Şimdi Ara

İnternet bağlantı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar tek bir cihazda sorun yaşasam sorunun ne olduğunu tahmin edebilirdim, 20 yıllık tecrubem var az çok. Fakat ilk defa böyle bir problem ile karşılaşıyorum, mühendislerin çözebilecegi bir sorun sadece.


    Modemi kapatıp açıyorum, internete telefonumdan ve bilgisayarımdan bağlanıyorum her şey sorunsuz. Bilgisayar kablolu, telefon wi-fi üzerinden. 15-20 dakika sonra hiçbir internet sitesine giriş yapamıyorum,"sunucu ip adresi bulunamadı" hatası alıyorum. Hem telefon hem bilgisayar ayni sorunu veriyor aynı anda. Tamam internette problem var dersiniz bu durumda Fakat kafamı kurcalayan şey şu oldu, babamın telefonunda wi-fi her türlü siteye giriş yapabiliyor o zamanlarda. Arayüze bakiyorum internet var, issyi arıyorum altyapniız da sorun yok internet erişiminiz var değerleriniz çok iyi kopma yaşamıyorsunuz diyorlar fakat ben o sırada ne telefonumdan ne bilgisayarimdsn hiçbir internet erişimi olan arayüze bağlanamiyorum. VPN açıyorum şak diye giriyor sitelere. Modemi kapatıp açıyorum gene giriyor. VPN kapatınca internet gidiyor.


    Tek çözüm ya full VPN açık kalacak, ya da 15 dakikada bir modemi kapatıp açacağım başka türlü erişim saglayamiyorum.


    Telefonun ağ ayarlarini sıfırladım, olmadı format attım olmadı, hard reset attım olmadı en son custom rom yükledim gene olmadı. Donanımsal dusunebilirdim fakat bilgisayardan da girmiyor? Bu sefer PC ye format attım gene yok yokk.olmuyor. hiçbir şekilde sorun hakkında en ufak fikir bulamıyorum beynim patladı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba;


    Bir modem' e müdahele etmemişsiniz;


    Modem güncel firmware

    Modem DNS değişikliği

    Modem fabrika ayarları

    Modem değişikliği


    Hala sorun devam ediyorsa ISS ile detaylı test süreci



    Kolay gelsin.

  • 2 yıl yazacaktın sanırım?  




    benim araba yolda giderken, motor teklemesi yapıyor gibi. sen bu sorunun cevabını yaz, ben de senin sorunun cevabını yazayım. yalnızdikkat et, tek bir hakkın var.  

  • cemcakmak kullanıcısına yanıt

    DNS değiştirince düzeldi ama saçma yani ne alaka

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.