Şimdi Ara

İnternetin En Hızlı Olduğu 10 Ülke Açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çoğunlukla internetin yavaşlığından şikâyet ederken buluruz kendimizi. Özellikle bir dosya indirmeye çalışırken veya adil kullanım sınırı aşılmışken sıklıkla internetin yavaşlığı gündemimize gelir.

    Yapılan bir araştırmaya göre ise dünyadaki internet hızları ölçülmüş. Güney Kore 14.2 Mbps ile liderlik koltuğuna oturmuş durumda. Bizim standartlarımıza oldukça büyük bir hız olan 14 Mbpsyi Güney Kore kullanıcılarına sunabiliyor.

    İkinci sırada yine bir Asya devi olan Japonya var. 11.7 Mbps ile ikinci olan Japonya Güney Kore’nin oldukça altında kalmış gibi gözüküyor. Aradaki yaklaşık olarak 2.5 Mpslik fark oldukça büyük gibi gözüküyor.

    Üçüncü sırayı bir başka Asya ülkesi olan Hong Kong alıyor. 10.9 Mbps ile üçüncü olan Hong Kong'da internet Japonya’dan 0.8 Mbps daha yavaş. Bir zamanlar internete 1 mega bit ile bağlandığımız düşünülürse bu oldukça büyük bir fark.

    Dördüncü sırayı 10.1 Mbps hız desteği ile İsviçre alıyor. Beşinci sırada ise 9.9 Mbps hız ile Hollanda bulunuyor.

    Listenin geri kalanı devam ederken şaşırtıcı bir gelişme ise Amerika'nın dokuzuncu sırada yer almasında yatıyor. 8.6 Mbps hızı destekleyen Amerika bu alanda Asya ülkelerinin bir hayli gerisinde kalmış durumda.

    En son sırayı ise Danimarka alırken 8.2 Mbps hız ile Güney Kore’den 6 Mbps daha yavaş bir internet sunuyor kullanıcılarına.

    Elbette bu listede Türkiye'yi de görmeyi isterdik. Ancak Adsl üzerinde 8 mega bit oranında bir hızın kullanıcılarına sunulduğu düşünüldüğü zaman bu listeye girebilmek için biraz daha çalışmamız gerektiğini düşünebiliriz.




     İnternetin En Hızlı Olduğu 10 Ülke Açıklandı







  • O Zaman En Hızlı Bağlantı Bende
  • Merhaba 16 MBPS (MEGABİT) Sınırsız Kullanıyorum.






    Hız Testi Başarıyla Tamamlandı.






     İnternetin En Hızlı Olduğu 10 Ülke Açıklandı






    Hayırlı Forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 24 Ağustos 2013; 15:33:37 >
  • Maşallah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MotoDahi

    Maşallah.

    inşallah daha hızlılarını da göreceğiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Fiber Gelince TTNET Kullanıcıları Desteklemeyen Yerlerde Otomatik Olarak TTNET Fiber Altyapısı Olacak Ve Otomatik Olarak Fiber TTNET Kullanıcıları Olacaklardır. TTNET'e Fibere Geçmek İstiyorum Şeklinde Form Gönderdim Geri Dönüş Yapıldı Bu Şekilde Söylediler. Bu Da Demek Oluyor Ki TTNET Fiber Gelirse Bağlantı Hızımız En Az 10 MB (Megabit) Olacak. En Çok 20 MB (Megabit) Olacak. 20 Megabit Ve 100 Megabite Kadar Destekliyor TTNET Fiber Bekleyeceğiz Göreceğiz. Hayırlı Forumlar.
  • Birkaç yıl sonra biz 8 mbps yi yakalarız ama bu seferde en düşük 8,2 mbps olan ülke olur 10-12 mbps.. Yani biz her zaman arkadan gelmeye devam ederiz her şeyde olduğu gibi...
  • Quard kullanıcısına yanıt
    Merhaba 8 Mbps Sınırsız TTNET Var Zaten 50 GB Aştığında (16 Mbps Dahil) Otomatik Olarak 3 (Maximum 4) Mbps Olarak Düşüyor. Hız Düşüyor Sınır Da Sorun Yok. TTNet Şimdi 16 Mbps Veriyor. Evimize Gelip Hız Testi Yaptılar Adam Gösterdi Gözümün Önünde 16 Mbps Yazıyordu Ölçüm Cıhazı Vardı Elinde Telekom Yetkilisi Sanırım Adı Ayhan'dı Evet. Santral'ın Yanındaysa Eviniz Ve 16 Mbps Sınırsız Kullanıyorsanız 16 Mbps Rahatlıkla Bağlanabilirsiniz. Santrale Uzaksanız Mesela Bende 16 Mbps Kullanıyorum Bana 13 Veya 14 Mbps Geliyor Maksimum Santrale Evimiz Yakın Tabi. Hayırlı Forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 25 Ağustos 2013; 5:38:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.