme üzerine kuruludur. Herhangi bir havuz hesabı yoktur. Aylık %50 büyüme veriyor ve referans bonusu da %5'tir.

    Eylül ayında sahte hesaplarla saldırı düzenlendi sisteme. Binlerce sahte hesap ile ödeme yapmamak üzere talepler açıldı. Bu olunca insanlar panikle çekim talepleri açtılar, yeni yatırımcılarda tabi ki yatırım taleplerini iptal ettiler ancak hemen önlem alındı ve bu tıkanmadan dolayı bir oylama sunuldu. Tüm yatırımcıların oylarıyla bir yeni başlangıç yapıldı ancak kimsenin mağdur olmaması için anaparasını almayanların anaparaları hesaplarına eklendi. Sistem 25.09.2017 tarihinde bu yeni sıfır ayarında haliyle yeniden başlayacak. Bu şekilde 2 sene gitmiş bir sistem ve saldırı olmasaydı daha gidecekti. Bu yeni başlangıç güzel bir fırsat.

    Davet etme bonusu olarak, davetlilerinizin yardımlarından %5 oranında bonus kazanabiliyorsunuz. İlk yardım ve davetli bonusları 15 gün sonra aktif hale geliyor. Sizin yardımlarınızda da ilk yapacağınız yardımda paranız 1 aylık donduruluyor, daha sonra yardım alma aracılığıyla çekim yapabiliyorsunuz. Karlar haftada iki kere hesaplanıp ekleniyor hesabınıza. İlk yardımdan sonraki yardımlarınızda 1 aylık dodurma süresi de kalkıyor, istediğiniz zaman o zamana kadar eklenen kar ile birlikte çekim talebi yapabiliyorsunuz.

    İşlemler bitcoin ile yapılmaktadır. İşlem sonrası işleminizin hash kodunu ekliyorsunuz, sitenin bitcoin ağı ile entegrasyonu var sanırım ve işlem blockchain de 3 onay alınca otomatik onaylanıyor.

    Şimdi gelelim bazı arkadaşların soracağı bu MMM çakması mı sorusuna. Ben yaklaşık bir senedir MMM turkey üyesiydim. Daha sonra arkadaşım bu siteden bahsetti bana. Site 2016'dan beri var dedi. Ben girince benzerlik nedeniyle scam mi diye düşündüm ancak bu arada MMM'den beni soğutan bir olay oldu ki, benim ocak ödemelerim yapılmazken bazılarının şubat ödemeleri almaları beni açıkçası hem düşündürdü hem soğuttu. Bu nedenle deneme olarak bir miktarla, bu siteye girdim. Ve gayet başarılı işlediğini gördüm. Konuyu daha önce açacaktım ama ödemeleri alıp yayınlama kararı aldım.

    MMM'den farklı olarak tüm ülkelerdeki üyeler tek site üzerinden işlem yaptığı için bana daha çekici geldi. Ayrıca burada bir aylık aktif üye olduktan sonra üyelerin talepleri üzerine başlatılan anketlere katılarak eklenmesi veya değişmesini istediğiniz konularda fikrinizi paylaşabiliyorsunuz ki bunu gerçekten sevdim. Yani MMM'de yapılan bir anlık herkesin dondurulmuş mavrolarının kafalarına göre aktif edilmesi gibi olaylar burda üyelere sorularak yapılıyor.

    Örneğin birilerinin isteği ile başlanılan türkçe dil seçeneği, üyelerden çevirmenlik yapmak isteyen gönüllüler aracılığıyla geçenlerde siteye eklendi. Daha sonra Fransızca ve Rusça için başvurular yapılmış, yardımcı olmak isteyenler bunlara katılabiliyor.

    Not Arkadaşlar sisteme linkten kayıt oluyorsunuz sonra gmail adresinize onay geliyor ona tıklıyorsunuz üyeliğiniz tamamlanmış oluyor daha sonra hesaplar kısmından bitcoin adresinizi giriyorsunuz tamam diyorsunuz daha sonra yardım sağlam istiyoruma tıklıyorsunuz ne kadar yardım sağlayacaksınız yazıyorsunuz 10 20 30 40 dolar diye gitmekte daha sonra eşleşme gelince size hangi hesaba bitcoin atmak istediğinizi söylüyor altta çıkıyor zaten göster deyince göreceksiniz hesaba atıyorsunuz bitcoin tx kodunu giriyorsunuz onaylanıyor daha sonra 1 ay bekliyorsunuz % 50 kar elde ediyorsunuz istediğiniz gibi parayı çekebilirsiniz size kalmış herkese iyi kazançlar diliyorum

    Üyelik Linki :http://www.mastershare.net/register/rWJOUtVwcef

     İnternetten Para Kazanma Yolları Burada!


     İnternetten Para Kazanma Yolları Burada!




  • ücretsiz anket listesi indirinhttps://yadi.sk/i/mIXjldux3P2B5r
  • İnternetten para kazanmak çokta basit birşey değil. İnternetten araştırarak makul meblağlar kazanmak zor. Birkaç dijital kitap ve eğitim kitini okuyup anlamanız size yardımcı olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigmaOlomouc -- 1 Kasım 2017; 17:51:11 >
  • arkadaşlar clixsensede task yaparak,,anket doldurarak,ve other görevleri yaparak para kazanmak mümkün üye olmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki linki tıklayarak üye olabilirler parayı payza aracılığı ile banka hesabınıza aktarmak mümkün tamamen güvenli

    http://www.clixsense.com/?6247907
  • ÇİFTLİK SHOP GÜVENİLİR Mİ?

    Çiftlik Shop, üyelerinin yatırımlarını hayvancılık sektöründe değerlendiren bir yatırım platformdur. İşletme Balıkesir ili Erdek ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde bulunmaktadır. Hali hazırda yaklaşık 100 (yüz) adet küçükbaş hayvan (koyun) bulunmaktadır. Sahip olunan hayvanlar yaz – kış köyün dışındaki yerlerinde bulunmaktadır. Burada otlatılmakta ve gerekli bakımları yapılmaktadır.

    Genelde sahip olduğumuz hayvanlar kurbanlıktır. Hayvanlar gezerek, doğal ortamda beslendikleri etleri hem lezzet yönünden hem de sağlık yönünden oldukça kalitelidir. Özel müşterileri olup, her Kurban Bayramı’nda yüklü miktarda satış yapılmaktadır. Bütün hayvanlar aylık olarak veteriner tarafından kontrol edilmekte ve gerekli aşı vs. işlemler yapılmaktadır. Kazan-kazan anlayışla hareket eden firma müşterilerinin memnuniyet oranını en yüksek seviyede tutmak için özel çaba göstermektedir.

    ÇİFTLİK SHOP İLE PARA KAZAN

    Çiftlik Shop ekibi, özellikle mart ve nisan aylarında Çanakkale ve Balıkesir bölgelerindeki köyleri gezerek kaliteli kuzu (özellikle erkek) alımı yaparak, Kurban Bayramı için hayvan toplamaktadır. Yine bu sene Mart 2018 ayında da kurbanlık hayvan alımı olacaktır. CiftlikShop.com a yapılan yatırım durumuna göre 90 – 100 küçükbaş hayvan alımı planlanmaktadır. Toplu alımlarda indirim yapılacağı için bu durum Çiftlik Shop’a oldukça büyük avantaj sağlayacaktır. Ayrıca, kendilerine ait yerleri olması ve sürekli satın alınan yem vermek zorunda olmamaları sebebiyle kar durumları artmaktadır.

    ÇİFTLİK SHOP İLE KAÇ PARA KAZANIRIM?

    Çiftlik Shop, kazanç olarak çok büyük kazançlar vaadetmiyor fakat gerçek bir kazanç fırsatı vaadediyor. Gerçekten hayvancılıkla uğraştıkları için az veya çok bir kar durumu söz konusudur. Çiftlik Shop sahibi ile yaptığımız görüşmelerde şunları ifade etmektedir: ‘Çiftlik Shop olarak oluşturduğumuz bu özel platformun, herkese kazanç sağlamasını hedefliyoruz. Hedeflerimiz büyük işimiz zor. Biz bu durumun bilincindeyiz. Yatırımcılarımız kesin olarak %10 kazanır, %15 kazanır dersem yalan olur. Ama şunu içtenlikle söylebilirim ki: Yıllık bazda %30 - %35 arası bir kazanç vereceğimizi öngörüyorum.’

    ÇİFTLİK SHOP PROJELERİ NELERDİR?

    Çiftlik Shop’ın öncelikli hedefi yatırımcılarına para kazandırarak onların yüzünü güldürmek ve kaliteli bir sistem alt yapısı oluşturmaktır. Öncelikle Mart 2018 ayında kurbanlık küçükbaş hayvan alımı yapılacaktır. Özellikle Kurban Bayramı sonrası elde edilen karlar yatırımcılara dağıtılacaktır. Aldığımız bir habere göre, mart ayında büyük bir kampanya başlatacaklar çünkü kurbanlıklar için yatırımlara ihtiyaçları var. Eğer yatırımlar istenilen seviyede olursa, Orman İşletme Müdürlüklerinden dikili ağaç ihalelerini alarak orman emvali satışı işine girmeyi de hedefliyorlar. Bu durum gayet mantıklı, biz de kendi değerlendirmemiz de Çiftlik Shop’u gelişmeye ve yararlı olmaya çalışan kaliteli bir platform olarak gördük. Herkese bol kazançlar. Yatırımlarınızı Çiftlik Shop’ta gönül rahatlığıyla değerlendirebilirsiniz. İnternetten Para Kazanma Yolları Burada!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çiftlil Shop -- 24 Kasım 2017; 22:18:12 >




  • Arkadaşlar merhaba (700 TL geri iade)
    Detaymaxineti yeterince araştırmışsınızdır,
    Herkesin daha çok kazanması için aşağıdaki linkim üzerinden yapacağınız üyelik ile bana yatacak olan
    70 $(265TL) ı anında IBAN ile banka hesabınıza gönderiyorum.Altın pakete yükseltmeleri durumunda artı 115$ ıda toplamda 185$(700 TL) direkt İBAN ile banka hesabınıza gönderiyorum
    Herkes bol kazançlar Azar azar olsun herkes kazansın .Güvenlik için telefon numaramı yazmıyorum bana 7/24aşağıdaki mailden ulaşabilirsiniz
    Link :https://sys.detaymaxinet.com/?r=GP32S2
    Mail: sayman5656@yandex.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayman56 -- 31 Ocak 2018; 23:10:44 >
  • Clixsense güvenilir bir site arkadaşlar şahsen ödemelerimi hep alıyorum anketler duruma göre 0,5 ile 2 dolar arasında değişebiliyor tıklayarak ücretsiz üye olup türkçe forumdan yararlı bilgiler alarak sizde kazanmaya başlayabilirsiniz.
    Ayrıca blogumda da güzel bilgiler mevcut.tıklayınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbelen03 -- 1 Ocak 2018; 18:12:21 >




  • Para kazanmak isteyen arkadaşlara benden başlangıç için tavsiye yazısı.''Para kazanmak için ne yapmalıyım ?'' İlk sorunuzun cevabı yani

    http://trlink.org/GoPuJ
  • Merhaba Arkadaşlar. İnşaat Sektöründe Aktif Olarak İş Yapan Yatırımsız Bile Gelir Elde Edebileceğiniz Bir Sistemden Bahsetmek İstiyorum Sizlere.Kesinlikle Sağlam Altyapıya Sahip Ödemeleri Düzenli Bir Sistem.Bence Gözatmanızda Fayda Var.Herkese Bol Kazançlar Diliyorum. https://konutkazanc.com/Kayit/10159

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Öncelikle verdiğim sunum dosyasını okuduğunuz için teşekkür ederim. Size hiç bir yerde eşi benzeri görülmemiş netork şirketi olan PİEMPİ şirketini tanıtmak isterim. Biliyorsunuz ki bitcoin dünyada hergün değer kazanmaya devam ediyor bu yazıyı yazdığım zaman 60 bin TL civarında ve her geçen gün değer kazanmaya devam ediyor. Sizde bu pastadan pay alıp ciddi miktarda kazanç elde etmek istermisiniz. Şuan anlatacağım bilgi kesinlikle ilginizi çekecek ve ileride iyiki PİEMPİ şirketine katıldım diyeceksiniz. Ayrıca PİEMPİ şirketine önceden yatırım yapanlar ilk aydan yatırdıkları yatırımı amorti ettiler. Ama siz hiç merak etmeyin PİEMPİ sayesinde sizde hiç bir network şirketinin de görülmemiş kazançları elde edebileceksiniz. Ayrıca şirket coin borsası ve kendi arbirtaj robotu sayesinde az miktar da yüksek kazançlar elde ediyor. Bizde yatırdığımız yatırımın aylık kazancını her ay eksiksiz bir şekilde düzenli olarak alıyoruz. Ayrıca yatırdığımız yatırımın süresi bitince bize PİEMPİ bize yatırımımızı geri veriyor buda ekstra bir kazanç oluyor. Şirket ödemeleri bitcoin ile veriyor. Bitcoin değeri arttığı zaman bizimde kazancımızın değeri artıyor! Şirketimizde 4 adet yatırım paketi seçeneği var kurucu paketi alırsanız PİEMPİ şirketinin kullandığı arbitraj robotunu sizde kullanabilirsiniz ve daha daha birçok özelliği PİEMPİ şirketi kullanıcılarına sunuyor. Ve sağlam altyapımız kaliteli ekibimiz işimizi doğru dürüst yaptığımız için en büyük yerli network şirketi olmayı hedefliyoruz. Bunu için her gün daha sıkı bir şekilde çalışıyoruz.

    https://cryzprty1997.wixsite.com/piempi-nedir




  • internette gezinirken karsılastım bir youtube kanalında . Bir çiftlik oyunu , 9 dilde yapılmış, oynaması kullanması anlaması cok basit bir site. sıkca sorulan sorular kısmında aklınıza takilan tum sorulara yanıt vermisler.

    referanslı ve referanssız linkleri var aşağıda. referans linki benim. isterseniz referansı kullanarak kayıt olabilrsiniz. ingilizce metnini de bırakayım. belki bilen vardır (youtubeden aldım)

    This is without refer linkwww.milkolog.com
    İts my referenced link www.milkolog.com/registrations/registration-global.php?ref=ref_5a7991d6a981b

    There is a newest game. Its name is Milkolog.com ; and the users developing his farm, producting milk, sell them and buy new cows and continue to grow their farm.

    When you are in good status, you are selling your milks and convert to real Money.
    And you can get drawal via Bitcoin or Litecoin
    There are 9 different languages . You can register,which language you wish.
    You can find new persons for game, they can register with your reference link. And you can step to next level. You will have a reference link inside of your profil details.
    There 6 different cow types in the game. These are (Lazy, Gaily, Sleeper, Guzzler, Stubborn and Diligent cow)
    İn the 1st degree , the Lazy cow 15 Liter milk, 2nd degree 17 Liter Milk and 3rd degree 20 Liter milk producting milk. (when you registered, you will see the product table)

    You can text and paste your reference link to social media website




  • Mobilon Para Kazandıran Uygulama Platformu


    Herkese Merhaba,

    Yakın bir zamanda Mobilon adında bir platforma kayıt oldum. Mobilon ,Android ve IOS telefon işletim sistemlerinde Play Store veya App Store'dan kolayca ve ücretsiz indirilebilen bir uygulama platformudur.

     İnternetten Para Kazanma Yolları Burada!


    Uygulama içerisinde birçok kazanç yapısı bulunmakta. Bunların birkaçından bahsedecek olursam en sevdiğim kazanç sekmesinin soru-cevap olduğunu söyleyebilirim. Bu sekmede genel kültür soruları bulunmakta. Soruları doğru cevapladığınızda her doğru sorunuz için 40 kuruş kazanıyorsunuz. Uygulamaya her saat başı giriş yaparak saatlik bonus kazanıyorsunuz ve her saat başı sizin belirlediğiniz zaman dilimlerinde sizin için yenilenen ve tekrar kazandıran soruları doğru cevaplayıp kazanç elde ediyorsunuz. Her sorudan önce ve sonra en fazla 20 saniyelik olan reklam videolarını izliyorsunuz ve videolardan da ayrıca 40 kuruş kazanıyorsunuz. Her saat başı iki reklam videosu izlemeniz yeterli olacaktır.


    Bunun yanı sıra karşınıza her saat başı yeni anket sorusu çıkıyor. Anket sorularını da cevapladığınızda onun için de ayrıca kazanıyorsunuz. Uygulamanın sizlere sunduğu kazanç fırsatları elbette bunlarla sınırlı değil. Aynı zamanda uygulamanın bir diğer özelliklerinden olan uçak ve otobüs bileti al-sat kazan fırsatından da yaralanabiliyorsunuz. Uçak ve otobüs biletlerinizi bu uygulama üzerinden satın aldığınızda ya da bir başkasının almasına vesile olduğunuzda da ayrıca kazanç sağlıyorsunuz. Tabiki başka seçenekler de mevcut. Alışveriş yaptığınızda ya da bu uygulama üzerinden bir başkasının alışveriş yapmasını sağladığınız zaman, uygulamanın kazanç sağlayan diğer bir seçenek olan otel rezervasyonu yaptığınız zaman, sigorta yapma, yol yardımı satma, fatura ödeme ve telefon uygulaması indir gibi seçenekleri de gerçekleştirdiğiniz zaman hiç azımsanmayacak kazanç elde edebiliyorsunuz. Bu uygulama ile yalnızca ek gelir değil aynı zamanda aylık düzenli bir gelir de elde etme hakkına sahip oluyorsunuz.


    Birbirinden güzel kazanç sağlayan bu uygulamadaki fırsatlardan yararlanabilmek için uygulamayı Google Play Store ya da App Store ya da telefonunuzun desteklediği mağazadan Mobilon uygulamasını indirmek ve uygulamaya kayıt olmak gerekiyor. Uygulama içerisinde yapılan 299 TL organizasyona giriş ücretini ödediğiniz taktirde ekstra kazanç elde etmeye başlayabilirsiniz. Fakat ücret ödemeden önce denemek isterseniz bir haftalık deneme sürümünü kullanabilirsiniz. Sağladığınız kazançlar hesabım sekmesinde görüntülenecektir. Hak ettiğiniz meblağ ilk kayıttan 45 gün sonra belirtmiş olduğunuz İBAN hesabınıza yatırılacaktır. Daha sonraki kazançlarınızı ise her ayın 1'i ve 15'inde hesabınızdan çekebilirsiniz. Unutmayın ne kadar çok üyeniz olursa o kadar fazla kazanç elde edersiniz.
    Mobilon dünyasına girip siz de kazanç elde etmek isterseniz 51788384 referans kodu ile kayıt olup başlayabilirsiniz.
    Not : Uygulamaya kayıt olmak için referans kodu kullanmak zorunludur. İnternetten Para Kazanma Yolları Burada! İnternetten Para Kazanma Yolları Burada! İnternetten Para Kazanma Yolları Burada!




  • Herkese selamlar ben internetden para kazniyorum sizlere verdiyim linkden kuzel paralar kazana bilirsinizhttp://link.tl/?r=297680
  • Biraz uzun biliyorum ama okursanız büyük bir çoğunluğuzun pişman olmayacağına eminim.(Ciddi zengin olan arkadaşlar okumasın)Arkadaşlar size şimdi şu zamanın en garanti kazanç firmasını söyliyeceğim.Detay Maxinet.Benim bu şirkette altın paketim var aylık 1350 tl kazanıyorum.Gümüş paketle başlangıç yapıyorsunuz aylık 450 tl kazanıyorsunuz.(Tabi fazla hesap açıp ya da paketinizi yükselterek daha fazla kazanmak mümkün)Şirket 10 gün sonra size Hometech marka 1100 tl değerinde laptop gönderiyor(Tabiki paketi satın aldıktan sonra.)Maxinetin sitesinde Maxi yazılım var.Paketi satın aldıktan sonra yazılımı indiriyorsunuz.Şirketin tek istediği bu yazılımı bilgisayarınızda 8 saat açmak.Şirket başlangıçta tüm bunlar için 590 dolar istiyor.Mantıklı düşünecek olursak verdiğimiz paradan Pc parasını çıkarırsak o parayı laptopunuzu düzenli olarak günde 8 saat açarak 2 ayda zararınızı çıkartıyorsunuz.1yıl sözleşmeli olduğu için geri kalan 10 ay da paranızı yiyorsunuz.Ben 6 aydır yapıyorum ve tüm samimiyetimle söylüyorum bu iş şu zamanın en garanti işi.Şimdiden 50.000 üyeye ulaştık.Firma da yazılım da Türk firması ve İstanbul Kartal da işyerleri var.Bu iş tamamen yasal devlet vergi levhalarına kadar herşeyleri var.Daha anlatacak çok şey var ama burada kısa kesiyorum.Daha detaylı bilgi almak isteyenler
    Wtsapp tel no:0536 971 18 10
    Sisteme kayıt ücretsizdir.En azından kaydolup siteyi inceleyin.Fikir sahibi olun derim ben.
    Sisteme Kayıt linki:https://sys.detaymaxinet.com/register.php?r=7YKHZN
    Not:(Kayıt yapmadan 5dakika önce telefon numaramdan haber vermeniz gerekiyor bir sms atsanız yeterli çünkü siz kayıt olurken sponsorunuz olduğum için ve üye güvenliği için bana bir kod geliyor.O kod olmadan kayıt olamıyorsunuz.)
    Ayrıntılı bilgi için:https://www.facebook.com/detay.maxinet.7583?ref=br_rs
    Okuyan herkese teşekkür ederim ve sizi de bolca kazandığımız Detay Maxinet ailesine en kısa zamanda bekliyoruz.
    Cafer Bin Muhammed
    Hayatta unutamayacağımız en büyük pişmanlık, pişman olurum diye yapmadıklarımızdır. İnternetten Para Kazanma Yolları Burada! İnternetten Para Kazanma Yolları Burada! İnternetten Para Kazanma Yolları Burada!




  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.