Şimdi Ara

İnternette gezinirken para kazanin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CryptoTab Browser’ı (Tarayıcıyı ) kullanarak Bitcoin kazanmayı tüm detaylarıyla size anlatacağız. Öncelikle bu programı bilgisayara kurmanız gerekiyor. Program indirmek için tıklayınız.

    Programı kurduktan sonra mail adresinizle tanımlamanızı yapıyorsunuz. Tanımlamanızı yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekran şu şekilde yer alıyor.


    Cryptotab Kayıt Olmak İçin Tıklayın!


    Crytotab Browser Nedir?

    CrytptoTab Browser, isminden de anlaşıldığı üzere Google Chrome, gibi bir tarayıcı. Bu tarayıcıyı diğer tarayıcılardan ayıran özelliği, Bitcoin Madenciliği yapıyor olması. Üstelik herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. Siz işlerinizi hallederken, internet de gezinirken , o arka planda çalışıyor. Google Chrome alt yapısını kullanan CryptoTab Browser, Oldukça hızlı ve bir o kadar da işlevsel. Arayüzü Chrome ile birebir aynı olan tarayıcıya alışmak hiç zor olmayacak. Chrome’un sağlamış olduğu yabancı dilde bir sayfanın otomatik çeviri yapma özelliğini yine CryptoTab Browser da görmeniz mümkün. Üst bar , favoriler ve ayarlar Google Chrome ile birebir aynı. Uygulamanın Mobil uygulamasını da indirebilir, bilgisayarınızın olmadığı yerlerde Cep telefonunuz, veya Tabletiniz ile de kazanmaya devam edebilirsiniz.



    CrytoTab’dan Bitcoin Çekim Limiti

    BTC ödemenizi alabilmeniz için öncelikle bir BTC cüzdan adresinizin olması gerekiyor. Diğer yandan CryptoTab Browser’ı çalıştırdığınızda ulaştığınız BTC değerinin de en az 0.00001’e gelmesi gerekiyor. Normal düzenli olarak bilgisiyarın başında tarayıcıyı çalıştırdığınızda 4 veya 5 saatte bu değere geliyor. Bu değere ulaştığınız zaman yapmanız gereken CryptoTab Browser’ın sağ üst köşesinde yer alan üç çizgi şeklindeki simgeye tıklamanız gerekiyor. Bu simgeye tıkladığınız zaman karşınıza şöyle bir ekran açılıyor. Bitcoin adresinizi yazıyorsunuz ve çek tuşuna tıklıyorsunuz. Paranız 12 saati doldurmadan hesabınıza geçiyor. Hepsi bu kadar.Sonuç olarak CryptoTab Browser’ı kullanarak zengin olmanız mümkün olmasa da, pasif olarak gelir elde edebilirsiniz. Programı yüklemek için buraya tıklamanız yeterli.



    Crytotab ile Ne Kadar Para Kazanabilirim?

    CryptoTab Browserile ne kadar kazanabileceğinizi siz belirliyorsunuz. Günlük standart tarayıcı ile gerçekleştirdiğiniz işlemleri uygulama ile yaptığınızda ortalama 50–60 ₺ gibi bir geliriniz olur aylık. Ama sürekli açık bırakmanız durumunda bu rakamı çok fazla yukarıya çekebileceğiniz gibi , bu tarayıcıyı arkadaşlarınıza ve çevrenize önerdiğiniz de onların kazandığı BTC den de kazanç elde edersiniz. Üstelik sisteme dahil ettiğiniz üyelerden sonra sizin üretim hızınızda yükselir, bu nedenle daha fazla Bitcoin Üretimi yapabilirsiniz. Sistemde 10. Derinliğinize kadar olan üyelerden gelir elde edersiniz.

    Sisteme 5 kişi dahil ettiğinizde ve onlarında 5 kişi dahil etmesini istediğinizde 10. derinlikle beraber aylık 40 000$ kazancınız oluyor. Dilerseniz uygulamanın Mobil uygulamasını da indirebilir, bilgisayarınızın olmadığı yerlerde Cep telefonunuz, veya Tabletiniz ile de kazanmaya devam edebilirsiniz. Cryptotab Kayıt Linki

    Crytotab sistemi kullandığınız bilgisayarın donanımına bağlı olarak daha fazla veya az kazanmanızı sağlayabilir. Bilgisayarınız donanımsal olarak ne kadar güçlüyse, Crytotab ile kazanacağınız miktar o kadar yüksek olacaktır.

    Fakat şunu belirtmekte fayda var bu sistem tek bir bilgisayar ile 24 saat açık kalsa dahi aylık veya günlük bazda ciddi gelirler elde edebileceğiniz bir sistem değildir. Referans bulursanız ciddi kazanç sağlayabilirsiniz.



    Cryptotab Kayıt Olmak İçin Tıklayın!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aalay55 -- 27 Ocak 2021; 6:7:51 >







  • Bende kurdum uye bulmak zor mlsf.

  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.