Şimdi Ara

İnternetteki en gizemli şarkı - söyleyenin ve ismi hiçbir şekilde bilinmeyen parça

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.youtube.com/watch?v=zPGf4liO-KQ&feature=youtu.be


    the most mysterious song on the internet diye geçiyor. grubun adı, şarkının ismi, yayınlanma tarihi hiçbiri bilinmiyor. işin garip tarafı bu şarkıyı dinleyenlerin ben bunu önceden dinledim demesi. bilinen tek şey 80li yılların başında bir alman radyosunda yayınlandığı.


    darius s. isimli bir kişi donanım arşivi ölücüsü gibi o zamanlar da internet olmadığı için duyduğu bütün şarkıları kayıt ediyordu. darius şarkıyı bulmak için araştırmaya başlıyor. 80lerin müziğine merak salmış kişilerle ulaşmak için reddit'de dolaşıyor ama oradan bir sonuç çıkmıyor. en son ndr2 musik für junge leute (gençler için müzik kuşağı) adlı bir radyo programında yayınlamış. ve bilinen başka bir kaynak yok.


    ndr2'nin arşivinde 10.000 geçen plak kayıtları vardı. bu şarkıyı bulmak için tek tek plakları dinlemenin imkanı yoktu. almanya kanunlara göre eğer bir şarkı radyo da yayınlanacaksa resmi evraka dökülmeliydi. 1933 yılında kurulmuş almaya devlet kuruluşu gema'dan bu gizemli şarkının araştırılması için izin isteniyor ve tabii ki izin verilmiyor. maalesef şuana kadar söyleyeni ve şarkının ismi bulanamamıştır.


    Şarkıyı o zaman radyo yayınına sokan Dj bile bulunmuş ancak dj'nin böyle bir şarkının varlığını dahi unutmuş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laylaylaylom -- 5 Aralık 2020; 21:2:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.