Şimdi Ara

İnternet Bankacılığını Kapamak Çözüm mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Forumda da günlük hayatta da birçok kişiden duyuyoruz. Kredi kartımdan şu kadar alışveriş yapılmış, şu kadar ödeme yapılmış diye.

    Şifreleri güncel tutmak bir parça çözüm eyvallah. Telefondan bilgi vermemek en büyük çözüm eyvallah. Güvenilmez siteden alışveriş yapmamak bir çözüm.

    İnternet Bankacılığını Kapamak, temassız alışverişi kapamak sıradan bir vatandaş için geçerli çözüm olarak sayılabilir mi? Bu konuda ne tür önlemler var merak ediyorum.

    Şükür bu güne kadar düşmedik başıma gelmedi. Ancak bir gün başımıza gelmeyeceği anlamına gelmez. Mağdur olan ya da merak edenlere de burdan rehber olur bu konu belki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Dolandırılmamak için hayattaki kolaylıklardan neden vazgeçiyorsunuz ? İnternet bankacılığını kullanmakta sıkıntı yok, sıkıntılı durum onu nerede kullandığınızla alakalıdır.

    Kart bilgilerinizi paylaştığınız firma eğer bilgileri koruyamazsa sıkıntı olur. Böyle durumların önüne geçmek için, her alışverişinizde bilgilendirme mesajı atılıyor bunları aktifleştirin ve takip edin....

    En korunaklı yöntem sanal kart, onda da harcayacağınız kadarını karta aktarıp kullanırsınız. Mesela ben konsola oyun alırken, internette alışveriş yaparken sanal kart kullanıyorum.
  • alışveriş yapmayacağın zaman kartı netten alışverişe kapat
  • Yanlış anlaşıldı sanırım. İnternet alışverişini uygulamadan aç kapa şeklinde kullanmayı kastettim zaten. İnternet alışverişinş aç alışveriş yap. Sonra kapa. Bunu demek istedim.

    Sanal kart makul bir çözüm. Ancak yeterli mi bunlar onu bilmek istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riquelme6 R kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 27 Aralık 2020; 12:32:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.