Şimdi Ara

internetteki düşman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • insan aslında tek olmasına rağmen gruplaşmak ve farklı düşüncelerde olmak onun doğasında vardır..tüm insanlar eşittir aynı göz aynı burun aynı saç aynı beyin


    ancak HIRSI insanın içindeki düşmandır...hırs her şeyi mahfeder..her grup kendi haklı olduğunu düşünür ve diğer insanları da kendi haklılığına inandırmaya çalışır


    PARA.....menfaati asıl amacıdır..tüm kötülükler bunun için yapılır tüm insanlar onun için öldürülür...insanların tümü aynı olmasına rağmen.


    bir devlet diğer bir devleti illa silahla ele geçirmez...onu en küçük parçasından vurur ve yayılır..çünkü devir internet devridir..kablolardan yayılır ve çocuklarınızın beynine kadar işler.

    onları yıkar ve kendine benzetmeye çalışır..bu yapı buralara yabancı değildir.


    onların filmlerini seyredersiniz onların oyunlarını oynarsınız onların sitelerinde gezersiniz onlar sizin sitelerinizde gezer...artık internet devrinde beyinlerde savaşırsınız.


    çocuklardan başlarsınız çünkü onlar büyüyecek yeni aileler oluşturacak ve o ülkenin yeni halkı olacaktır..mesajlarınızı filmlere çizgi filmlere oyunlara saklarsınız..google a subliminal mesaj yazıp görürsünüz..aileyi parçalarsınız önce en küçük yapıyı.inançlarını yıkarsınız..çocugu internette yakalar senin devletin kötü çalışmıyor dersin bak şunu yapamıyorlar değil mi dersin evet derse onu gruba alırsın.asker yaparsın para verip hakim yaparsın yetki verip komutan yaparsın ve bunu iyilik altında yaparsın...gizlice kasetle yaparsın..olmazsa bu ülkenin gerçek beyinlerini okuldan atar kendi adamına soruları verip yaparsın.


    parayla kendin gibi düşünen bir ordu yaratırsın..onların inançlarını yıkarsın ülkelerini kötülersin artık inancı olmayan kendini satar halkını satar çünkü günah kavramı yok olur ülkesini satar artık haysiyeti de yoktur.


    piyonlarınız devlete sızarlar hakim olurlar asker olurlar polis olurlar halkı en güvendiği yerden vururlar..ve paralar akmaya başlar..bunu tahta bir ranzada ağlayarak vaaz veren hoca dağda şalvarıyla zıplayan eşkiya nasıl yapar.


    bu işleri hırsı olan doymayan büyük kalabilmek için diğer ülkeleri sömürmek zorunda olan sözde büyük devletler yapar.bunlar tek kul işi değildir ama onlarda bu işleri aynı yolla yapar onlar insanları sömürür büyür devletler onları görür bir devlet diğer devleti sömürür devlet ne kadar küçükse o kadar kolaydır.inanç ta sömürülür insansızlıkta her genç doğru olan yolu görebilecek kadar akıllı olmalıdır.


    gençlerin beyinleri körpedir..ergenliğe ulaşınca hele üniversiteye varınca daha dün geldiği bu dünyayı henüz anlamadan en zeki nin kendisi olduğuna inanır işte bir gencin en savunmasız olduğu an bu andır.


    sen akıllısın neden diğer sıradan insanları yönetmiyorsun onlar senin gibi buralara gelemedi demek sen daha akıllısın seni yönetenlerden neyin eksik neden senin dediğin olmasın.

    o genç artık ele geçmiştir halbuki okumak biraz kader biraz para işidir her zaman akıl yetmez cahil bir insan hayat okulundan sizden daha güçlü ve tecrubeli çıkabilir..hayat tecrubesi olan sizin inandığınız o kişiye inanmayabilir.


    allah yok bu dünyaya tesadüfen geldik..ağaçlar tesadüfen çıktı yağmur tesadüfen yağdı bu dünyada milyar yıl tüm canlılar tesadüfen doydu var oldu..zina zevk günah değil bak ne kadar güzel artık korkmuyorsun değil mi...bunu söyleyene de vay dinci vaay dersin bu da bir yol.


    allah korkusu olmayan bir insan her kötülüğü yapar eli titremez kalp atışı değişmez çünkü yaptığının normal olduğuna inanır..bunu menfaati için yapar..bu insana her şeyi yaptırırsınız..daha kötüsüde vardır..inaçlıyken dönenler...bunlar daha kötüdür o yaptığının kötü olduğunu bildiği halde yaparlar işte bunlar DEVLETİNİ SATARLAR MİLLETİNİ SATARLAR VATANINI SATARLAR...deprem olup yer sallandığında en inançsız insan bile beni kurtar diye yalvarır..gördük.


    ince sözlük yahşi sözlük ve buralar...bu gençleri ele geçirme inançlarını yıkma aile yapısını çökertme devletlerine inançlarını yıkma başka grupların ayrı yollarına çekme operasyonları internette sürüyor.


    girin bakın...oralarda ellerinde silah yerine klavye olan düşmanlar... gençleri en kutsal olan şeylere küfür ettirerek ele geçirmekteler.


    teröristler ajanlar bölücüler bu halkın hazinesini ele geçirmek isteyen her yapı orada...


    desteklediği o terörist bastığında insanlar çocugunun cansız bedenine sarılıp devlet bizi kurtarsın der ağlar bunu da gördük.


    gerçekten zeki olan genç huzurun en kıymetli şey olduğunu bilir..dünyaya henüz gelmiştir..bu kurtlar sofrasında henüz yenidir....insanların gerçek yüzüyle tanışmak için erkendir.önce yaşa ve gör sonra yaz.


    internette bu büyük kaynağın içinde boş şeylerle uğrasmanız onların istediği şeydir.


    hayvanların kendisini beslemek yerine kedi resmi beğenmek arkadaslarınızla yaşamak yerine onların filtreli resimlerine kanmak boş iştir dedik ya aslında insan insandır kiminin yüzü güzeldir kiminin kalbi..güzellik için filtre kalp için sağlık gereklidir...BU YAPTIĞINIZ BOŞ İŞLER ANCAK ÖZEL BİLGİLERİNİZİ BU AYRILIKÇI İNSANLARIN ELİNE DÜŞÜRÜR.


    bir ülkenin gençliği eğer üretmek yerine boş işlerle gençliğini harcıyorsa o ülke büyüyemez onlar bunu iyi bilir.


    TEKNOLOJİYE MERAKINIZ VAR..OYUN OYNAMAK YERİNE OYUN YAPIN BİLGİSAYAR PARÇASI ÜRETİN UÇAK PARÇALARI YAPMAYA YOĞUNLAŞIN KİMYAYI BİLİM İ ÖĞRENİN..HEM SİZ KAZANIN HEM MİLLETİNİZ KAZANSIN HEM MUTLU OLUN.


    bir çok açık kapı var ÜLKENİN MÜHENDİSE DOKTORA BİLİM ADAMINA UZMAN OLANA BU KADAR ÇOK İHTİYACI VARKEN UÇAK YAPMAYA ARABA YAPMAYA ÇALIŞIRKEN AŞI ÜRETMEYE ÇABALARKEN.


    SİZİ YÖNETMEYE ÇALIŞANLARLA AKLINIZA SORULAR SOKUP SİZİ YÖNETMEYE ÇALIŞANLARA NEDEN UYARSINIZ MİRİM.


    .....AKIL BU MU.


    ONLAR ÖNCEDEN BU ÜLKEYİ BORÇ BATAĞINA SOKUP BU ÜLKEDEKİ UÇAK FABRİKALARINI ARABA FABRİKALARINI KAPATTIRIP SİZ YAPMAYIN BİZ SATARIZ DİYEN SONRA KIBRISTA BENİM SATTIĞIMI KULLANAMAZSIN DEYİP BU HALKIN İNSANLARINI ZULME TERKEDENLER DEĞİL Mİ.


    evet bu ülkede uçak yapanda vardı araba yapanda...o zihniyet onu da kapattırdı bunu da..


    onlar buralarda....her yerde...kendinizi koruyun.


    ŞİMDİ YENİDEN UĞRAŞIYORUZ YAPMAYA....DOKTOR OLUN MÜHENDİS OLUN BİLİM ADAMI OLUN HEPSİNDEN ÖNEMLİSİ İYİ İNSAN OLUN VATANINIZI İNSANLARINIZI HER ŞEYE RAĞMEN SEVİN DE BİR EL ATIN ŞU ÜLKEYİ KALKINDIRALIM...CEBİNİZ PARA GÖRSÜN EĞER AMAÇ BUYSA NE MUTLU ÖNCE VATAN DİYENE.


    Şimdi gelelim sadede..bu forumda gezenlerin uğraştığı şeyi de sözü nereye getireceklerini bilmeye



    AKP YE DE VERMEYİN OYUNUZU GEREKİRSE....ÜSTTE YAZDIKLARIMIZA YEDİRMEYİN KENDİNİZİ ÜLKENİZİ BU YETER..AKIL GÖSTERİR DOĞRU YOLU SİZE.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 21 Şubat 2021; 16:0:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.