Şimdi Ara

internet ikide bir gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternetim ikide bir kesiliyor. Ya ağ kablosu takılı değil diyerek gidiyo ve modemdeki ethernet ışığı sönüyo ya da hiçbir şey demeden gidiyo ve ışıkların hepsi açık kalıyo. Ben ağ bağlantılarımdan bağlantıyı devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirince bi süre düzeliyo sonra tekrar gidiyor. Kopma olayı torrent indirirken daha sık oluyo. Kullandığım modem Airties RT204, kullandığım paket BİRİ 8mbit sınırsız. Ne yapmalıyım, her seferinde ağ bağlantılarına gidip uğraşmaktan bıktım.



  • upp
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hitori Oosama

    İnternetim ikide bir kesiliyor. Ya ağ kablosu takılı değil diyerek gidiyo ve modemdeki ethernet ışığı sönüyo ya da hiçbir şey demeden gidiyo ve ışıkların hepsi açık kalıyo. Ben ağ bağlantılarımdan bağlantıyı devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirince bi süre düzeliyo sonra tekrar gidiyor. Kopma olayı torrent indirirken daha sık oluyo. Kullandığım modem Airties RT204, kullandığım paket BİRİ 8mbit sınırsız. Ne yapmalıyım, her seferinde ağ bağlantılarına gidip uğraşmaktan bıktım.

    Bilgisayarında donanımsal bir sorun olmadığından eminsen Biri'yi ara değilse upl'layayım. Pek anlamam
  • indirme işlemi yaparken kopuyor ise kabloların sağlam olmayabilir.ya da splitter ında sorun olabilir.küçük bir ihtimal modemin yazılımını güncellemen gerekiyordur.kabloları değiştirip deneyin.
  • Kardeş sizi şikayetvarda adsl hizmeti aldığınız şirketi şikayete çağırıyorum ,olmadı airtiesi şikayet edin.

    Yazdıklarınızı pek anlayamasamda sorun bilgisayardaysa sistem geri yükleme ,olmadıysa format atın.Belki sorun modemdedir.Ya da adsle takılan kablolardan birisinde sorun vardır.
  • bendede aynı sorun var kardeş internetten bir saatte bir gidiyor sonra modemi reset atıyorum ve çoğartıcının kablosunu çıkarıp pcyi reset atıyorum öyle geiliyor galiba kablosuz modemi takıcam çalışırmı kablosuz modemim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.